Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Нов бразилец в ЦСКА
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:125 « Предишна Страница 4 от 7 2 3 4 5 6 Следваща »
Gonzo
17 Юли 2003 13:32
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Aleti, Вагнер е по-добър от Темиле. Подобна на неговата игра има, не е по-опитен и рутиниран. Вършее по цялата зона (отляво) Гледал съм го в няколко контроли преди Муслин да го отпрати заради БачкоFF, а на Герена беше най-добър с екипа на ЧМ. Скри топката на Ибраимов (мисля) по десния фланг на защитата.
САМО ЛЕВСКИ
Gonzo
17 Юли 2003 13:34
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
да се чете "но е по-опитен и рутиниран)
ATLETICO DE MADRID
17 Юли 2003 13:35
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Gonzo,

да разбирам ли, че с Вагнер по лявата зона и Темиле по дясната ще имаме бързи, повратливи и модерни бекове??? А ако играят и в нападение - пей сърце
Gonzo
17 Юли 2003 13:42
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Atleti, точно това имах предвид. Вагнер е същия футболист като Темиле. Бяга много, но за разлика от Бакчов, играе технично, сигурно, има точен пас и не си изпуска нервите като Темиле, въпреки че на Герена го ритаха здраво. Ако идвамата играят като крайни бранители (Темиле и Вагнер) играта по фланговете ще се раздвижи доста.
scorpion
17 Юли 2003 13:47
Мнения: 969
От: Bulgaria
Атлети и Гонзо - сорри че се намесвам, ама как я виждате зашитната формация, щото аз я виждам игра в линия четирима защитници. Да кажем Темиле, Топузаков, Станков, Коловати.
Орландо
17 Юли 2003 13:47
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Футбол: Лео Лима и Алекс Родриго се присъединиха към ЦСКА в Германия
Двамата бразилски футболисти се присъединиха към лагера на ЦСКА в Германия. Халфът Лео Лима и нападателят Алекс Родриго вероятно ще тренират с отбора следобяд на базата Бад Засендорф >>

А кой се присъедини към спарингпартньора на Марек в Самоков?
Sokol
17 Юли 2003 13:48
Мнения: 583
От: Germany
След Станке Димитров- Марек се задава и Адалберт Антонов-Малчика.
И още трима има.
И що паднахте от ша-марек?
ATLETICO DE MADRID
17 Юли 2003 13:49
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Чорбата,

когато се заговори за "велизарки" у мен нахлува с адска мощ трагикомичното пенявене на Блъскозар при еквадорския гастрол на Левски в пущинака - април тази година Тогава, през първото полувреме, Блъскозарчето нахлу в наказателното поле на ЛЕВСКИ и с първосигнална точност се насочи не към топката или вратата, а към Гарба Лавал - търсейки съприкосновение с него Милото Блъскозарче - то не можа да прецени, че Гарба Лавал е стара лисица. Нигериецът усети цецковските помисли на Блъски и елегантно се отдръпна от пътя му ... а блъскащото се фучи с адска скорост напред (добре, че нямаше някой зид наблизо - мърцина си отиваше футбалерчето - а иначе го бива - сериозно) ...такаааа, докъде бях стигнал ...ааа - да, до момента, когато Лавал се оттегли от пътя на Блъски .... ситуацията се развиваше със средна скорост, но Блъски не можа да съобрази, че падането има ефект, ако някой те спъне, а не когато на съдийски семинари се прави показно кога и как да има ефект.... така че, Блъски трябваше да импровизира .... и реши да се просне на земята като Шакири при вида на Мендоса ... Просна се - публиката избухна в смях (за публиката не говоря - не се описва туй 'що напуска ) .... Като видя, че май-май съдията ще се отклони от предписанията на съдийските семинари ...Блъски се разтича из терена като похотлив сватбар на лов за моми след пета рЕкийка ... даже отиде до една ТВ камера (добре, че не се БЛЪСНА и в нея) ... та да се дапечата този невероятен момент от неговата кариера за идните поколения ... била му се събула обувката и затова трябва дузпа ...'де да знам - може пък да не умее да си вързва обувките и да е търсил помощта на оператора....


Има още една история от този мач на ЛЕВСКИ в пущинака - пак е свързана с Блъски Димитров и неговите щения да получи приз за Цялостно творчество в областта на най-смешните падания на планетата , Но за тази история ще разберем в следващия епизод
Gonzo
17 Юли 2003 13:50
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
scorpi, доколкото имах възможност да проверя (най-вече от пресата), вчера във втората контрола Левски е започнал в защитна формация.

Вагнер Коловати Топузаков Станков

Първия гол Колев вкарва след центриране на Вагнер, а втория Вагнер от пряк свободен удар. Играл е добре.
Темиле е играл пред Станков.
archi
17 Юли 2003 13:52
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
Левски направи сравнително добър отбор според мен
отдясно Станков и Темиле
отляво Вагнер и Миланов(много го хвалиха това момче)
в средата Топчо и Ил Стоянов
пред тях Головской
в центъра Симонович
а нападатели са Чиликов и Т Колев
Не забравям разбира се Телкийски, Боби Димитров, Тапата и останалите
мисля че ни очакват хубави моменти
АС-23
17 Юли 2003 13:54
Мнения: 40
От: Bulgaria
red_or_death
Гледах и аз Пюник-Рейкявик по арменската ТВ. Ще допълня твойте впечатления, за да добият останалите във форума представа за Пюник (вероятния ни съперник) и Рейкявик. Обаче за разлика от прокрадващото се мнение, че исландците са фаворити, аз лично съм сигурен, че арменците ще победят и във втория мач. Миналата година наблюдавах мача им с Динамо Киев в Киев и ако не бяха изгонили техни играчи, в никакъкв случай нямаше да загубят с 0:4. Първия пред.кръг тогава отстраниха Тампере с 4:0 като гост.

Пюник - Играят приличен футбол и ако трябва да ги сравняваме с равнището в България, спокойно биха се класирали между първите 6-7 отбора във, т.нар. ни Висша лига. Грамотни са тактически и не прибързват. Не бих казал, че са се хвърляли в безогледни атаки. Напротив. Търпеливо налагаха темпо, удобно за тях, с много подавания, атаки през центъра на исландската защита и чести слизания предимно по дясното крило. Това нисичкото негърче (мисля, че се казва Лонгбе или Лонбе) е много повратливо и създаде повечето опасности пред исландския вратар. Забелязах, че Пюник използват и всяка ситуация за шутове от дистанция. Не се страхуват да бият отдалеч момчетата. Вратарят им е нестабилен при центрирания. От общо 5 балона в неговото поле, увисна 3 пъти. Общо взето играят с непрекъснати къси пасове по земя и центрирания към аржентинеца с номер 9 (онзи с опашката). Другият им аржентинец се казва Цистерна, ако съм чул правилно. Давид Цистерна. Опитват да копират бразилския стил, което май е характерно за арменския футбол още от времето на СССР. Схемата им на игра е същата каквато беше на Литекс при Стойкица - 3 - 5 - 3. В атака действат разнообрзно, технично и на добра скорост, за възможностите им, разбира се. Рядко използват левия фланг. Пробваха няколко пъти към края на срещата. Имат и силна контраатака.
Стадиона и публиката - по моя преценка около 25 000 зрители. Феновете им са много темпераментни. При първата симулация за дузпа към пистата веднага полетяха пластмасови бутилки. За първи път от няколко години виждам такъв неподправен и чист ентусиазъм на футболен мач. Стадиона е с писта и в момента довършват модерна покривна конструкция, която ми напомни на тази над "Лужники" в Москва.

Рейкявик - типичен скандинавски футбол. Точно копие на Исландия срещу България, Брьондби срещу "Левски" и Бран, пак срещу "Левски". Затворени плътно в собственото си поле, но много хладнокръвни и спокойни. Имаха един нападател изнесен напред и при тяхно нападение се включваха не повече от още двама от полузащитата.

И двата отбора не са ни от класата и е задължително да бъдат отстранени. Всякакъв друг изход е нереален и би бил Провал.
Sokol
17 Юли 2003 13:54
Мнения: 583
От: Germany
Очаквайте по кината в подуене

ЛАМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА на Марек

Част 1 Скиорите са уморени
red_or_death
17 Юли 2003 13:55
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
Орландо, освен да се присъединят тук пишещите от лавината друго не остана. добре се водеше тук разговор, както и те за техните си проблеми на другото място, но гладам са се прехвърлили тук да си обсъждат на къси пасове личните проблеми и пак се питам защо, и какво ги влече (+ -)
АС-23
17 Юли 2003 13:56
Мнения: 40
От: Bulgaria
Орландо,
Родриго е един от вариантите за централен нападател, за който писах онзи ден. Най-добре ще е Джакс да се върне, но ако не стане трябва да имаме готов играч. А дори с Джакс или Родриго, пак остава и още 1 свободно място за чужденец.
cattle_ripper
17 Юли 2003 13:57
Мнения: 8,070
От: Bulgaria
Едно въпросче към колегите може ли?
И да не може аз ще си питам
Вие що си обсъждате отборчето в наш'та тема?
Орландо
17 Юли 2003 14:04
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Значи имаме отбор:
1. На вратата - Бак то дъ фючър
2. На гредата - Атлетико де мадрид
3. Арчи
4. Скорпи
5.
6.
7.
8.
9. ВАНЯ МАКЕДОНСКА
ATLETICO DE MADRID
17 Юли 2003 14:04
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Gonzo,

дано това, което си говорим се осъществи и на терена. Относно БачкOFF - OFF.

Скорпи,

играта с преливане между линиите като че ли ми допада най-много. Включително зцащитата . Затова ми си струва, че може да се пробва един вариант с Темиле и Вагнер като бекове (вярвам на Gonzo за това, че Вагнер е добър)... в средата Топузаков, Станков и Илиян Стоянов (бау ), като Илиян Стоянов и Станков играят изтеглени по-напред като дефанзивни халфове и и имат грижата да покриват зоните на Темиле и Вагнер, когато тези симпатяги фучат по крилата и оставят празни полета след себе си (не само от натръшкани цецковци )... Нещо такова ... само че не разбирам от футбол и може да съм пропуснал нещо.

САМО ЛЕВСКИ
ATLETICO DE MADRID
17 Юли 2003 14:07
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Защо пиша в новината за Цецка ли?



чак сега видях, че това е новината за цецето. СОРИ ..


Абе, то и аз искам до попитам защо някои пишат въобще, ама си трая - просто не ги чета. Кристално ясен ли бях или да вадя чертежите?

Редактирано от - ATLETICO DE MADRID на 17/7/2003 г/ 14:09:30

Gonzo
17 Юли 2003 14:09
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Orlando, No 9 e GONZO.

13 пъти не ти ли стигат?
dunai
17 Юли 2003 14:11
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Разбрах, че тоя Родриго, бразилецо де, са го направили български гражданин.Сега го очакват да подпише.Така имат още една свободна бройка за чужденец.Да живее, Черепа! Неуморния производител на български поданици!
Добави мнение   Мнения:125 « Предишна Страница 4 от 7 2 3 4 5 6 Следваща »