Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Западни страни притежават "Новичок“ от десетилетия
Добави мнение   Мнения:13 1
order
17 Май 2018 21:15
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
Е, и......защо ги ручааме жабетата!!!!!
камен31
17 Май 2018 22:13
Мнения: 349
От: Bulgaria
Да, западни държави са разработвали противоотрова на Новичок, но това не означава, че са го използвали. В разследването "Скрипал" нищо не се променя.
Казуса
17 Май 2018 22:25
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Да, западни държави са разработвали противоотрова на Новичок, но това не означава, че са го използвали. В разследването "Скрипал" нищо не се променя.

Променя се това, че лъсна лъжата на Бъкингамския режим, че само Русия притежава и може да произвежда "Новичок".
hamel
17 Май 2018 22:28
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
В разследването "Скрипал" нищо не се променя.
Няма и никога не е имало разследване
capricornicus
18 Май 2018 11:44
Мнения: 586
От: Bulgaria
Интересно е да четеш, как истината излиза наяве, как някои мълчат като насрани, други се изпляскват като ... на пясък (примерно К...31).

Гласът на истината е тих, равен, но непрестанен и докато не излезне наяве си дудне...
Mi_8_17
18 Май 2018 12:21
Мнения: 708
От: United States
Гласът на истината е тих, равен, но непрестанен и докато не излезне наяве си дудне
Да. И ще научим имената на новите Луговой и Ковтун.
capricornicus
18 Май 2018 12:34
Мнения: 586
От: Bulgaria
Луговой и Ковтун


Къде отиде презумпцията за невинност? Интересно ми е? Има ли присъда, влезнала ли е в сила, обжалва ли се?
Mi_8_17
18 Май 2018 12:53
Мнения: 708
От: United States
Къде отиде презумпцията за невинност? Интересно ми е? Има ли присъда, влезнала ли е в сила, обжалва ли се?
Презумпцията за невиновност (невинни са девствениците) си е на мястото; няма присъда, не е "влезнала" в сила, не се обжалва. Та казвам, скоро ще научим имената на новите Луговой и Ковтун.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mi_8_17
Apolitichen
18 Май 2018 14:42
Мнения: 9,749
От: Bulgaria
Та казвам, скоро ще научим имената

Колко скоро? Скрипал или дъщеря му да са написали предсмъртен "обвинителен акт"? Защото при предсмъртно писмо имената изплуват (скоро) след осем години (при отказ за публично разследване - https://www.judiciary.gov.uk/wp-content/uploads/JCO/Documents/Judgments/r-litvinenko-v-sshd-1102014.pdf), защото "изключването на вината на британските тайни служби" не е доказано от разследващите органи, а съдия Оуен е приел само по съвест, че Русия е съпричастна за натравянето, без дори да има изфабрикувано доказателство откъде е дошъл "полоний 210" - дали е копан в Урал или е краднат от Чернобил.
Това е все едно да твърдите, че при убийство, извършено със снайпер, убиецът е напълно сляп човек, защото е бил най-близо до убития.
И след като сме чакали 12 години за съдебно решение, може и да изчакаме съдия Оуен да се пенсионира и да забравим, че делото е прекратено поради липса на доказателства.
capricornicus
18 Май 2018 15:37
Мнения: 586
От: Bulgaria
Презумпцията за невиновност (невинни са девствениците)


Съгласен съм с поправката в частта за презумпцията, и все пак хората са невинни, не невиновни...
boevbisser
19 Май 2018 05:04
Мнения: 3
От: Andorra
Струва ми се, че обвинението към Русия по случая Скрипал все повече издиша и все повече прилича на зле скалъпена операция, уви. Никога не съм бил фен на Путин, но ми се струва, чу тук британските служби и въобще този или тези, които организираха цялата кампания, се изложиха. И забележете кои са медиите, направили това проучване - едни от водещите в Германия, с изключително висока репутация.
Ето затова трябва да има свободни и независими медии, при наличието им истината рано или късно изплува независимо дали тя е политически коректна и удобна или не. И силно вярвам, че рано или късно ще изплува и в САЩ в разследването за руската връзка в изборите.
navara
19 Май 2018 09:08
Мнения: 862
От: Switzerland
Струва ми се, че обвинението към Русия по случая Скрипал все повече издиша и все повече прилича на зле скалъпена операция, уви. Никога не съм бил фен на Путин, но ми се струва, чу тук британските служби и въобще този или тези, които организираха цялата кампания, се изложиха.


Oбвинението към Русия по случая Скрипал издишаше от самото си появяване и сега никъде в западната преса не пише за този случай. Ще стане както със случая Молошевич, ще го обявят за невинен след 7-8 години, тихичко, без никой да чуе и задава излишни въпроси.


aldycrown
19 Май 2018 13:15
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Струва ми се, че обвинението към Русия по случая Скрипал все повече издиша и все повече прилича на зле скалъпена операция

Перфектно проведена провокация. За тия служби това е таванът на възможностите. При пълен контрол на "дермократическите" медии оправданията на руснаците не предат, пък и няма кой да ги чуе. Факт е, че еврогейците проявиха единство и изгониха руски дипломати. Факт е, че на базата на тази фейк провокация беше обвинен Асад, че ползвал химически оръжия, за да трови своя народ на територии, подконтролни на бармалеите и със свидетели "Белите каски", които се финансират от Щатите и нанобрития. Беше ли бомбена Сирия? Беше. Битият си е бит, еваният еван. Какво значение има къде са телата на Скрипалите и дали са споделили съдбата на черния котарак? За западните "дермократи" истината отдавна няма друго, освен търговско значение...
Добави мнение   Мнения:13 1