Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЦСКА ще гледа "Порто"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:123 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »
GIANNI
11 Юли 2003 23:42
Мнения: 13,991
От: USA
To, ako stavashe samo s gledane...
i praseto, mesar da e stanalo!!!!!!!
A inache seljanchetata , mai PA, PA sa Padnali???????
Diego Armando Maradona
12 Юли 2003 01:01
Мнения: 23
От: Bulgaria
При нас във футбола е така, който може - играе, който не може - гледа.
rage against the animals
12 Юли 2003 01:12
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
арееее, феновете на отбора на народната милиция пак заМУУУУУУлчаха.
срам ме е да ви чета злобните постинги, честна дума. от майтап не разбирате, на майтап не носите, а и майтапите са ви прекалени плоски...
скоро някой ще бъде наказан за арогантното си поведение...
borislavG
12 Юли 2003 02:26
Мнения: 2,855
От: USA
В"7дни спорт" пише че ЦСКА са купили Ектор Бракамонте от"Бока Хуниорс".
Ако това е истина работата става много сериозна, гледал съм го много пъти в мачовете на Бока от Аржентинското първенство и Купа Либертадорес, висок, мощен и техничен, играе отлично с глава.В БГ едва ли има футболист от неговата класа.Дано да е истина, ще мачка Куките здраво а Шампионската лига ще трепери от ЦСКА.

Редактирано от - borislavG на 12/7/2003 г/ 02:28:20

GIANNI
12 Юли 2003 04:02
Мнения: 13,991
От: USA
rage!!!!!!!
Mnogo si DREBEN, da rasish zakani!!!!!!!
Utepahte Gundi, utepahte T. Milkov, ta daze i LJUDMILA!!!!!!!
Vremenata se menjat seljo!!!!!!!
Gramnaha go Andreicho, posle Iliikata...
poznai koi e sledvashtija!!!!!!!
A takiva koshcheta za bokluk kato teb i borislavcho...chovek i sopola ne bi si hvarlil!!!!!!!
Lapai GONZOVKATA i begai da spish!!!!!!!
smirnev
12 Юли 2003 07:22
Мнения: 115
От: Bulgaria
ДА ЖИВЕЕ МАЙОРЪТ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ГЕОРГИ АСПАРУХОВ!!!
До този момент не виждам голямо желание сред сините учас-тници във форума да обсъждат проблема за принадлежността на техния кумир – майор Аспарухов, към Държавна сигурност. Защо ли?! Всъщност, има няколко писания, но те са просто смехотворни в своята наивност. Независимо от това ще им отговоря и ще поста-вя нови въпроси.
Това което успях да прочета във вчерашните дебати по пов-дигнатия от мен проблем се свеждаше до:
- когато Гунди станал майор бил завършил ВИФ, т.е. имал висше образование, а когато Петьо Жеков станал капитан нямал и средно образование и още
- в ЦСКА също били имали звания и ми посочват христома-тийния пример с производството на старшина Радлев.
Всичко това е добре, но има няколко съществени момента:
1. ЦСКА беше със статут на поделение в системата на Ми-нистерството на отбраната и голяма част от работещите в клуба, включително и футболистите, бяха военизирани, поради което имаха и военни звания. В това число и Жеков, и много други извес-тни футболисти. Поради това и Радлев беше произведен в звание старшина и снимката му бе публикувана във вестниците. Но това се ЗНАЕШЕ от широката общественост.
2. Що се отнася до майор Аспарухов и съотборниците му от Левски, тези неща се пазеха в абсолютна тайна. Някой да е разб-рал кога идола на синята агитка е свързал съдбата си с най-ретроградната структура, олицетворяваща тоталитарната система? Едва от некролога му се разбра, че е майор от Държавна сигур-ност. Добре де, питах вчера, ще попитам и днес - защо не от по-жарната, от КАТ или друга структура, а от Държавна сигурност? И тъй като не искам и да си помислям че е бил доносник, другият от-говор е - заради привилегиите. Сиреч, заради лапането. В това от-ношение той далече е превъзхождал имащите офицерски звания от ЦСКА, защото едно е да си офицер от армията, а съвсем друго от Държавна сигурност.
Днешните ми два въпроса относно майор Аспарухов:
- Във филма “Човек от народа”, извинявайте “Балада за Гун-ди” споменава ли се някъде, че той е офицер от Държавна сигур-ност?
- Колко е струвала колата му (“Алфа Ромео”) и от кой магазин на Мототехника е купена?
Bay Iliya
12 Юли 2003 08:26
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
Добро утро ШАМПИОНИ, милиционери, карабинери, катаджии и чикисти.
Много е жалко че няма механизъм във форума да не се допускат хора с психични отклонения. Ясно се вижда кои са.
Smirnev, във въпросите ти има много логика. Не се бях замислял по тоя въпрос. Имало ли е и други футболисти по това време с такива коли? От къде са купени?

Лек ден на всички и само ЦЕ-СЕ-КА
FileWalker
12 Юли 2003 10:19
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Рязка промяна забелязвам - сега Божков обявява 3 милиона евро за аржентинец и бразилец (7 дни Спорт от днес, 12.07). А преди две седмици доста по-малка сума е отказана за Зоран Янкович. От друга страна пък тези двамата ще струват доста по-малко от бургаските смотаняци на Портос.


Ще видим скоро дали е истина. Иначе, ако няма нови играчи, никой не бива да иска много от Стойчо с настоящия отбор в евротурнирите. Загуба от немски отбор от 3 лига е показателна, колкото и да се говори, че това е само контрола. Сега ще има нови контроли, с по-силни отбори. Те ще покажат също колко могат нашите.
ATLETICO DE MADRID
12 Юли 2003 10:28
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Контролите на Цецка срещу отбори като Вердер и Бохум са добре дошли за цецковците. И двата отбора далеч не са случайни и цветелинковците ще могат да се поставят в реална среда на силен футбол. Дори и Енерги Котбус не е слаб отбор. Дотук със сериозния тон.

....

Останалото е ПА ДЕ ДЬОрн


... а това, че те ще гледат Порто и Ливърпул е силно предизвикателство .... ддано само цецковците не поискат да играят срещу Порот и Ливърпул, че ги чакат инкасирания ... по навик
FileWalker
12 Юли 2003 10:33
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
А бе нека гледат, нека се учат. А в Холандия какво ще гледат? Или отлагат гледането за визитата в Ипсуич Таун?
rage against the animals
12 Юли 2003 11:15
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
аз съм от хората, които имат самочувствие да зявят, че любимият им отбор бе е институция за тях, нито е всичко в което вярват, нито е нещо за което могат да умрат, нито е религия, нито е нещо, за което единствено си струва да живея, та мога да използвам и самоиронията сравнително добре... жалко, че може да се използва срещу нас това, не мога да не го споделя:
заглавието ЦСКА ще гледа "Порто", ми звучи повече като :
ЦСКА ще гледа "ПорНо"
.
а сега нека отговоря на едно червейче в този форум:
Джанко, освен да ръсиш простотии и закани и псувни, не можеш ли да кажеш и нещо умно? не забравяй, че си фен на отбор, който вече не е Шампион, ОК? колкото го гонзовката... тя отдавна не е на мога. тя отдавна търка пейките, тя отдавна няма самочувствие, тя отдавна иска да се върне на село, където да е първа, отколкото да стои в града, където е последна, тя отдавна е разбрала колко струва в действителност и тя отдавна е видяла, че феновете на Рен никога няма да я изберат за номер едно. така, че ходи прочети малко, научи нещо друго и стига си повтарял едни и същи неща, които другите левскари в този форум измислят.
ПроЗта Джанка. проЗта Джанка. толкова прозта, че едно стадо Джанки има IQ с 3:0% по-ниско от едно стадо породисти геренски говеда. Ясно? аре, всяка Джанка да си знае гьола.
ulysses
12 Юли 2003 12:11
Мнения: 2,564
От:

rage, за най-първата част от гореказаното

Bay Iliya
12 Юли 2003 12:18
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
Дон АТЛЕТИ, ЦСКА подписва с бразилеца Силва до дни.
ulysses
12 Юли 2003 12:22
Мнения: 2,564
От:

да гледат! тъкмо ще се съпоставят с порто в идентични условия, нали и порто ще играят с падернборн. белким малко слязат на земята! наште хубавци, не порто. виж, някои други с кого ще се съпоставят не знам!? сигурно с кристал палас, отбор от средата на първа дивизия
rage against the animals
12 Юли 2003 12:26
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
ulysses, така де. не ме е срам да си го призная. но не мога и да не кажа:
САМО ЦСКА
Шампиони сме и пак ще бъдем Фактор Но.1 в Бг футбола.
фактор но.2 си е отново там, където винаги е бил - мимана, флашданса, магаданса, брейкданса и т.н. а бе квартален футбол не сте ли гледали?
.
да живей отбора на народната милиция. те са религията, институцията, пътят, истината и милиционерския живот. те са вечно-вторите. те са опашките заа подпис за връшането на Чорни...
а бе що изобщо пиша за тях?
аре НИЕ да си гледаме Порто и дано прихванат нещо от това. дано и поуката от Падернборн им е като обица на ушенцата. този ни състав може да направи чудеса. жалко, че Черепа чак сега се е сетил да даде още 3 млн. за да привлече нови хора в състава.
САМО ЦСКА
доживяхме времето, когато сините фенове се молят да влезем в Шампионската лига, само и само да отслабим формата си от цикъла сряда-събота и от вечно втори да изтикат някакси до първото място... малко трудно е те да стигнат там сега...
Bay Iliya
12 Юли 2003 12:42
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
Rage, виждам че няколко пъти се обръщаш към лескарите ВЕЧНО ВТОРИ. Не ти ли минава през ума че от Ловеч може да ти се обидят. Те тая година с зор може и да са ТРЕТИ.
Dinko
12 Юли 2003 12:45
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
rage,
днес ли играем втората контрола в Германия?
знаеш ли някакъв час?
Luke Skywalker
12 Юли 2003 13:09
Мнения: 1,870
От: British Indian Ocean
Пичове, вие нещо се майтапите. Никакво внимание на бурните трансфери в нашия отбор:
3 милиона долара вади ЦСКА за южноамериканските звезди Ектор Бракамонте (Бока Хуниорс) и Лео Лима (Васко да Гама). Очаква се аржентинският нападател и бразилският плеймейкър да пристигнат в София днес.

Айде, аз отивам на аерогарата да ги посрещам От напълно достоверни източници разбрах, че до няколко часа кацат. Казах, не днес, а часа.
rage against the animals
12 Юли 2003 13:11
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
Динко, нямам представа в колко часа играем днес. иначе програмата ни е такава:
12.07.2003: ЦСКА - Енерги (Котбус, Германия, 2 Бундеслига);
15.07.2003: ЦСКА - Вердер (Бремен, Германия, 1 Бундеслига);
19.07.2003: ЦСКА - Бохум (Бохум Германия, 1 Бундеслига);
22.07.2003: ЦСКА - Ален (Ален, Германия, 2 Бундеслига)

но това предполагам го знаеш, нали? от сайта ни е.
rage against the animals
12 Юли 2003 13:16
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
10.07.2003
Утре отборът пътува за гр. Любен
Утре сутрин групата ще отпътува за град Любен, където ще остане да пренощува. Там ще бъде проведена една следобедна тренировка, а в събота, от 18:00 часа българско време ще се проведе контролната среща с Енерги (Котбус).

Динко, тва е в новините от inside.cska.bg
значи ще го гледаме онлйааааан.
Luke, аз не вярвам на тези новини за 3-те милиона и новите попълнения, докато не са подписали с ЦСКА и не са започнали подготовка.
.
има си други хора, които да вярват на слухове. на тях им дай да правят проби.
Luke Skywalker
12 Юли 2003 13:18
Мнения: 1,870
От: British Indian Ocean
Потресен съм!
ЦСКА гладува в Германия

Да не си помислите, че това ме впечатли? Не! Вижте следващия пасаж.
След близо 6 часа в автобуса те не издържаха на умората и глада и решиха да пренощуват в Берлин. Автобусът се влачеше като мазния влак за Лом.

Някой пътувал ли е в мазния влак за Лом? Мазен влак? ДПС Селтик-Спартак?
Добави мнение   Мнения:123 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »