Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Оперират в Германия Пламен Константинов
Добави мнение   Мнения:11 1
Dinko
14 Юли 2003 08:21
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
Снощи Бразилия спечели Световната лига!
Има справедливост на тоя свят!!!
Гадните сърби ги бухахме кат прани гащи три пъти, те не можеха да си кажат имената след мачовете с нас. И същите тия тъпаци играха финал, че за малко и да го вземат!!!
Баси! Не е истина какъв късмет ги гони тия нещастници!!!
archi
14 Юли 2003 08:25
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
Вчера финала беше невероятен
Сърбите играха прекрасно, започвам да си мисля че срещу нас не са били във форма или са ни подценили.
Фантастична игра и на двата отбора
Все пак срещу европейски отбори играем добре, надявам се на европейското да направим нещо голямо
ЗИП
14 Юли 2003 08:38
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Добро утро.Трябва да си признаем че ние никога не можем да направим такъв мач каъвто направиха бразилци и сърби вчера.Това че сме били сърбите три пъти няма никакво значение.Аз помня че през 1989 ги бихме на баскетбол в Пазарджик с 20 точки разлика.А сега те са световни шампиони като биха професионалистите от САЩ.
Така че стига злоба.В колективните спортове никакви ни няма.А вчерашния мач беше фантастичен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Joro Yankov
14 Юли 2003 09:37
Мнения: 832
От: Bulgaria
ЗИП: "Това че сме били сърбите три пъти няма никакво значение.....В колективните спортове никакви ни няма"

Абе ти въобще акъл в тая кратуна кухата имаш ли?!?
Back to the future
14 Юли 2003 09:51
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Жоро, 'що си мислиш, че с персонални нападки към ЗИПа ще станеш по-убедителен? Аз пък съм съгласен с него - за мен злобата и нападките на Динко към сръбския отбор са необясними. Това все пак е игра и побеждава по-добрият или по-късметлията. Но да плюеш по останалите и да твърдиш, че ти си най-велик след като те показват по-добра игра А колкото до колективните спортове - ами нашите успехи сравнени с тези на отборите от и на бивша Югославия просто са нищожни - това е горчивата истина.
dunai
14 Юли 2003 10:12
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Може да сме били 10 пъти сърбите, мажното е че те не пропускат и минималния шанс който им се открива за разлика от нас. Това е големия отбор. Имат и възможностите и самочувствието на такъв. Съгласен съм за колективните спортове. Да вземем индивидуалните и колективните постижентия и на двете страни и ще ни стане ясно...Индивидуалисти сме и толкова. Като се съберат на едно място повече от двама българи и започват кавги и разцепления. Последния случай с футболерите ни. Стана голям проблем за капитанската лента. Сякаш че като я дадат на някого и той ще заиграе като Зидан. Български простотий. Да си кютаме колкото можем и това е.
bURN
14 Юли 2003 10:17
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Back. ako trqbva da sme to4ni na6ite uspehi sa nai6tojni v poslednite godini. 60-80 godina sme zimali medali na svetovni i evropeiski za maje i jeni, kakto i sme zimali KE6 s klubovete si. Ok ne sme kato Yugoslavia, no i nie imame svoite uspehi.


A za v4era i az se radvam 4e biha Brazilia i Italia (za 3-4), tova samo pokazva kakva e bila na6ata grupa !!!
Joro Yankov
14 Юли 2003 11:01
Мнения: 832
От: Bulgaria
Бек, моите уважения, но не съм нападал персонално ЗИП-а, а съм изразил в писмен вид възмущението си от такова отношение към националния ни отбор. Защото това в крайна сметка е НАШИЯ отбор, в който играят НАШИТЕ момчета и в един такъв момент, когато се вижда, че са способни да постигнат сериозни успехи сме длъжни да ги подкрепяме! А не да се държим като псевдо фенове като ЗИП-а.
Back to the future
14 Юли 2003 11:12
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Жоро, съгласен съм, че трябва да подкрепяме нашите. Но не мисля, че най-добрия начин да правим това е като плюем по другите и ги обявяваме за калитковци. Ако искаме наистина да постигнем успехи трябва да гледаме внимателно другите отбори, да се учим от и използваме грешките им, но също така да знаем кои са силните им страни и да намерим начин да им противодействаме. Най-лесно е да се каже "Тия са пълни нещастници", но ако ни бият след това какво - ние сме по-големи нещастници или пак "Съдията ограби труда на момчетата".
Joro Yankov
14 Юли 2003 11:27
Мнения: 832
От: Bulgaria
Разбирам те, Бек, но къде видя да съм плюл някой друг отбор? Въпреки, че ги бихме все още смятам, че Руия си остава най-силния отбор в света, а реалното съотношение на силите (пак според мен) предполагаше един финал Русия-Югославия да речем, но да оставим на страна простотиите на FIVB. Единствено бих оплюл сърбите за това дето изкараха съдиите виновни за двете им загуби от нас във Варна и от все сърце тогава пожелах на Никола Гръбич да гледа България на финала по телевизията. УВИ - стана точно обратното.
Suomi
14 Юли 2003 14:24
Мнения: 13,732
От: Finland
Какъв невероятен финал само!
Каква драма, колко емоции, колко нерви!
Сръбския коментатор каза че едва се е държал на стола си петия гейм.
Сърбите винаги са били силни в колективните спортове.
Но не могат да се мерят с нашите успехи в щангите, леката атлетика, бокса, борбата и т.н.
Във волейбола са Европейски и Олимпийски шампиони - това не може да е слаб отбор!
Загубихме от шампиона и третия, а победихме вицешампионите цели 3 пъти!
Това е равносметката на отличното ни представяне!
Добави мнение   Мнения:11 1