Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
„Да изчистим България – във всеки един смисъл”
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Туткалчев1
11 Юни 2018 20:12
Мнения: 668
От: Bulgaria
Очевидно голяма част от българите смятат, че се посяга на нещо фундаментално важно, при това засягащо не само държавата, обществото и нацията, но и преди всичко техния личен живот.

А не е ли фундаментално важно, бе, авторе?
Или да навлизаме бързо в обществото на постиндустрията, постистината (това, апропо, е една от приоритетните теми, които се обсъждат тези дни на сборището на билдербергите), постчовека, постсемейството...
А?
Туткалчев1
11 Юни 2018 20:14
Мнения: 668
От: Bulgaria
нито възобновяването на енергиен проект с колосален корупционен потенциал като "Белене" може да го изкара от него.

Ужас!
Дори и за майските бръмбари да пишеше, авторът несъмнено щеше да намеси "Белене".
бавно загряващ
11 Юни 2018 20:21
Мнения: 1,114
От: Bulgaria
предимство, от което еднополовите двойки не могат да се възползват, тъй като нямат право да сключват брак
Особено в условията на демографска криза не е редно на някого да се зловидят малките привилегии, които имат нормалните семейства.
aver4e
11 Юни 2018 20:50
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
Хората у нас са готови да се избият заради „джендър идеологията”, но не намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, които задушават страната

Хората у нас намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, но обичат бат Бойко. Затова са готови да се избият заради „джендър идеологията”
С две думи - обичаме културата, обаче... и бахура !
Дорис
11 Юни 2018 20:55
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Работата е там обаче, че настървението, което демонстрират мнозина граждани и политици,
направо вони на фалшив морализъм и лицемерие.


Намирам това настървено изстъпление на автора за оскърбление към по-голямата част от читателите.
Аз, например, отричам, че воня на фалш! Защо да е фалшив моралът ми? Политически съображения, естествено. Битка на източните и западните ценности. На такова ми вони наоколо.

Oh, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God's great Judgment seat...Дидактиката е фалшива мъдрост. Това, което съмишлениците на автора се стремят да могат да внушават на децата в забавачките, не хваща дикиш при зрелите им и опитни родители. Насильно мил не будешь!

Протести срещу нощния разврат в Студентския град е имало стотици и още ще има. В този вестник също. Авторът можеше да се консултира.


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дорис
Свежарков
11 Юни 2018 21:52
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
Авторът можеше да се консултира
консултиран е целево и не му било нужно и да се консултира сам допълнително
mi6osp.
11 Юни 2018 21:52
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Авторе, основният смисъл на съществуването на хетеросексуалните двойки е продължаването на рода. Смисълът на съществуването на хомосексуалните двойки е развратът. В природата всички видове двуполови животни или формират хетеросексуални двойки и видът се развива, или при преобладаващи хомосексуални двойки видът загива. Затова съществуващите сексуални малцинства си остават само сексуални малцинства. Нямаме никакви причини да поощряваме сексуалните малцинства при хората да станат сексуални мнозинства, ако искаме да имаме бъдеще.
Eisblock
11 Юни 2018 23:48
Мнения: 9,157
От: Iceland
Западните джендъри, т.е. политици, нпо-та, партиите, особено заразените и и доведени до политическо слабоумие леви и зелени, зомбираният плебс, са сдали отдавна багажа в угода на Световните Паразити и Банкеро-Сатанинския интернационал. Тея си имат задача, изпълняват я послушно и последователно. Търсят ежеминутно слаби места за да посеят отровните си, деструктивни семена.

А целта им е била и си остава винаги една, една единствена, нееднократно постулирана от разни техни "величия".

- Ликвидация на населението на земята като цяло, с изключение на един техен елит и подбраната им прислуга. Говорят за бъдещето земно население в рамките на 500-600 милиона. Изтребването се провежда отдавна, целенасочено и безжалостно. Две Световни войни, сега върви Третата, множество по-малки и далеч не така локални, в резултат са избити стотици милиони. А това им е определено малко.

Въведоха ГМО-то с недалечните последствия на стерилност, ликвидират националното и спойката в отделните народи, наложиха либерастката чума, извратеностите да започват от детската люлка още, легализираха ги и пуснаха заразата на (сега наречено обтекаемо) джендърството. В резултат раждаемостта всред народите - особено в Европа спадна рязко, за доизбиването и претопяването им се подкараха абсолютно несмилаеми и не интегриращи се милионни тълпи към и в Нея от къде ли не...

И всичкото това е поливано с глазурата на "Прайдовете" - сиреч "гордостта" на и за болестворното, разложителното, инфекциозното годно да обсеби мозъците на по-семплите духом, на несмислещите млади хора, на папагалската мода, обичай и навици. Същевременно държавните и политическите управления на самонареклите се "демократични" държави поощряват и издигат в йерархията си точно тези из заразени от многополовия бяс или по-точно - хомосексуалните общности със зависими от "странността" си, хора...

Всичко хубаво в този про-джендърски опус и усилията за сготвяне на съедоподобна Манджа с грозде за Плебса. Но любезният автор не е взел нещо много важно под внимание:

- Народът може да е "прост" и плашлив, той е беден, отруден, ограбен, обезверен, без бъдеще и надежда и т.н и т.н.. НО - той чувства с всичките си сетива КОИ са смъртните му врагове, КОИ искат да го унищожат, КОИ са измамниците и неговите душегуби. И тези КОИ е добре да си го отбележат и запомнят добре, че ако Той, Народът бъде разярен, тогава ще се случат много страшни неща и неговите душмани и техните слуги ще си получат заслуженото.

Така, че заглавието най-вероятно ще се случи и най-вече: "... - в един определен смисъл" !!!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Eisblock
Forza NATO
11 Юни 2018 23:48
Мнения: 11,582
От: Bulgaria

Квадратчето "Правилна статия за след прайда" е получило чавката си.
Engels
12 Юни 2018 00:18
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Хората у нас са готови да се избият заради „джендър идеологията”, но не намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, които задушават страната

А, недей така!
Корупцията и бандитите са си наши, „джендър идеологията” чужда.
Това е положението.
SvSophia
12 Юни 2018 05:26
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
не намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, които задушават страната

- Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям.

Anardil
12 Юни 2018 07:43
Мнения: 2,861
От: Bulgaria
Постарал се е авторът.
Жри, заслужил!
Интересно какви щеше да ги пише, ако синът му му доведе...зет
маргаритка2
12 Юни 2018 08:46
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Ще му "зяпне погледът".

Но не е там проблемът.

Идеята, че някой ще определи против коя точно свинщина ще протестират хората, дали против корупцията или против извращенците, е ... комунистическа? Седи някакъв мозъчен център и решава кое бърка най-много в здравето на обществото?

Е, не улучи. Най-мощният протест беше за живота на кравата Пенка, сам по себе си протест срещу безмозъчните регулации.
Дорис
12 Юни 2018 08:54
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Ще му "зяпне погледът".


И ще му се ококори устата.
ogro
12 Юни 2018 08:59
Мнения: 120
От: Andorra
Едно е да се правиш на голям мъж пред безобидните участници в "София Прайд", а съвсем друго е да се репчиш на мутрите и безбройните други престъпници, които разсипват държавата. Втората - просто така е по-лесно. Бунтът срещу криминалната върхушка изисква воля, постоянство и решимост за реална промяна.

Бих го перефразирал - Използват случая да се правят на мъже пред сексуалните педераси, защото през останалата час от годината се правят на ментални педераси пред мъжете.
Но не само у нас е така. "Големите" мъже са такива, само пред по-слабите от тях
tatyana1
12 Юни 2018 09:35
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Аз участвах 2013г. Махнахме кмета, ББ подаде оставка. И после кво? Избраха Портних, а пък след година ББ се върна на бял кон. Повече няма да протестирам- просто няма смисъл, безнадеждно е. Особено ако не си в София- все едно си невидим.
А хората с каузата нормално семейство може би мислят, че това е нещо, за което ще успеят да се преборят. Или поне да ги чуят.
Минавам от тук
12 Юни 2018 09:43
Мнения: 5,214
От: Bulgaria
Не е за джендера е темата тук А за безгласие по основните проблеми на обществото-неравенство, корупция, безхаберие на управлението, което засяга всички именно на всекидневното равнище Едно примирение и "пазенето" на страна от конфликтите, дори те да бият с всичка сила именно във всекидневието. Дори и на така или иначе свързани с управлението - чрез абсолютното безправие в най-близките реалности на всеки-качество на средата, на храната, отношенията с администрацията, с началството в най-близките до всеки ситуации. Жена ми ходеше в Испания за една седмица. Това което и направи впечатление не са дворци на Кордоба, а всекидневното качество на живот. А то не е подарено на испанците, отвоювано е!
маргаритка2
12 Юни 2018 10:01
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Именно.

И затова парадирането на войнстващата педерастия е нещо като черешка на тортата, камъчето за колата, капката в чашата и т.н.

Именно затова, според мен, Софийската община поощрява и толерира финансово проявата. Разчитат на малко изпускане на парата, за да не гръмне тенджерата.
ИлияНиколов
12 Юни 2018 10:46
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Илиев, всичко по реда си: първо джендърите, после мутрите. Споко, народът си знае работата, няма нужда да го пришпорваш.
дъртреалист
12 Юни 2018 12:40
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Да, мисля, че имаме събуждане на така дълго чаканото гражданско общество.
В този казус видяхме реално противодействие, културен отговор на едно предизвикано общество.
От известно време имаме активност за социалните провали.
Предстои и ясна мобилизация срещу корупцията.
Сигурен съм.
маргаритка2
12 Юни 2018 12:42
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
А аз не.

Хареса ми от текста момента с кошчето за боклук.
Добави мнение   Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща