Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
US служители дават психотропни хапчета на деца на имигранти
Добави мнение   Мнения:13 1
Maximus II
21 Юни 2018 21:19
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Да, дават им риталин, те и на американчетата дават, като бонбонки, щото били хипер активни, майките са на ксанакс, бащите без виагра не го вдигат, 40 милиона са наркомани, 25 милиона са на бензодиазепини, това не е нормална нация!

А претендират за глобален господар!
chincil
21 Юни 2018 21:35
Мнения: 321
От: Bulgaria
Няма ли някой да напише нещо за гадния джуджак и за нацията която пие лосион за баня, че да стане забавно.
Май не ви е забавно. Става ли ви ясно откъде идват грантовете и с какви пари храните семействата си? Няма ненаказано зло!
Slava
21 Юни 2018 21:39
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
почти сигурно получават такива вещества
и без никакви доказателства?
Boev
21 Юни 2018 22:21
Мнения: 2,544
От: United States
Карай бе - доказателства....
Нали е написано в първото изречение - правозащитници.
Обаче ако наистина са правозащитници, трябва да са на страната на Американската Държава, която се опитва да си защити границите на държавата от тази напаст.
67
21 Юни 2018 23:20
Мнения: 7,197
От: Benin
Тайните служби са били информирани, че има заплаха срещу сина на американския президент.

Кои ли ще са тези толкоз тайни служби, дали не ще да са службите за сигурност/безопасност? Щото толкоз тайнственост, а пък по телевизора да ги казват, не ми се верва.
whoever
21 Юни 2018 23:43
Мнения: 3,235
От: Bulgaria
не си упражнявайте остроумието.

ако това е вярно, е престъпление срещу човечеството.
hamel
21 Юни 2018 23:48
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
и без никакви доказателства?
Кво искаш? Доказателства? Я раздуй кво е доказателство според теб. Дай и илюстративни примери - със Скрипалите да кажем. Или с Боинга. Или с Одеса
67
22 Юни 2018 00:26
Мнения: 7,197
От: Benin
не си упражнявайте остроумието.

Не става въпрос за остроумие, а за продължаваща тенденция да превежда Гугъл, онзи, който не е мое куче, и после никаква редакторска намеса. Това отвлича от четенето на текста.
Дали е престъпление - донякъде е в очите на правещите го. Тукашните деца биват тъпкани с риталин като с драже "Детска радост" едно време. Родителите им го намират за благо, част от учителите също. Даже си мислят, че правят услуга на младото поколение. Всякакви опити за влияние свършват с "Но нали докторите казаха, че е безопасно!".
Simplicissima
22 Юни 2018 02:05
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
Хиперкинетичното разстройство с нарушение на вниманието (на английски: Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder, съкратено ADHD) го диагностицират ритуално в даскалото, пък ако кръвният тест докаже после, че родителите не са изпълнили предписанието да тъпчат детето си с риталин, може да последва отнемане на детето от семейството му. Ако не е немирно, а е кротко, диагностицират само дефицит на вниманието, но рецептата и санкциите са същите.
If you cut every corner things are never all bad
Everybody does it -- even Mom and Dad.
If nobody sees it, then nobody gets mad --
It's the American Way.
Mi_8_17
22 Юни 2018 05:10
Мнения: 708
От: United States
това не е нормална нация!
На тебе колко ти е БВП per capita?
А претендират за глобален господар!
На крак, о братя роби, на крак!
popangelov
22 Юни 2018 08:15
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Кои ли ще са тези толкоз тайни служби, дали не ще да са службите за сигурност/безопасност?




Май много питаме, а?
Каза ти се - тайни!
Какво си заразпитвал!
Yantar
22 Юни 2018 12:26
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
На тебе колко ти е БВП per capita?

Така си е - пазарна икономика. Като си богат не си луд, а ексцентричен. Не си строг, а справедлив. Не си грозен, а си симпатичен. Не си груб, а остроумен... И най-вече, не си сбъркал, а си прав.
РЕВиЗОР
24 Юни 2018 09:44
Мнения: 574
От: Bulgaria
Да, дават им риталин, те и на американчетата дават, като бонбонки, щото били хипер активни, майките са на ксанакс, бащите без виагра не го вдигат, 40 милиона са наркомани, 25 милиона са на бензодиазепини, това не е нормална нация!


Това са "Приказки под шипковия храст" от и за хора, които са взимали билката "Червен будалин". Истината и само истината за рушнаците: 52% /петдесет и два процента от ватниците имат в себе си вирусът HIV , което не значи че са болни от СПИН/още не са/. По телевизията им дадоха големите опашки, които се извиха пред здравните пунктове за да се проверяват, след като излязоха тези данни.На мъжете им, никаква виагра не помага, защото просто нямат интерес, след поглъщането на разни течности съдържащи спирт.Някъде в средата на 80-те, в президиума на МА имаше препечатка от руското МинЗдрав в , което се биеше тревога за алкохолната дегенерация на обществото и Горби въведе "сух" режим/опита се де/.Русия е най-големият потребител на хероин в света.Това им е наследството от Афганистан.Това не е нормална общност, не нация.Нацията е нещо, до което те не са стигнали още.
Бензодиазепините са в едно отношение като алкохола - само 5% от употребяващите ги развиват зависимост.Това важи и за американци и за руснаци.Те са прекрасно лекарство за хората, които страдат от панически атаки и обща тревожност.У нас на такива болни те се изписват със зелена рецепта, а тези дето се друсат с тях, пътуват до Сърбия и си ги пазаруват без рецепта.DIXI
Добави мнение   Мнения:13 1