Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС, Русия и Иран са против нов договор за ядрената програма на Техеран
Добави мнение   Мнения:5 1
kempes
26 Апр 2018 09:40
Мнения: 4,716
От: Argentina
Държава, която няма ядрено оръжие, пада в ръцете на западната цивилизация, лидерът й е или обесен или убит с камъни на улицата или законно убит след съд.
Изключения няма.
Е, разбира се има изключения, но това дали са суверенни държави, ние например, нямаме ядрено оръжие затова изпълняваме всичко, което пожелаят от американското и английското посолство.
Щом премиерът е на власт значи е одобрен от съответните посолства.
А тогава българин ли е, продажник ли е или е обикновен страхливец.
Anastass Stasev
26 Апр 2018 16:30
Мнения: 3,150
От: Bulgaria
Според коментаторите, Макрон не си е правил илюзии, че по време на посещението си ще успее да изглади различията си с Тръм. Основната му цел според тях е била Америка да го признае като пръв политически лидер в Европа. И ако това е така, Макрон е постигнал целта си по най-блестящ начин. Говорил е с Тръмп като равен с равен. Блестящ оратор, служещ си еднакво добре с английски и френски. не се е страхувал да отправя похвали и критики както към републиканци, така и демократи. Изказал се е за Мартин Лютер Кинг по начин близък до тоя на Барак Обама. Речта му в Американския сенат често е била прекъсвана от аплодисменти, а края на речта всички сенатори, републиканци и демократи без изключение, са станали на крака и бурно са го аплодирали - нещо, което досега никога не се е случвало при посещение на чужд президент.
провинциалист
26 Апр 2018 16:39
Мнения: 1,055
От: 0
Тук задачките, които са им поставени на Тръмп и на Макрон да решават, малко ги раздалечават, но като общо обич и симпатия има..
https://www.youtube.com/watch?v=jQPMw8De-Vs
kempes
26 Апр 2018 17:07
Мнения: 4,716
От: Argentina
Макрон е аплодиран от всички в Америка защото е един много послушен техен възпитаник.
В овациите няма нищо окуражително, жалко е за него.
А още по-жалко е за някога гордата Франция имала такива лидери като Де Гол, а сега им плюнки като Макрон.
В едно предаване един от участниците сбърка името на сегашния френски президент и го нарече Оланд. А друг участник го поправи:
-Те на сегашния Оланд му казват Макрон.
Жалка картинка.
Anastass Stasev
26 Апр 2018 17:53
Мнения: 3,150
От: Bulgaria
Съвсем естествено е, че идеите на Тръмп и Макрон за нов договор за ядрената програма на Техеран ще срещнат съпротива от страна на Русия, както и от някой среди на ЕС , където те все още не са обсъждани. Но най-интересна е реакцията на Техеран - Хасан Рохани не само се изказа категорично против промяната в договора, но не пропусна да направи на "мат и маскара" Тръмп, а против Макрон не каза дума. Много съм любопитен, как ще протече предстоящата среща между Макрон и Путин. Дали и те ще си изтупват взаимно праха, ще се ръкуват ли само, или братски ще се прегръщат? Всичко е възможно - току виж Путин люснал една целувка "уста в уста" а ла тип Брежнев, за да бъде срещата все пак по-различна
Добави мнение   Мнения:5 1