Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бразилците дойдоха в "Левски"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:100 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
Sokol
14 Юли 2003 15:31
Мнения: 583
От: Germany
МТК,
нищо колега - другия път. Да си купиш хубаво влакно ей.
И аз се мъча с моята щека (14 м) и за тва те питах. Но си струва - щеката е перфектното оръжие.
Абе потъващ воблер, ама да е чисто дъното. Щото поне 10 съм скъсал.
Ароматизираният червей сам ли го приготвяш?
Шаран не пипа ли - тъй на млечна царевица? Или му е рано още. Да вадиш шаран с щека е истинско удоволствие.

Червеноперки номер 47
Bay Iliya
14 Юли 2003 15:48
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
Здравей МТК.Здравей колега. Цитирам ти "Българска риболовна енциклопедия" раздел червеноперка. - "Размерите са дължина до около 30–40 см и тегло до 1 килограм. Рядко тя може и да надхвърли това тегло, за да достигне до 1, 5 кг" . Аз знам че едри бели риби се ловят на рибета. Препоръчвам ти ако имаш възможност да посетиш яз. "Доспат". Излиза всичко, от шаран до пъстърва и сивен. Плюс това е едно от най-красивите планински места в БГ.
D.Nikolov
14 Юли 2003 15:57
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
ПЛОВДИВ
Петър НИКОЛОВ
Борислав Димитров е пред завръщане в “Ботев”, научи “Марица”. Нападателят е разочарован от отношението към него от страна на треньора на “Левски” Георги Тодоров и твърдо е решил да не остава там. Тодоров извади Димитров в контролата срещу “Черноморец” в събота, преди да е минал половин час, а след това каза, че не ставал и за тима на ветераните. Веднага след контролата 23-годишният нападател се е свързал със старши треньора на “Ботев” Костадин Костадинов и го е помолил Димитър Христолов да поиска от “Левски” ново преотстъпване в “Ботев”. Шанс за това има, тъй като Димитров не е подписал нов договор със “сините”, а е преподписал стария си. Той игра две години под наем при “жълто-черните”, след което беше повикан в родния си клуб.
Готови сме да вземем Боби по всяко време. Това обаче зависи преди всичко от шефовете на “Левски”, декларира Христолов вчера.
След победата над “Марица” с 4:3 играчите получиха почивка до тази вечер в 18 часа. На заниманието няма да се явят изкаралите проби Симеон Тодоров от Марково и Владимир Георгиев от “Спартак” (Пд), които бяха освободени след първия лагер в Ракитово. Не се очакват и нови имена. Утре “канарчетата” ще играят третия си приятелски мач от началото на подготовката, като техен съперник ще бъде Марково.…
Автор: "Марица
MTK
14 Юли 2003 16:01
Мнения: 113
От: Bulgaria
Дон Атлети , за абревиатурата под другата статия .
Соколе птицо юнашка - не съм патентовал рецептата ама нейсе - като сваряваш конопено семе слагаш във водата и едно шишенце анасонова есенция , после с течноста можеш да забъркваш захранка , а за белите червеи вземаш дървени стърготини /ама да не са чамови щот миришат/ и ги накисваш - да поемат миризмата , изцеждаш ги да останат леко влажни и три четири часа преди риболова слагаш в тях червеи / хубаво е в кутийката да подложиш мъх/. Абе дъното не е стока , ама само два скъсахме. Повода ми е японски издържа 5.9 кг. на възел, а пък шарана още го няма, водата е около 14 -16 градуса , на царевица не бутна , на капан хванахме няколко прилични таранки.
Ravaneli
14 Юли 2003 16:10
Мнения: 1,066
От: Bulgaria
Abe, hora, vie neshto ste se pobarkali. Kakvi sa tia ribi, kakvi sa tia sharani!?
dunai
14 Юли 2003 16:11
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Николов, светни ми каква е разликата между подписал и преподписал, защото и аз оня ден си преподписах трудовия договор, да не ме прецакат нещо. Пък Димитров е прав да се сърди. Че тъй де, какъв е тоя Тодоров че ще го сменя. На ти куклите, дай ми парцалките и си отивам. Има някой луд, ама не знам кой е- този който го е писал или този който му е повярвал. Боби не е луд, кой бяга от отбор като Левски.
MTK
14 Юли 2003 16:14
Мнения: 113
От: Bulgaria
Бай Илия , тая енциклопедия да не писана в червената академия ? Благодаря за инфото за Доспат , ходих там преди 2 години , наистина е супер.
Bay Iliya
14 Юли 2003 16:20
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
MTK, много си подозрителен колега. Не, не е писана в академията. Инфото ми е от http://www.fishbg.com. Иначе ине сма на вълна Струма. Излизат големи кленове на джанка.
Ravaneli
14 Юли 2003 16:24
Мнения: 1,066
От: Bulgaria
Bay Iliya, za djanka ne znam, no na cheresha i na skakauetz klenovete sa ti v karpa varzani!
dunai
14 Юли 2003 16:29
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Пичове, може ли някой да ми каже на какво кълве червеноперката в трансферния период.Чувал съм че и на гола кукичка кълвяла.
scorpion
14 Юли 2003 16:42
Мнения: 969
От: Bulgaria
Не знам на какво кълве червеноперка, но аз под давление на дъщерят купих едни каракуди - наречени златни рибки. И всеки ден като ме видят започват да се бутат в аквариума, като фен на гише за билети 5 минути преди мача. Ей ама таква програма изреждат за едното папо, че нашите футболери могат да им завидят. А и между тях има една дето прилича на Темиле или Муканси
D.Nikolov
14 Юли 2003 16:44
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Дунайчо, светкам те.Цитат:Димитров не е подписал нов договор със “сините”, а е преподписал стария си.
До колкото знам стария договор му изтича съвсем скоро.Така че въпроса ти не е уместен.Ха светни ме ти какво искаш да кажеш с израза:"Боби не е луд, кой бяга от отбор като Левски?"
dunai
14 Юли 2003 16:47
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Николов, ако не правиш разлика между Ботев и Левски, няма какво да ти святкам. Пък ако не правиш такава, ще обясня с думи прости. Ако му се играе догодина в Б групата, да ходи.
ATLETICO DE MADRID
14 Юли 2003 16:51
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Да разбирам ли, че на Б. Димитров не му се иска да се бори за титулярно място в ЛЕВСКИ ???? Ако е така - да си ходи.


САМО ЛЕВСКИ
Coyote Lounge
14 Юли 2003 18:13
Мнения: 9
От: Bulgaria
Atletico...kvo znaesh ti za Ateltico de Madrid....dano ne e tolkova kolkoto znaesh za Levski che sram she beresh goliam...ne znam samo kvi se opitvate da razberete za tia menidjuri ....mi te samite ne znaiat sto za lichnosti sa...ako te popitam koi e Carvajal...edva li ste mi dadesh tochen otgovor...ste ti dam edin jocker...na put e da se pruvurne v menidjura na nai-skupo platenia futbolist v sveta...ne priemai obrustenieto mi kum teb za zakachka...prosto budi obektiven i realist kogato e nujno...otnosno transferite v bg..niakoi ot vas ste mi kaje li kude pishe koi kolko poluchava ot futbolistite ili kolko pari se plateni za nego....mai peralniata e publichna za vsichki klubove...makar da sum chorba tova vaji i za nashia...puk moje da pogovorim sus vsichki vas i za zenite na futbolistite..iskame sus 1 milion evro svetovni i evropeiski shampioni da kupuvame?....ta koi ste doide da se "razviva" kato futbolist tuka....tuk idvat na pochivka...
D.Nikolov
14 Юли 2003 18:25
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Дунай, знаеш ли кой бяга от "Левски"?Този който иска да играе футбол, пък било и във Б група.А знаеш ли кой се натиска да стои във "Левски"?Тези дето и да не играят вземат огромни заплати, Зимунич, Лавал.Тези дето на можете да изгоните.
ATLETICO DE MADRID
14 Юли 2003 19:38
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Койот,

поназнайвам това-онова за Атлети, повярвай Дано само да не искаш да се изпитваме За останалото написано от теб сме на едно мнение... с тази разлика, че аз лично нямам намерение да го коментирам ... преди около година, когато се включих в този форум, имах подобни идеи, но това беше отдавна. А обективен никога не съм искал да бъда.

Жив и здрав.


FRENTE ATLETICO in association with GIL

САМО ЛЕВСКИ




П.С. Ако позволиш един въпрос - ти да не си от тези, които празнуват победите на своя отбор на "Сибелес" ? Тази година имаше защо.

Редактирано от - ATLETICO DE MADRID на 14/7/2003 г/ 19:42:48

Coyote Lounge
14 Юли 2003 20:10
Мнения: 9
От: Bulgaria
Razbira se che ne iskam da se izpitvame....predpolagam che ne samo ti, no i goliama chast ot horata vuv vuv foruma sa suglasni s men...sto se otnasia koi otbor na koi prinadleji/prinadlejal...partii..minister stva i t.n.....che to tova ne e bilo samo chast nito puk e ot istoriata i realnostta samo v bgno puk ne da mi sravniavat Levski i CSKA i Litex ili LOKOTO Pd (po publikata) s otbori kato Real M, Atleti ili Barca...che Barca e ziala edna provinzia Catalunia(ne se pishe taka , ama niama da ti izleze na monitora bukvata), koiat ne vednuj se e opitvala da specheli avtonomnostta si...Znaesh li zasto ne se provejdat machove na Camp Nou na nazionalnia im otbor veche 15 godini?....a publikata na Lokoto e chudesna i nashata sasto (vapros na vijdane)...az sum chorba ako ne sum ti kazal veche...ta tazi na Lokoto ne moje da ima prosto miasto za sravnenie s tazi na Atletico, stoto sum fen na tia deto praznuvat na Cibeles(tazi godina ne im pozvoliha da se kachat tam i dori Raul ne pusnaha da zakachi znameto na Real..i se karashe s kukite ..beshe poludial gorkia.....ta fenovete na Atletico sa svetovnoizvestni i vsiavat respekt na vsiaka edna publica v Spain...bil sum na Calderon na mach srestu Real predi izvestno vreme ..malko predi da otpadnat i sti kaja che vupreki che ne sum ot strahlivite si glutnah gramatikata i dumichka ne sum obelil prez celia mache...biah blizo do Frente Sur koito sa nai-opasni...ako se sestash che predi godini ubiha edin zapalianko na Real Sociedad v mach za UEFA...ta tva iskam da kaja....kvato ni e durjavata , takiva sa ni sadiite .i parvenstvoto i klubovete i prezidentite im i igrachite im .....makar che bg sadiite gi tormoziat tolkova zdravo zaradi kakvi li ne nevinni poniakoga greshki...a ako iskash moga da ti pratia kaseta sus 100-te nai-sporni otsujdania vuv ligata za poslednite 10-tina godini....ako gi sudim kakto sudim nashite...to ti kazvam che edin profesionalen niama da ostane ...vsichkite ste iadat olovo....no nashte igrachi stoto za mujki kurvi kato padnat vse tursiat prichina v niakogo..a povecheto treniori ni sa pulni amatiori kupili diplomite si ili kvoto i da e tam i ideia si niamat ot moderen futbol(kolko bg otbora igraiat dobre i nalagat igrata s 4-ma v linia...za zastitata govoria)...kude v Evropa se igrae s libero i stoper...pulni idiotstini...puk iskame probivi v Evropa....ta i treniorite stoto si ne razbirat a puk imat usta da iskat, se opravdavat sled zagubi sus sudiiskite greshki...Luis Aragones deto ne si popluva hich i na Romario shamar mu shibna na trenirovka na Valencia predi godini kato ima sporno otsujdane i kokoto i da besen ne otreagirva...dumata profesionalizam v bg futbol e prosto edno klishe...vsichkia upotrebiavat ....no nikoi ne se pridurja kum istinskia i smisal...
ATLETICO DE MADRID
14 Юли 2003 21:39
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Ти пък да видиш онези от GIL или симпатягите от SEMANA CULTURAL - "учениците " ...макар, че аз не обичам крайностите .... случая с фена на Сан Себастиян за жалост не е единствен... преди две или три години направиха същото и при гостуване на Валенсия за Купата на Краля ... това обаче не е критерия за определяне на величието на публиката на Атлети... критерият е, когато по мегафона се чуе DIIIIRECTIIIIVA FREEEENTE ATLETICO
Добави мнение   Мнения:100 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5