Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС ще ни връща само мигранти, които харесват България
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Begemot
29 Юни 2018 12:57
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
Неясна, откъслечна информация. Какво,най- вероятно, излиза в сух остатък:
1.Процесът на прием на мигранти (‌?!) в Европа ще продължи. Активно. ( Процесът беше създаден с войни, бомби, разрушаване на държави от сегашните "регулатори);
2.Процесът ще се урегулира с цел по -равномерното им заселване по цялата територия на Европа, основната грижа е да не останат територии и анклави, незасяти с мигранти;
3."Доброволен" , ако разбрах правилно от информациятa, не е всъщност принципа за волята на "мигрантите" ,а е доброволно приемане във страните - приемници, т.е. те, страните, или по-скоро продажните им елити "доброволно" се съгласяват да приемат мигранти. Мигрантите май никой не ги пита, ама те няма и никого да слушат. Текстът, цитиран в дописката, по-скоро потвърждава казаното от Меркел, а не го оборва, както се твърди в материала.
прехвърляне в контролирани центрове, създадени в държави членки, само на доброволен принцип,
А ето и какво казва нашият Баш Бакан, ако правилно е разбрал:
"Важно е вторичното разпределение на мигрантите в страните-членки. Тези центрове са доброволни и ще бъдат изградени в страните, които искат.
Т.е. доброволния принцип е на страните, а не на мигрантите ( Между другото, Бойко в също изказване препоръча на колегите си минпреди повече... да четат (!)и да се ограмотяват, че не знаели къде е границата на ЕС с Турция) Дано да не съм прав, а да е прав г-н Терзиев. Все пак Меркел е чела споразумението, че го е и писала.
4. Не е ясно какво става с вече влезлите и къде ще живеят. Струва ми се, независимо от всякакви подписани документи и др регулационни хартийки, те ще живеят където искат. Достатъчно е 1 ( един) да се засели на желаното място и по "хуманитарни" съображения ще тегли 100-на братя , сестри, майка и колежки на майка си от харема и т.н.;
5. Натоварването върху социалната , медицинската, пенсионната и др системи в държавите ще бъде огромно и вероятно разрушително. "Мигрантите" не искат и няма да работят, не са дошли за това. Ще потребяват , обаче, на макс - и те, и многобройната им челяд, която ще расте по експонента;
6.Елитите ще получат едни пари.
ИЗВОД: Няма рационално, логично обяснение на инициирането на процеса и регулирането му (‌от едни и същи хора), ако се мисли за добруването и съществуването на народите в Европа. Единственото, засега, логично обяснение, е че всичко това се прави с цел разрушаването й, с водещото и активно участие на назначени продажни елити.
ПС. Купувайте си острови и се изнасяйте там.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Begemot
onzi
29 Юни 2018 14:01
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
и тук линк към статията, под която се е изказал бегемот: Натисни тук
Liberta
29 Юни 2018 14:06
Мнения: 2,166
От: Bulgaria
Този текст означава също така, че регламентът от Дъблин остава в сила


Регламента от Дъблин остава в сила за сега. Ще се разглежда някъде към есента и тогава ще се правят промени.
Liberta
29 Юни 2018 14:44
Мнения: 2,166
От: Bulgaria
ЕС ще ни връща само мигранти, които харесват България


Това никъде не го прочетох в приетия документ. Но има едно изказване на Меркел, че мигрантите не могат да определят сами къде да отидат.
Н16
29 Юни 2018 14:57
Мнения: 8,441
От: 0
Чудна работа. А тия мигранти, откъде ще идват в ЕС, колко ще са на брой (годишно) и колко ще струват ? За тия пари - партийните комисари, комисарки и джендъри от ЕС можеха ли да спретнат една финансова програма, която да поддържа раждането и отглеждането на (европейски) деца?

Няма рационално, логично обяснение на инициирането на процеса и регулирането му (‌от едни и същи хора), ако се мисли за добруването и съществуването на народите в Европа. Единственото, засега, логично обяснение, е че всичко това се прави с цел разрушаването й, с водещото и активно участие на назначени продажни елити.
Но все пак - все някакъв смисъл трябва да има. Те сигурно знаят нещо повече от нас. Но - какво? Какви са им целите?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Н16
Казуса
29 Юни 2018 15:03
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Както се разбра на минисрещата на Европейския съвет миналата неделя, България потенциално може да получи обратно над 60 000 мигранти от Германия въз основа на Дъблинския регламент, но принципът на доброволността предполага, че и те трябва да дадат съгласие.

Доброволно съгласие на мигрантите... мдам... силно се надявам тия 60 000 да не ни харесат и да няма някоя НПО, която да ги зарине с пари и привлегии, за да се преместят у нас.
FIRST 2
29 Юни 2018 15:38
Мнения: 7,745
От: Bulgaria
Нещо за броя на мигрантите казано ли е..? Трябва да има някаква квота. Европа да не е свободна зона за мързеливци и ислямисти. Да ги хрантутим тука. Ако 100 милиона поискат да се преселят е Европа ние какво трябва да направим...? На първо време трябва да се затворят границите на ЕС за мигранти и след това да се започне филтрацията на бежанците които наистина имат нужда от закрила. Тя може да е само временна. Някъде споменава ли се това...? Нищо не са направили лидерите. Само са забъркали още по-голяма каша. С милиардите дето ще ги дават на тарамбуките може да се спретне една хубава демографска програма защото ЕС застарява застрашително. Но за европейците няма пари а за тарамбуките - милиарди.....!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: FIRST 2
Han
29 Юни 2018 16:46
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Да не са се договорили така:

- Абдулла, къде си избираш доброволно - в Германия, в Австрия, или в България?

- В Германия! В Германия!

- Момент да видим къде има места... такааа,... мда, за съжаление капацитетът е запълнен и в Германия местата са свършили. Австрия или България?

- Австрия! Австрия!

- Момент да видим къде има места... такааа,... мда, за съжаление капацитетът е запълнен и в Австрия...

Han
29 Юни 2018 16:50
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Има и втори вариант - жизненото равнище в Германия почва да пада, мигрантите са посочени за главен виновник, започват да ги притесняват едни здрави ниско подстригани момчета, след което при избор "България или притеснения" доброволността им е гарантирана...

onzi
29 Юни 2018 16:52
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
Абдулла, къде си избираш доброволно - в Германия, в Австрия, или в България?
— Когото трябва аз сам ще го извикам — рязко отвърна Майстор Ревел. — Между другото, доброволците също аз ще ги определям, така че не се притеснявайте.
Bauleiter
29 Юни 2018 16:55
Мнения: 376
От: Costa Rica
Демек зависиме от добрата воля на мигрантите да не ни пожелаят. С една дума това ни е единствената защита от 60.000 орки...Абе тоо @%#^#@% осъзнава ли какво е подписал???! Чак и се гордее...
Тодор1
29 Юни 2018 18:22
Мнения: 1,477
От: Bulgaria
Аз не знам дсли другите могат да метат но нашият не може да чете
и не разбира писменото слоео.
Несвързани мисли и насечено слово
С една дума д@пе да ни е якос такъв началник.
Освен Аз,Аз и аз друго няма
Тодор1
29 Юни 2018 18:47
Мнения: 1,477
От: Bulgaria
Колеги
Мисля ,че статията във Взгляд дава точна информация за срещата ,решенията и
и двигателя на решенията.
Няма нищо общо с този брътвеж по горе.
Просто и разбираемо
Лошото е че великият международник не е споменат.
Сигурно е мълчал и стискал палци
После пред журнслвта е лесно....
zumer
29 Юни 2018 22:22
Мнения: 347
От: Bulgaria
Лошото е че великият международник не е споменат.
Сигурно е мълчал и стискал палци


Ами то, Вожда-международник, струвами се ,че вече ни е продал и се е навел със свалени гащи.
Нищо добро не ни чака от това управление и от този лицемер страхливец.
Хр_Атанасов_2
29 Юни 2018 22:31
Мнения: 116
От: Bulgaria
БиБка, даже преди 2-3 години един германски съд постанови, че не е "уместно" да се връщат "мигранти" в България, защо тук имало "нехуманно отношение" към тях... Май вероятно може евентуално да ни огрее нежеланието и законовата основа на "мигранти"-те от Немачко да искат да дойдат/ги домъкнат тъдява... Колегите ти дали са наясно с това? Що им го не напомнИ?!..
moni
29 Юни 2018 23:36
Мнения: 3,972
От: Bulgaria
Ужас! Ще ни връщат само луди мигранти...
sydran4o
30 Юни 2018 00:05
Мнения: 263
От: South Georgia and the South Sandwich Islands
Ако някой ден ви напусне здравият разум и се заседите в Ганковото кафене,
volog2
30 Юни 2018 07:50
Мнения: 131
От: Andorra
БоБо никога не приказва без да има някоя задна мисъл, да подготвя почвата за нещо. Преди да замине беше завил нещо от сорта: “ ми на някои имигранти може пък и да им хареса тук. Да решат, че се развиваме по-добре от Германия”. Повечето хора, както и аз го възприеха като поредното перчене на гол тумбака. А най-вероятно бай кой вече знае и колко имигранти са “харесали” България. Впрочем, ако Германия примерно плати на някой имигрант да кажем 5000 евро за да й се махне от главата и да си “хареса “ друга страна - какво правим.
RayDavis
30 Юни 2018 08:00
Мнения: 683
От: Poland
Докато колониалната ни администртация не отмени ПМС №144, опасността от подобряване на демография на подмандатната ни територия е реална:
На 19 юли 2017 г. правителството прие скандалното Постановление №144, в чиято наредба кметовете са задължават безплатно да настанят, да осигурят работа, социално, здравно и дори спортно обслужване на "бежанците" и техните семейства.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: RayDavis
SINDBAD
30 Юни 2018 08:30
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
Какво повече да направя. Може би не България, а президентът Тръмп трябва да е на вниманието на тези многоуважаеми френски адвокати с изказването си, че без закон, без съд всичко, което идва на американска земя, ще бъде връщано отбратно. Първо с него да се занимават, после с мен. Или с него не им стиска и затова дайте сега с България – да отворим границите за да ни напълнят с мигранти, за да кажем, че сме добри./quote]

шамар нумеро уно-

Либийският маршал Халифа Хафтар, „силният човек“ в Източна Либия, обяви че няма да приеме чуждо военно присъствие в страната за спиране на миграцията, след като европейските лидери приеха мерки за прекратяване на бежанските притоци от африканската държава, през Средиземно море към Европа, предава AFP, цитирана от "Фокус".

По-рано европейските лидери се съгласиха да обмислят възможността за „платформи за разтоварване“ на мигрантите извън Европа, най-вероятно в Северна Африка, за да обезкуражат мигрантите от качване на корабите към Европа.

Хафтар води т.нар. „Либийска национална армия“, която подкрепя паралелното правителство в Източна Либия, което оспорва властта на признатото от ООН централно правителство в Триполи./quote]

та парите и портокалите в каци и качета и към адресат, който ще ги вземе, ама работа я свърши, я не!
SINDBAD
30 Юни 2018 08:39
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
ясно и точно кой Е ГОЛЕМИЯТ ГЕРОЙ

Джузеппе Конте, глава кабмина Италии (того самого, который прозвали правительством «друзей Путина», стал главным героем своего первого саммита Евросоюза. Именно благодаря ему в ходе мероприятия в пятницу страны ЕС достигли договоренности по вопросам миграции.

/quote]
https://vz.ru/world/2018/6/29/773595.html
Добави мнение   Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща