Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" ще играе 2 контроли за ден
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:181 Предишна Страница 2 от 9 1 2 3 4 Следваща »
Back to the future
16 Юли 2003 06:58
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Че какво да им чета на такива мнения бе Павка - все едно и също уефски, говеда, милиционери. Та аз не ги и различавам вече - дори и Сокола и Бачо Илия прихванаха. Как ли се радва нейде BatJoro като ги чете. Едва ли и той е предполагал каква реколта ще дадат семената, които пося. Но такава е тя цесекарската душа, наторена ...
Pavlin
16 Юли 2003 07:10
Мнения: 130
От: Bulgaria
Тъпото е, че си дребнав, back to the future. От предпоследната ти статия по същата логика мога да ти извлека няколко пунктуационни елементарни грешки (липса на запетайки на не малко места) и какво? Я вземи се стегни, това е форум, всеки си пише, както си иска (и както може). Аз примерно много мразя неграмотността, но и не съм педант. Иначе е много по-добре на кирилица да се пише, спор няма. Толкоз...

ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ!
Back to the future
16 Юли 2003 07:25
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Че съм дребнав, дребнав съм. И като такъв държа да отбележа, че не пиша статии.
А че всеки може да си пише както и каквото си иска не е толкова вярно. Има общи правила за това, което може да се пише в интернет. Има правила на този форум, които всеки приема като се регистрира. Има и допълнителни правила на този форум, но администраторите са толкова заети с политическия форум, че не им остава време за спортния.
Интересно защо доста от привържениците на ПФК ЦСКА АД са си избрали да се обръщат към опонентите си единствено с "миризливи говеда", "уефскари", "мангали" и прочие епитети, а иначе явно са възпитани момчета и го комбинират понякога с учтивото "Ви" . Даже един беше отбелязъл, че в този форум искал да бъде такъв. Та на мен ми е интересно кое всъщност е истинската им същност.
А после се включват нови форумци, които уверено заявяват, че болшинството от левскарите във форума са простаците, после започват с "уефскарите", после се появяват нови форумци ...
Pavlin
16 Юли 2003 07:33
Мнения: 130
От: Bulgaria
Back to the future,

Спокойно, само с Павлин съм се регистрирал (истинското ми име) . Не виждам нищо просташко в "уефскар" за разлика от теб. Просташко за мен е примерно писанията на Ванче Михайлов, който реши да се прави на мъж насред някакъв си форум и да заплашва... не ми се почва с темата за комплексите, то е видно. В тази връзка - Ванче... бъди мъж, ама на място, не тук. Както не веднъж съм писал, поддържам майтапа, но в рамките на нормалното и да не е със злоба. Аз до сега не мисля, че съм показал подобно нещо, а и няма да го направя. Забавлявам си се тук, от време на време пиша сериозно, другото са си базици. Само не ги приемайте (това към "сините колеги" навътре нито в буквален, нито в преносен смисъл .
Хайде време е за закуска и кафе, до скоро!

ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ!
Back to the future
16 Юли 2003 07:41
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Ами какво да си говорим тогава? Разбираемо е объркването ви, тъй като не знаете името на отбора, който поддържате, но да се подиграваш с името на другите поради тази причина е просташко.
А бЪзиците са нещо друго.
D.Nikolov
16 Юли 2003 08:01
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Петилетката за три години.Тъкачка тъче на 100 стана.Два мача за един ден.Що за глупости, та "Левски" ще играе с два различни състава във всеки мач.На какви физически натоварвания ще свикват играчите???Атлети, нещо се бъркаш.
Само така Фючър.Един по един ще се научат на обноски.
Back to the future
16 Юли 2003 08:12
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Така си е Николов - някои няма да изиграят и по цял мач даже. Имам само едни опасения, че нарочените от Тодоров за гонене няма да изиграят и по едно полувреме. Голям специалист се извъди - оценява ги за по 15 минути. Мъкааааа, мъка. Най-много пак вие да се облажите от цялата работа.
_
Колкото до обноските - съмнявам се. За тях аз съм поредното миризливо говедо, опитало се да оспори величието на абревиaтурата. Защо ли ги нямаше всичките тези момичета и момчета предните години? Може би защото не можеха да пишат с тлъсти червени букви "шампиони" най-отдолу на творенията си.
archi
16 Юли 2003 08:16
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
Добро утро
Back
по темата
два мача за един ден не е лошо, естествено е да се пробват всички по цял мач
само дано Тодоров наистина да прави нещо а не да замазва положението
след първата контрола чух че основния състав е играл сравнително добре, но не е имал шанс да отбележи
не били очаровани от бразилците, те и Вагнер не харесаха но се оказа че е доста добър
D.Nikolov
16 Юли 2003 08:34
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Колкото до облажването, чул те господ.Не толкова заради отбора на Христола, колкото заради Боби Димитров самия.Там поне ще трупа реално игрово време и самочувствие.Никога не съм го гледал, но от това което чета, ми се струва че има талант и той трябва да се развива.По една или друга причина, в отбора на Ботев Пд.винаги е имало атмосфера позволяваща на млади таланти да прогресират.Говоря за годините преди 1990.Може би само спортно технически, без да закаляват характер и да се амбицират за нещо голямо.Но там причините са ясни.
Back to the future
16 Юли 2003 08:45
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
А бе имаше и дух в Ботев. Редовно опукваха и Левски и ЦСКА в Пловдив. Имаше и национални играчи. Ама то по онуй време силни бяха и двете Локота, и Славия, и Берое, че и Академик от време на време. Но за млади играчи Пловдив винаги е бил един от най-добрите центрове (тук слагам и Марица към Ботев).
_
Надявам се Тодоров наистина да даде шанс на Димитров, а не да заявява след 15 минути, че не ставал и за ветераните. Това не са постъпки и изказвания на треньор и възпитател, а на интригант.
Dinko
16 Юли 2003 08:49
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
Абе че е талантлив, талантлив е!
Само че в "Ботев" сега единственото дето може да научи е да играе в домакинските мачове и да скатава в гостуванията.
Така е за съжаление!
archi
16 Юли 2003 08:50
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
миналата година имахме най слабия отбор в последните двайсетина години
сега пък да не се окаже че имаме най слабия треньор
Dinko
16 Юли 2003 08:51
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
Бек,
не ме разбирай погрешно, но футбола и спорта като цяло се крепят на отломки, останали от бай Тошово време.
Трагедията ще настъпи след няколко години.
Back to the future
16 Юли 2003 08:56
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Динко, така е, но тази трагедия може и да бъде избегната ако се създадат нормални условия и спорта (в частност футбола) не се оставя в ръцете на "бизнесмени" със съмнителни приходи. За съжаление цялата държава е на тоя хал, така че и това не е изключение. Както казало кучето "Кое ми е наред, че и опашката ми да е отпред"
D.Nikolov
16 Юли 2003 08:57
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Абе, аз лично не помня нито една победа над "централното АФД".За Левски си прав, а Славия си не тупаше дори и в Пловдив.Имаха дух за отделни мачове, срещу Локото, Левски и горе долу това е.Но нямаха дух да се преборят за първото место.Помня загуби от Черно Море от Дунав.Но какво да искаш от един сателит на ЦСКА?Отбор донор.А се поразиграе някой, и са му надянали червената фанелка.Примери безброй.Ти защо мислиш че я мразя тази организация наречена ЦСКА.Не мразя играчите им, не мразя публиката им, но......благодарение на този "тумор", ние никога не успяхме да сглобиме добър отбор, способен да спечели титлата.
D.Nikolov
16 Юли 2003 09:04
Мнения: 2,206
От: Bulgaria
Динко, много точно мнение относно футбола ни.Разбирам че навсякъде по света той е бизнес, така трябва да е и у нас, но по света бизнес се прави по строги правила, отнасящи се и за футбола.А у нас от където да го погледнеш смърди.
Орландо
16 Юли 2003 09:45
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Как можахте да наречете дребнав Back. Ще се разсърди, ще ни напусне и после няма "спелинг чек", няма да има поучения, няма да има рецепти със свинско
Смърф
16 Юли 2003 09:45
Мнения: 3,864
От: Bulgaria
Д.Николов, не знам на колко си години но ще ти припомня, че Ботев в края на 80-те години имаше няколко поредни сезона само с положителен актив срещу ЦСКА а да не говарим, че с отбора на Пенев със Сточков две поредни години ЦСКА губеше единствено в Пловдив. Просто не си спал за да постваш глупости във форума. Направи си проверките и после говори.
Dinko
16 Юли 2003 09:56
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
Май доста отдавна не си бил в България.
В огромни региони футбол има само по ТВ-то. И то в региони дето имасх традиции в играта.
Пък за нормални условия и бизнесмени да не говорим. То в 60 % от Бг градовете младежта се брои на пръсти, ти ще търсиш да правиш школа. С кого да я пълниш тая школа?? С баби и дядовци ли?
Абе кофти история!
Ааааа да - кучето не е говорило за опашката!
.
На канарчето дето списва тук щях да му кажа някои работи за пловдивските клубове, но тъи като е станал с гъза нагоре и се е вкиснал по незнайни за мен пречини ще се размине с инфото.
Sokol
16 Юли 2003 10:04
Мнения: 583
От: Germany
ФОРЦА РИЛЕЦО
Добави мнение   Мнения:181 Предишна Страница 2 от 9 1 2 3 4 Следваща »