Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Догодина приоритет за приема в гимназиите ще са науките
Добави мнение   Мнения:2 1
ПеткоФенерски
25 Апр 2018 10:58
Мнения: 124
От: Bulgaria
Лайтомотива в момента е, че има лайтмотив.

Свалянето на основното образование с една година вместо качането за след 9 клас е груба грешка.
Изкуственото постоянно деление на децата от рано и постоянното сравняване има разрушителен ефект на тяхното съжителсво в държавата след като пораснат.

Липсата на грижа и внимание за местното училище като място където децата от един квартал растат и учат заедно е водещ фактор за разрушаването на общността която послед джендър НПО-та и други псевдо-специалисти от подобни НПО борещи с еуж с насилието се опитват чрез грантова да сглобяват отново, но не разбират причините в самата система.

Деца които не са видели как родителите им се грижат и ги боли за местното училище няма как да направят същото за своите след време и трябва да го учат на чуждо място. Общността се е разпаднала с и заради тази образователна система. Затова бягат на запад и там се претопяват най-бързо българите, защото не растат заедно като общност. Това не е свързано с това дали учат или не история, и въобще какво учат, а дали се научават да го правят заедно в своя квартал. Тук никакви психолози не могат да помогнат, а само объркват всички, защото проблемът е методически и организационен.


Bonjorno
25 Апр 2018 11:03
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
"Тази година говорим за преструктуриране на приема от профилирани към професионални гимназии. Догодина може би повече ще говорим за преструктуриране на прием към профили и направления, свързани със СТЕМ"

Господи, прибери си верисиите !
Махни този и екипа му от МОН, защото след тях и потом няма да има по какво да мине !
Добави мнение   Мнения:2 1