Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ах, ти, клета, клета буфонада
Добави мнение   Мнения:11 1
AzUrAL
22 Май 2018 20:32
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
някои местни жители си купиха палатки, други прекараха празниците при роднини.
Целия град спеше в колите си.
Дорис
22 Май 2018 20:44
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Буфонадата е карикатура, гротеска, циркаджилък. Непременно трябва да е смешна, а не застрашаваща. И не може да е клета, клета.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дорис
тупан темно
22 Май 2018 20:48
Мнения: 2,797
От: Bulgaria
ГЕРБ също не са пример за подражание, защото техният лидер
също има склонност да "хвърля" словесни бомби
без последствия и е маниак на тема конспиративни теории

Лидерът на о-позицията да не е останала назад с твърдението си за изтеглени и изхарчени още през 2015г 16 милиарда?
Имаше и един друг, дето пък хвърли в паника парижани с твърдението си, че станция "Мир" ще падне в центъра на Париж..
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: тупан темно
mi6osp.
22 Май 2018 21:10
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Авторе, две седмици преди запитването на Таско Ерменков, общинският съветник от „Движение България на гражданите“ от Реформаторския блок Стефан Марков отправи питане към Софийска вода и Столичната регионална здравна инспекция относно качеството на водата в столицата/ има го в мрежата, от 06.05.2018/. Но властите не реагираха- председателство, десен политик от ЕНП, може пък и да се размине... Междувременно в София питането "Как и къде да проверя отровна ли е водата???"стана масово,минералната вода стана хит.
Когато Ерменков -ляв политик, зададе същият въпрос, на който никой не бе благоволил да отговори две седмици, оказа се, че са го чакали на гюме.
Та кое точно е буфонада в случая?
Цялата работа е типично активно милиционерско мероприятие,авторе.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mi6osp.
AzUrAL
22 Май 2018 21:13
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Цялата работа е типично активно милиционерско мероприятие,авторе.
Как не се е сетил да каже, че нищо не е бил писал, а е атакуван от хакери с цел да го злепоставят. Могъщи врагове има червения бастун.
Дорис
22 Май 2018 22:02
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
(снимка: натиснете тук)

Опера буффа!
Откровение Варухово
23 Май 2018 02:46
Мнения: 736
От: Bulgaria
Цялата история е поредната бездарна пиеска изиграна от треторазрядна трупа пътуващи актори с цел забавление на плебса и отвличане на вниманието му от истинските му проблеми.
Гледах новините по Нова. Това разбира се беше първата новина. Едни гнусни дебели чичковци в Народното събрание е състезаваха с пяна на уста кой бил по-патриот. В кулминационния момент камерата фокусира върху Менда и дуловската гаубица (как и беше името) как скачат от банките в справедливия си гняв към 'комуниста от БСП'. Некъв нещастник преписал нещо в Сурат-Тефтеря и станал видиш ли 'терорист'.
Новината за доклада на армията беше в края на новините, разбира се. Плачевната картинка беше набързо описана. Плахо се спомена, че радарните системи май вече не работели щото били съветско производство (когато говорителят спомена 'съветско' на екрана се появи кой знае защо Ми-28 и руското знаме). Не било сигурно дали щяло да има авиация вече, пък най-зле били кашиците.
Ма кой ти гледа. Нали сме в Нато. Накрая дадоха двама да фъркат на парашути с перки на г*за (бе майтап). Явно това ще да е алтернатива на МИГ-29.

OldTen
23 Май 2018 07:03
Мнения: 664
От: Bulgaria
Вижте каква характеристика му е дал наблюдаващия офицер на другаря Ерменков и не е нужно да се коментира повече. Просто човека е имал пряко наблюдение над Ерменков и го е преценил на сто процента.
Redneg
23 Май 2018 07:26
Мнения: 275
От: Andorra
Що е излезнало от БСП все е пълен 'таско'.
Забавно е че някои се правят че не са очаквали Таско да се прояви по подобен начин.
premen
23 Май 2018 10:04
Мнения: 430
От: Bulgaria
Нескопосан ивент мениджмънт. И статията е в кюпа. Логика нула, факти нула. Ама много висок е авторитетът на депутатите и на Ерменков в частност.( 10% по социология). Значи, ако не попита депутат от парламента, а например съветник от СОС официално и по законовия ред, никой не евава да дава информация, да опровергава слуховете, които са възникнали от мълчанието на институциите десет дена, нищо че и ДАНС имат инфо.
Изсмукана история, да замаже, че лидерът е "осъден на първа истанция клеветник" барабар с партията си, че армията я няма, че македонците ни го забождат системно, че ЕС пусна по тангентата балканите, че отново имаме "обида на Величеството", че някого викат на килимчето в Раша с благословията на босовете от зад океана - все издънки и скандали. Това е буфонадата... - замазване на издънки игрешки чрез публични лъжи и говорене едно към гьотере. Е но това ни е обществото за което скачахме като бабуини - със законова защита на лъжите и търговската измама. Ако политиците, финансистите, търговците и адвокатите си пишат документите както искат от инжелерите и гражданите ... ще ги гонят с камъни по улицата.
ПлесNick
23 Май 2018 16:38
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
политици безотговорно разпространяват непроверена информация,


Още в подзаглавието омешва понятието за политик с понятие за т.нар. народен представител, съкр. НП, какъвто е другарят Таско!
Такова омешване е възможно само при нашенската менте-избирателна система на т.нар. НП, при която човек от многомандатния район НЕ знае за КОГО/КОЯ точно от листата, вървяща с квадратчето-партия, е дал глас ЗА да го/я види в Народното събрание, съкр.НС....
Във Великобритания или Франция ако избирателите чуят слух, че водата в тяхното county или arrondissement тече отровена тутакси вдигат телефона на СВОЯ избраник и той е ДЛЪЖЕН гъза си да съдере, докато не разбере от, респ. принуди институциите, отговарящи за водата, да проверят слуха и да му доложат, че неговите избиратели пият КАЧЕСТВЕНА вода!
А тук на прокуратурата го дават, и разни пишман джурналя издевателстват над whsitle-blower-а!

Клета България, клети менте-избиратели! Хак ви е!
Добави мнение   Мнения:11 1