Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Бохум" прави концерт преди двубоя си с ЦСКА
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:203 Предишна Страница 3 от 11 1 2 3 4 5 Следваща »
scorpion
16 Юли 2003 08:59
Мнения: 969
От: Bulgaria
Според мен е достатъчно само да се каже WELL DONE.
В крайна сметка с дузпи или не победата си е победа. Явно армейците са си взели поука след като онзи ден ги нарекох "НЕЩАСТНИЦИ"
ATLETICO DE MADRID
16 Юли 2003 09:02
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Бохум прави концерт? CECKA ON TOUR
Ravaneli
16 Юли 2003 09:11
Мнения: 1,066
От: Bulgaria
Momcheta, dnes sam donesal toaletna hartia, za tezi, koito shte se pooserat ot radost. Vse pak ne prekaliavaite, tai kato e v ogranicheni kolichestva
niki_iv
16 Юли 2003 09:18
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Пичове, вчера за съжаление успях да слушам само началото на контролата на ЦСКА. Някой червен фен дали няма да пусне някакъв свестен коментар (ако е слушал целия мач) затова как са играли червените
Ники
САМО ЛЕВСКИ
pesho mufata
16 Юли 2003 09:25
Мнения: 32
От: Bulgaria
Бай Илия, не може така да се пише.Ами помисли какво ще пишеш след като започнат мачовете от ШЛ и първнството.Тогава няма да споменеш, че ЦСКА е евробоец и ШАМПИОН.Все пак остави си вратичка за отстъпление.Ако този резултат срещу Вердер го смяташ за европостижение/в което не вярвам/ не е редно да комуникирам с теб от тук нататък. Шото аман от заблудени ЦеСеКа-ри.
Gonzo
16 Юли 2003 09:27
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Честита победа, фенове! Знам, че загубите за вас нямат значение, но победите...
И все пак тринатри, си е тринатри Класика
САМО ЛЕВСКИ
red_or_death
16 Юли 2003 09:31
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
hi, добре е като се играе по различен начин. трябва обаче и срещу по-ниско разредни отбори да е така. от репортажа в блица се вижда, че в доста периоди от мача сме играли добре. явно тренера е преценил и не е сменял доста играчи, както и вратаря. както бе и преди, контрите явно ще са ни основното оръдие. изпълнителите ги имаме. хубаво е когато някой от нашите навърви 3 шайби. още по-добре когато този отбор е швабски, па било и то в контрола. резултата, надявам се и играта също ще повлияят на по нататъшната подготовка. имахме нужда от една такава игра и резултат, най-вече за самочувствие.
тук едно миризливо говедо раздава хартия, но тя ще им е нужна само и изключително на тях, защото те не виждат по-надалеч от миризливия си говежди задник. и когато падаме и когато завършваме на равно и когато бием те винаги си смърдят по един и същи начин. просто друго не могат да правят. нещастници смръдливи.
pesho mufata
16 Юли 2003 09:38
Мнения: 32
От: Bulgaria
- Здрасти, какво става с тебе, как живееш?
- Абе като в харем...
- Как така?
- Ами знаеш, че все ще те наебат, ама не знаеш кога.
Ravaneli
16 Юли 2003 09:39
Мнения: 1,066
От: Bulgaria
Ama zashto tolkova nervi, chovek se opitva da vi pomogne, a vie ... Ne biva taka. Vse pak da pripomnia, che minalata godina Levski napravi sashto 3-3 s Werder v kontrola. Tova ne e garanzia za nishto, vapreki, che e edin dobar rezultat.
Lubo Penev
16 Юли 2003 09:41
Мнения: 342
От: Bulgaria
Abe Gonzo vie koga ste bili po vreme na podgotovkata che se zajagdate s nas she me osvetlish li?
Sokol
16 Юли 2003 10:00
Мнения: 583
От: Germany
А, ама как така. ТЕ биха. Вердер биха.
Спокооо. Аз знам защо - виновен е Милко Балев. Слаби сме , но бай Милко ни урежда мачовете. А и черепа е дал некои лев (евро).

Орли - не даваха мача техната.....
venom
16 Юли 2003 10:01
Мнения: 101
От: Bulgaria
Pozdravqvam pichovete ot CSKA za dobrata igra i rezultat na otbora vchera...
I ne im se qdosvajte na leskarchetata vyv foruma. Sega mu e vremeto da si otvarqt golemite usti... Gledam kazahstanskite otbori - sposobni na podvizi... Spravka - St. Truiden (edin ot malkoto otbori koito se protivopostaviha na Brugge minaliq sezon 5-2 & 1-1!!!) ...

Abe tiq jurnalq samo prosotii bre. Ednite pishat vzeli sme Lima za 4 sezona, drigite - 3. Ednite naznachiha Stankov za trener, drugite zakovaha Mladenov za oshte 3 sezona. Golemi 'informatori'...

"Георги Марков: Левски не бойкотира" - bez komentar.
"Факс до мениджърите на Петер Кабат изпрати ..."; "Причината не е нежеланието на треньора Георги Тодоров, а многото чужденци." - syshto

Ne se kefq osobeno na novinata che Barca shte vzemat Deco(na smeshna cena). Spat li v JUVE?
Chorbata
16 Юли 2003 10:07
Мнения: 242
От: Bulgaria
Здравейте и от мен. Играта на ЦСКА (поне според Н. Александров) е била коренно различна от тази в предните две контроли. Хубаво е че показваме игра серщу отбор от Г-4. Скорпи, този път нямам повод да ги нарека "нещастници", надявам се и ти . Какво обаче ми прави впечатление. Абсолютната безалтернатива на Гъргоров като плеймейкър. Вижда се че в средата на терена в днешния футбол е повече от задължително да имаш човек с идеи. А като стана 2-ма с това бразилейро, силно се надявам в халфовата линия нещата да приключат. Не може обаче да не ме притеснява факта, че за 3 контроли инкасираме 7 гола. Трябва да се търси спешен вариант за пормяна в центъра на защитата. Не може всеки играч малко по-техничен от Рендето да сси прави през централната зона каквото си иска. От ляво Томаш е на познатото си ниво - инертен. Недоумявам защо Стойчо продължава да упорства в игнорирането на Чарас. Чака го да стане на 28 години, че тогава да му даде шанс ли, не знам. Много се надявам да не повторим грешката на Левски с Вагнер. Те обаче имаха шанса да си го върнат, а ние ще си го изпуснем това момче ей така - от тврдоглавие. И като добавим липсата на класен център нападател, постовете които могат да се пропукат при евентуално участие в третия кръг стават два - центъра на защитата и центъра на нападението. И къв беше тоя хепатит Б мамка му, че и тая дископатия. Сега ещата можеха да изглеждат по друг начин.
Муфа, ами комуникирай си тогава само с хора депо псуват ЦСКА, щом всеки който каже САМО ЦСКА е заблуден според теб. Изключи мненията на всички червени форумци и не ги чети ида не се дразниш.
John Yossarian
16 Юли 2003 10:17
Мнения: 728
От: United Kingdom
Чорбата

И аз това се чудех вчера защо Чарас не играе. Да не би Стойчо да е получил нишан от Черепа че евентуално ще го продадат и той да не иска да гради играта си на него по време на подготовката? Ако е така ще е наистина много жалко защото Чарас доказа че е добър играч. Но това остава да се види.

Поздрави.
scorpion
16 Юли 2003 10:23
Мнения: 969
От: Bulgaria
Chorbata Ако си обърнал внимание по-горе, то сьм започнал с WEЛЛ DONE, което аз с моето ниво английски разбирам като "добре свършена работа". Още повече, че е срещу немски отбор, което си е добра новина. Ще бъде хубаво и Бохум да отупате.

Но....както се казва стига хубавини. Доколкото разбирам имате си проблеми, които трябва да се решават, но остава малко време. Все пак аз специално мисля, че ЦСКА ще направи всичко възможно да се класира в ШЛ, или поне за купата на УЕФА.

Според мен в подготвителния период не бива да се играе срещу отбори от една и съща страна, с един и същи стил игра. Така допуснатите грешки в 1-2 мача се отстраняват в следващия двубой, но противника играе по сходен начин. Конкретно в случая, как би подходил ЦСКА ако играе да речем контрола с Порто, отбор с коренно противоположна игрова концепция !?!

Bay Iliya
16 Юли 2003 10:24
Мнения: 1,993
От: Bulgaria
Peshko, виж ся пич. Дали ще комуникираш с мен си е твой личен избор. Аз какво да направя, да ревна ли. Явно не си ми разбрал постинга, та сега ще го разясня и за други. Писах " А това са само едни контроли". Да. Резултатите в контролите не са важни, защото отборите искат да обиграят съставите си и пускат играчи, които рядко влизат в игровите схеми на отборите. Тъкмо за това, лично аз смятам че предните две загуби на ЦСКА и сегашната победа не са толкова важни. Писах "Глей неска какъв майтап ще става. Сега ще видим кой е фурнаджииска лопата." Писах го че някои колеги изпаднаха в душевен оргазъм от загубите на ШАМПИОНИТЕ. След като ги взеха насериозно, днес същите хора ще се старачт всячески да омаловажат вчерашната победа. Затова ползвам израза "фурнаджииска лопата". Обратното ще има хора от нашия лагер. Затова казвам и повтарям. Това са само контроли в които резултата не е важен. Така. Стига разяснения че чорбаджията не ми плаща за тези работи.

Лек ден на всички и САМО ЧЕРВЕНИТЕ ШАМПИОНИ!
Орландо
16 Юли 2003 10:31
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Здравейте пичове
както казах и предните дни, напоследък форумът започна губи нивото си. Поради тази причина направих предложение до модератора на СЕГА. Който го подкрепя, нека го направи тук:
Натиснете тук
Chorbata
16 Юли 2003 10:37
Мнения: 242
От: Bulgaria
Скорпи, времето не е много малко ако се вземе в предвид, че можем да отстраним Пю-кявик и с играчите и проблемите в тази гарнитура. Но вариантите трябва да се намерят, че после да се изчистват и сработват, нещо за което надявам се до мача с АЕК в 3-тия предварителен кръг да е направено.
За еднотипните опоненти в контролите си абсолютно прав, но доколкото съм запознат с програмата на ЦСКА, мисля, че последната им проверка ще бъде във Франция с португалски отбор. Може и да греша, но съм сигурен че имаше нещо такова.
Йоси, и аз търся отдавна някой от нашите да ми даде една поне една нормална приина Томаш да играе вместо Чарас. Просто не ми се гледа как се мъчи това момче по левия фланг, макар и да има червено сърце.
niki_iv
16 Юли 2003 10:39
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Чорбата... много ти благодаря за инфото за мача
Ники
САМО ЛЕВСКИ
FileWalker
16 Юли 2003 10:41
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Ляв или десен бек са единствените постове, на които Сашко Томаш може да играе добре. Нали така проби при Пената през 1999-2000. После Катуци го заби в центъра и почнаха две години на постоянни издънки. Добре, че Стойчо през миналото лято разбра, че Сашко става само за фланговете. И Сашко направи много добър сезон, поне през есента. Затова за мен не е изненада, че Чарас не можа досега да се пребори за титулярното място. Ще видим занапред.


Не знам как ще изглеждаме срещу Порто. Мачовете са само с немски отбори. Виж, при други ще има разнообразие - хем в Холандия , хем в Ипсуич .
Добави мнение   Мнения:203 Предишна Страница 3 от 11 1 2 3 4 5 Следваща »