Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Още 2-ма играчи с травми в ЦСКА
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:268 « Предишна Страница 9 от 14 7 8 9 10 11 Следваща »
niki_iv
14 Юли 2003 15:11
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Орли.. ти упорито не искаш да ме разбереш. Аз не се 'майтапя' с това. И във трите мача играхте на предела на възможностите си. Просто вашия стил противопоставен на точно тази игра която ви предложиха и трите отбора е меко казано губещ. А Стойчо не прави нищо за да го промени. Е опита със някакви безумни завъртания на Бадема и Велизар, но се видя че не вървят. Смението които правеше по време на тези мачове бяха меко казано 'провал' Тогава играта ви ставаше още по беззъба. За тези треньорски успехи ви говоря, не за нещо друго.. абе златен е Стойчо. Не опира въпроса можете ли с тези футболисти да играете с/у твърд противник.. а можете ли с този отбор.. защото мача с ПА-ДЬО-ДЬО е бил същата трагикомедия.
Ники
САМО ЛЕВСКИ
niki_iv
14 Юли 2003 15:17
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Разликата между футболисти и отбор да се чете като 'Стойчо Младенов, треньор на ЦСКА"
Аз не се заяждам с отбора на ЦСКА. Како и преди съм казвал, Левски беше безумно слаб, раздиран от вътрешни конфликти, с много набедени 'звезди' и след провала с/у Щурм оставен по течението, със финансов и изпълнителен директор който коментират футбол и със треньор ... абе не ми се говори.
Вие си бяхте по силния отбор и заслужено спечелихте. Сега обаче не знам дали ще стигнете до третия кръг... защото няма начин да не ме забавлява следния факт... СТОЙЧО е изчерпан като треньор и нищо повече не може да ви донесе. За разлика от Чорни, Черепа няма финансовите ресурси за повече от един поход към групите на ШЛ. След това сценария трябва да ви е познат, защото първата му трактовка я гледахте(ме) отблизо в Левски.
Ники
САМО ЛЕВСКИ
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
14 Юли 2003 15:19
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
а Ники ме подсети, че сте и балерини от "балшой градинской театре"
ATLETICO DE MADRID
14 Юли 2003 15:20
Мнения: 10,242
От: Cyprus
ВАНЧЕ,

тия симпатяги са не само болни, ама в събота ги е тресло още и електричеството из Немско. Живи да ги оплачеш. Уж отидоха в Германия да се лекуват, а там само ги бият

Представяш ли си само - мазолясал албанец го друса ток
bURN
14 Юли 2003 15:23
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
AZ CSKA ! Make love not war dragi devetnaise-4etirinaisetkovci !
niki_iv
14 Юли 2003 15:29
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
bURN, тя и приятелката ми е заблудена като теб, но си има извинение... а ти?
Ники
САМО ЛЕВСКИ
bURN
14 Юли 2003 15:31
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
To 4e e zabludena e qsno o6te sled kato kaza 4e ti e priatelka
Sokol
14 Юли 2003 15:35
Мнения: 583
От: Germany
Никиив - ти ли си и извинението.
Pavlin
14 Юли 2003 15:36
Мнения: 130
От: Bulgaria
niki_iv ta kvo vikash? Cherepa niamal finansovi resursi za neshto poveche ot edin pohod kum shampionskata liga? Iavno ne si v techenie na mnogo neshta, haide ne se izlagai kato kifladjia nasred selski pazar, ne ti otiva nai-malkoto, zashtoto davash vid na po-inteligenten ot ostanalite ti "kolegi v sinio"...
red_or_death
14 Юли 2003 15:38
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
защо ми се струва, че едно говедо прави по-подробен и голям анализ за вражеския отбор, от колкото за собствения си обор? или само ми се струва? да не би пък това говедо да е някой градинкаджия и всичките тем подобни под прикритие? така като гледам не съм далече от истината. само от любовта към играта и съперника да му правиш такива задълбочени анализи, нещо май не се връзва ...
niki_iv
14 Юли 2003 15:40
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Павлично... би ли осветлил нас сините фенове кое те води на мисълта че Черепухата е говото да вади по 2.5 млн евро още две години за да ви вкара в ШЛ? Дай да махнеме определението 'излагащ се като кифладжия' защото Черепа е в отбора ви от колко години .. 4-ри или повече. И досега не е извадил сериозни пари.
Ники
САМО ЛЕВСКИ
niki_iv
14 Юли 2003 15:43
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
red, просто обичам да гледам футбол. А във Левски в момента няма нищо за анализиране. Но ако ти се връща назад във времето, може да прочетеш това което съм казвал и за "Левски".

Ники
САМО ЛЕВСКИ
Една поправка. ЦСКА за мен не е вражеския отбор. След Литекс за мен те са най-големите ни конкуренти за шампионата.. но чак врагове.... много силно определение
Pavlin
14 Юли 2003 15:46
Мнения: 130
От: Bulgaria
niki_iv, chetesh mai, kakto ti iznasia... purvo ti napisa citiram "Cherepa niama finansovite resursi za poveche ot edin pohod kum grupite na shampionskata liga"... sega "ne bil daval za CSKA"... useshtash li se kvi gi pishesh? Ili ne vijdash razlikata? Az reagirah na purvoto, za vtoroto pochti sum na edno mnenie s teb kato izklucha poslednite 2 godini... nadiavam se sega me razbra... a btw interesno shto na umalitelno mi pishesh, ne znam dali si po-goliam ot men, che da si go pozvoliavash, no tova sa beli kahuri, prosto mi pravi vpechatlenie i go posreshtam s usmivka
bURN
14 Юли 2003 15:49
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Niki, kopele, sega ako mi kaje6 4e priatelkata ti ima i 4ervena no6ni4ka savsem 6te pokri6 normativa za "V leglo s vraga" (samo maitap)
niki_iv
14 Юли 2003 15:51
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Павлине.. не ми се влиза във личностни пререкания. Обяснявам още веднъж. Черепа е в ЦСКА от 4-ри години и до сега сериозна инвестиция не е правил. Нито има ресурса за да направи. Чорни три пъти налива пари в отбора с надеждата да влезем в ШЛ. И проблема не бяха парите.. а честите смени на треньорите. Както и 80% от несполучливите трансфери.
Ако мислиш че Черепа е готов на подобни кръвопускания всяка година, обори ме с факти.
Ники
САМО ЛЕВСКИ
red_or_death
14 Юли 2003 15:55
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
аз не оспорвам качествата да когото и да било да коментира и анализира любимия отбор, но такава любов и към съперниците, пак повтарям не е чисто нещо. ти май си един от нас, случайно попаднал на грешното място? има 16 дни до началото, така че може спокойно да излезеш от прикритие.
scorpion
14 Юли 2003 15:55
Мнения: 969
От: Bulgaria
Аз пьк мисля, че незаслужено се пренебрегва Ферарио Спасов
Вече няколко години поддържа Литекс в отлична форма, и само защото Литекс е от Ловеч, т.е далеч от "голямото град", акциите му се котират ниско. Иначе според мен е един от малкото тренъори, които съм чувал да казват критики по свой адрес. Не знам какви школи е завършил, каква кариера е имал, и прочие, но мисля, че мисли за футбола като за игра и се опитват наистина да изгради определен стил на игра.

Мисля, че би бил подходящ тренъор за Левски. Ще успее да изстиска всичко от ДЮШ и ако трябва ще прекласифицира защитниците в нападатели, но няма да плаче, че нямал този или онзи играч. Абе като казах нападател, Топчо не беше ли започнал кариерата си като такъв ?

А и да не забравя. Наистина Литекс може да спечели от наново зараждащата се конфронтация между сини и червени. Гришката Ганчев си стои тихичко, но току виж пак се заусмихвал по мустак от ложите на "Люляците". Лошото е, че отбора им ги е добър, но публиката им ги е слаба Изключвам циганския оркестър. Той набива здраво
Chorbata
14 Юли 2003 15:55
Мнения: 242
От: Bulgaria
Red, остави го да прави анализи бе, що да не прави. Поне е обективен (по свой си начин) и ги казва както ги мисли. не като някой който си е забравил пръсрта на шифта Хубавото на чуждия анализ е че може да изкочи някоя истина, която ние сме я пропуснали покрай червените очила И момчета - кво сте го заяли - оставете го жив поне до 31.08, че имам да пия бира
Pavlin
14 Юли 2003 15:56
Мнения: 130
От: Bulgaria
Eto pak... RESURSITE na Cherepa ne gi znaesh, che da gi komentirash. Tova ti naturtvah na dva puti, ne znam kakvo ti govori primerno tova, che 70 % ot hazarta v Bulgaria (Evrofutbol, kazina, zalojni kushti i t.n.) e sobstvenost na Bojkov... za resursi li shte govorish oshte? Za tova, koeto e nalial v CSKA... naistina e nesravnimo s tova za Chorni, no ia go pogledni ot drug ugul. Kolko sa vi struvali titlite? Mislia, che useshtash na kude bia... a se vidia naskoro, che Bojkov iska da kupi Sakaliev za nekva absolutno nerealna cena, no Stoicho go spria. Zashto? Ami, zashtoto Stoicho e dosta po-napred s umstvenia bagaj ot vsichki vashi treniori vzeti nakup za poslednite vi 3-4 godini... tolkoz po temata.
CHERVENI SHAMPIONI!
bURN
14 Юли 2003 15:57
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Red, ostavi go , toi go igrae agent 00 1914 !
Добави мнение   Мнения:268 « Предишна Страница 9 от 14 7 8 9 10 11 Следваща »