Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Превозвачите получиха обещания за компромис
Добави мнение   Мнения:4 1
order
17 Май 2018 23:20
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
Въпроса на превозвачите е решен ........ ЧОВЕКА Е КАЗАЛ.....ЧЕ ВИДИМЕ!!!!!!!!
Юнкер
18 Май 2018 10:43
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
Българските превозвачи настояват прибирането на всеки 3 седмици за почивка, както е предвидено в така наречения план "Макрон" да не бъде задължение, а право на шофьора. Освен това се иска да се запази правото на превозвача да почива в кабината на камиона, а не в хотел, докато не се изградят охраняемите съоръжения.

Демек европските шофьори с години са се борили за човешки условия на труд и сега нашите бизнесченгета протестират, че и българските шофьори трябва да имат тези придобивки, вместо по навик да си бачкат като скотове и то за мизерни заплати. А на всичкото това му се вика, уронване конкурентноспособността на българските превозвачи.
Братя Стругацки
18 Май 2018 12:34
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Лидерите на Германия и Франция са се разпоредили на своите експерти да започнат работа заедно с българския екип в Комитета на постоянните представители - КОРЕПЕР, за да бъде намерен възможно най-балансираният и компромисен вариант, каза по-рано премиерът Борисов.


С други думи са пуснали по пързалката нашичкия премиер. След 1-2 месеца ще му пишат, че западните експерти не могат да намерят по-добър вариант от първоначално предвиденият и нашите превозвачи ще го издухат благодарение на пасивността и сервилността на Бойко и сие. Нашите управляващи за едно потупване по рамото и една обща снимка са готови да продадат националните интереси.
BadEnough
18 Май 2018 18:50
Мнения: 118
От: Bulgaria
Чудя се! Цената та един презоз се формира от няколко компонента, може и да изпусна някай, разстояния, тонаж, консумативи, амортизационни отчисления и заплащане.всички разходи без заплащането са еднакви, само то е в пъти по-ниско. Когато от ЕС искат то да се изравни с тяхното нашите "бизнесмени" рИват, защо? Защо другите не фалират, като плащат в пъти повече на техните шофьори? Отговора у един- не са така лакоми, нямам друго обяснение.
Добави мнение   Мнения:4 1