Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Гвардейци стоят на почетна стража пред паметника на Стефан Стамболов в
Добави мнение   Мнения:10 1
Горскио
31 Яну 2004 07:51
Мнения: 1,819
От: Bulgaria
Стефан Стамболов - най-великия държавник на Следoсвобожденска България.
Поклон пред паметта му.

Да си припомним, че без него и другите Строители на Съвременна България, сега Отечеството ни би приличало на Белорус или Чечения.
Позорно е русофилска отрепка като Първанов да разиграва този цирк с венците пред паметника на великия Българин.
Generala_
31 Яну 2004 10:08
Мнения: 513
От: Burundi
Кой изпрати убийците при Стамбулов? Не беше ли дядото на сегашния утрепник? Кой накара Стамбулов да подаде оставка?
А БГ превърнаха в Чечня не руснаците, А ВИЕ ГОСПОДА "ДЕМОКРАТОРИ" с вашата дупепродажна външна и крадлива вътрешна политика.Така че без крокодилски сълзи.Ако много ви пукаше за БГ, нямаше да оставите да се разграби всичко до последният пътен знак. А българското знаме е БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО-ако и това не знаете сте за резил. И марш да подлижете Пешо Коня като не ви изнася Първанката.
bashmaistora
31 Яну 2004 18:30
Мнения: 377
От: Bulgaria
Преди 13 години тя момчета стояха , пред Мавзолея на ВОЖДА и УЧИТЕЛЯ на балгарскя 'НАРОД'.Какво лицемерие само, нормално за такав ДИВ И ВАРВАРСКИ 'НАРОД' както беше казал Гиоринг на Лаипсискя процес .
bashmaistora
31 Яну 2004 18:56
Мнения: 377
От: Bulgaria
Аллооо горня, СТАРШИНАТА...........Курварското говедо А.Стамболов загуби живота си защото мислеше с КУРА си.Беше се побаркал да ебе Мара Белчева.Праща мажаи в Француско дипломат, и по него двама убиици да сваршат мократа работа, но за щастие тои прес-това време бил при лубовницата си изван Париж, та му се разминава.Сашко исползва неговя адутант и Поканват Мара на празненство, тя отива и кво да види Сашко сам самичак.Прави опит да е обладае , но тя му троши ваза в главата и се измаква.Тогава тои организирва покушение уж срещу 'себеси'.По време на пукошението уж' слу4аино'заблуденя патрон пронизва Сапруга на Мара Белчева. ДОСТОЕН ПРА-ДЯДО ЗА НАЩЕ МУТРИ - всичко има традиця другарки и другари нищо ново под сланцето....Е разбирасе и Фердинант не му остава длажен, тои сащо е обожавал Мара Белчева-наи красивата жена тогава в Балгаря .................преразкас от спомените на Атанас Буров.
Горскио
01 Фев 2004 02:51
Мнения: 1,819
От: Bulgaria
Башмайсторе, как е възможно да си толкова прост.
Неграмотнико, името на великия Българин е Стефан, а не Александър Стамболов.
Колкото за мърсотиите, които си прочел в някое жълто книжле, приписвано на Атанас Буров, не си заслужава да ги коментирам.
Все пак, за твое сведение, Христо Белчев е виден националист и деец на Народно-Либералната партия, който подобно на Стамболов, д-р Вълкович (консерватор) и Димитър Петков намира смъртта си от ръката на нает от руския азиатски департамент убиец.

генетик
01 Фев 2004 03:09
Мнения: 2,336
От: Bulgaria
Уфф, тоа генерала много откачен. И шумен.
stone
01 Фев 2004 05:23
Мнения: 1,591
От: Bulgaria
Генетик, то тва на генералите им е заложено генетично
bashmaistora
01 Фев 2004 21:03
Мнения: 377
От: Bulgaria
Горски/ Што се пенявиш толкуз бе брто?голема работа , 4е сам обаркал( етикета )на ебливя ти кумир Стефчо, всепак прочети спомените на , Атанас Буров белким научиш нещо грамотно.
jazz
01 Фев 2004 23:20
Мнения: 24
От: Bulgaria
Майсторе,
дивотиите на Буров си заври някъде. Не са чак толкова "върха на сладоледа". Ако са наистина негови, то от тях личи, че именно той е мислилил с долната си глава повече, отколкото с горната. Не може да е умен този човек, който решава да влезе в правителство, което след няколко дни "родните ни партизани с активната и решителна помощ на Черевената армия" ще изколи като ярета.
Поклон пред Стамболов - единственият ни държавник в нашата нова история!
Finn
02 Фев 2004 08:02
Мнения: 391
От: Bulgaria
jazz
, Стамболов е голям държавник , но НЕ единствения държавник . Следващият голям държавник е Стамболийски.Не искам да повтарям какво прави Стамболийски за краткия си управленчески период в България, прочети за това сам . Но той оставя трайни и вечни следи в нашата най-нова история , от който трябва да се учим винаги , вклучая и сега...
Днес е денят на Стамболов -поклон пред паметта му!
На 9-ти юни е денят на Станболийски, тогава трябва да се поклоним отново!Поклон!

Idem per idem...
Добави мнение   Мнения:10 1