Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Премиерът ""прати"" войска в Албания, кабинетът ""въведе"" визи за Сър
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
СветлоПиво
05 Мар 2004 03:05
Мнения: 8,839
От: Canada
Сигурно ще прозвучи грубо, ама каквито избирателите, такива и избранниците. Да не си помислите, че са ги избирали от остров Тамбукту.....
Zaq
05 Мар 2004 03:49
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Някой беше предложил, с пълно право като се виждат тъпите гафове, да се смени "Съединението прави силата" с "Кипи безсмислен труд"....
lum
05 Мар 2004 04:33
Мнения: 631
От: Bulgaria
Абе, да не би Симо сам да си пише речите? Ако е така, да бъде така добър да дава на по-оправни хора да му ги проверяват!
А по-скоро да си смени хората които всъщност ги пишат!
Освен ако те пишат к`вото трябва, а той не може да чете ....!?!
Chicho Dr.
05 Мар 2004 04:47
Мнения: 8,006
От: USA
Само за 24 часа премиер и подчинени на два пъти направиха
два балкански гафа.
Добре поне, че не сме предизвикали нова балканска война. След гафа му с Македония сега с Албания...Дядо му Фердинанд е мечтаел да прати войска в Истамбул и да седне на султанския трон. Дано внукът да няма такива налудничиви идеи, че и без война сме зле. За съжаление без да иска е прав. Косово вече може да се смята за част от Албания както въвят нещата. Хубавото е, че въвеждат визи за косоварите. Едно от положителните неща, с които обективният наблюдател ще запомни управлението на Костов е това, че той не се подаде на натиска на САЩ и не допусна нито един косовар=шиптър да стъпи в България. Това обаче наред с настояването му Ирак да ни върне дълга и не дотам дипломатичните, националистически изцепки срещу турците и ДПС му струваха властта. САЩ се нуждаеха от някой много по-послушен и верен на техните интереси, и ускориха падането на И. Костов с пускането на сцената на Симеон. Политика служба не тика, но на нас ни го натика. Здраве да е! Ние да сме живи и здрави!
Валери Станков
05 Мар 2004 06:22
Мнения: 1,059
От: Bulgaria
И кво толкова е станало? Вие никога ли не грешите? Толкова приказки заради една грешка, пък била тя и царствена...
agnostik
05 Мар 2004 06:47
Мнения: 816
От: Bulgaria
Доста се забавлявам, като чета какво пишете за една държава, само на 531 километра от България /имам предвид разстоянието София - Тирана/! Голямата обида за един албанец /освен ако не кажеш нещо за сестра му/ е да го наречеш "косовар", а още по лошо е да го наречеш "шиптар" /което значи албански македонец/. Албанските албанци се смятат за наследници на илирите /както ние на прабългарите/ и по никакъв начи не се индентифицират с исляма или с Отоманскатата империя. За съжаление, в България сърбо-македонизма на Тито и сие компания е подменил истината за половината Балкани. /Както и гръкоманството в България и Македония/. Албанците предпочитат свинското, ракията и трапезите, точно като българите. Също така не прощават на агнешкото, пилешкото, рибата и всичко окаквото ви дойде на ум за ядене и пиене, особено последното. Пости тук се правят само ако днес няма друго за ядене. Освен това, от край време са гурбетчии и пътешественици, защото са бедни като нас и търсят от къде да докарат някой лев /"лек" на албански/ в къщи. По улиците в Тирана няма жени с шамии и фереджета /освен "гостите" от Косово и Македония/, но по вратовете на повечето жители има златни кръстове! Е, вярно е, че албанците празнуват всички празници, свързани с католицизма, православието и исляма, но искат, ако може, да празнуват и будистките такива! /Повече празници - повече поводи за трапези!/
Mexikanski Vozhd
05 Мар 2004 06:57
Мнения: 1,597
От: USA
Червено-сините курви и апаши изпаднаха в оргазъм!
Чрез самозадоволяване!
Кой келеш от вас е по-унен от ЦАР Симеон бе диваци самонадеяни!
Освен за хайдуклук и за лакей за друго не ви бива!
Ама ви се иска до умиране да ви имат за царе!
Да сте като партийни секретари, тъпу но баровци!
Лижете му го на Симеон, и той ше ви заебе!
А за северно Мехико(CА)не се тормозете.
karajata
05 Мар 2004 07:27
Мнения: 617
От: Bulgaria
Горският е дебил.Нима не виждате, че изказа му е накъсан, с хаотично нахвър
лени думи и изрази без логическа връзка между тях.Убеден съм, че той наистина мисли, че имаме войски в Албания.Той сигурно не знае нищо повече за тази страна, освен името, но дали си дава сметка, че това е държава?
Нека тези, които се опитват да величает недоразумението, да посочат поне ед
но смислено изречение на "величието "си.Напъните на група ибрикчии да ни
внушат, че горския бил много умен но поради недобре познаване на езика ни
не можел да изкаже точно мислите си.Ако това е така, тогаво то е сетното дока
зателство за дебилността му. Когато е излязъл от Бълъгария е бил на 7 години, възраст достатъчна за добро знание на езика, за възстановяване знанието на езика са необходими дни, а не години.Извода е, че той не е в състояние да възприема, запомня и ползва знания, явно е с умствена обременен
ост.Защо специалистите психолози и психиатри не се произнесат по случая, ощ
е повече, че става дума за министър председателя на България, а не за Юнал Лютфи например.те юналовци и догановци могат да бъдат всякакви и агенти доносници и крадливи цигани и престъпници рецидивисти , докато дебилите възглавяват официалната власт.
Black Sea
05 Мар 2004 08:20
Мнения: 29
От: Bulgaria
Ако Царя е казал това, значи са го решили да е така.Какво от това?
lelka
05 Мар 2004 09:17
Мнения: 1,421
От: Bulgaria
Гаф-това е девизът на Сакса и правителството му. Ама те албанците ще му простят, той не говори добре български, а сигурно и не го разбира иначе след всичко, което се случва в страната да си е дигнал отдавна багажа за Мадрид.
Jey
05 Мар 2004 09:26
Мнения: 16
От: Bulgaria
Kosovo nikoga niama da stane hcast ot Albania.Bravo za vizite
Крез McDuck
05 Мар 2004 09:53
Мнения: 835
От: Bulgaria
Аха. СЕГА трупат активи. Ройтерс сгафи като размени снимките на Трайковски и Първанов, сега Симеон "оплескал" нещата с Албания, а една говорителка чак наплашила сърбите, че няма да ходят на море това лято. Ех че кеф! Сега редакцията ще има да си простее на воля, такива оправдания ще стигнат поне за една година.
Zaq
05 Мар 2004 10:08
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Чудех се кой ще наследи прякора Тъпото. Май Симеон е най-серозния кандидат....
Pesimista-bg
05 Мар 2004 10:12
Мнения: 1,909
От: Bulgaria
Що не отиде в Албания на място да ги поздрави.
Сега, за да замажат изцепката на С2, всичките му лакеи ще направят поне по един гаф.

Редактирано от - Pesimista-bg на 05/3/2004 г/ 16:09:33

Ина Тодорова
05 Мар 2004 10:16
Мнения: 3,086
От: Finland
Чичо Докторе, този път не съм съгласна с всичко , писано от теб. Да се твърди твоето:
Едно от положителните неща, с които обективният наблюдател ще запомни управлението на Костов е това, че той не се подаде на натиска на САЩ и не допусна нито един косовар=шиптър да стъпи в България. Това обаче наред с настояването му Ирак да ни върне дълга и не дотам дипломатичните, националистически изцепки срещу турците и ДПС му струваха властта. САЩ се нуждаеха от някой много по-послушен и верен на техните интереси, и ускориха падането на И. Костов с пускането на сцената на Симеон.

е просто или наивно или на човек , който твърди неща за които няма никаква представа
Костоффф беше най-големия американски хрантутеник-СДС получаваше своите финанси от баба Олбрайти беше най-големия проводник на американската политика и интереси в България.И продължава да бъде такава партия. Костоф извърши, лакейски и сервилно, разпореждането на DC Washington да реализира абсолютно непригодния за българските условия американския икономически либерален монетарен модел , чрез една опустошителна приватизация , която доведе до пълното унищожена по най-дивашки начин на българската икономика . Пренебрегна се западноевропейския икономически модел , който бе създаден в Европа след ВСВойна и реализира нейното възраждане след руините на войната , както и нейния високо развит социален и демократичен състав , много по-висок от този на САЩ.Това бе част от пъкления план на САЩ за разделяне на Европа на Нова и Стара и използване и манипулиране на слабото и недоразвито съзнание на източно европейските държави.
Българският народ се намери в една невъзможна ситуация- бе разрушена неговата икономика, отнеха се обществените му богатства и правото на труд .
Народът избра Симеон, защото беше отчаян и отвратен от Костоффите действия и нямаше друга политическа алтернатива в момента .Фигурата на Симеон се използва хитро е няколко икономически престъпни грабителски групировки зад граница , за да се скрият зад гърба на митологизирания “потомствен аристократ” и неговите “благородни обноски” и да го пробутат напред , като фигура с ореол. Сегашните жълти здепутати и министри не са избрани от симеон , а именно от своите икоонимчески работодатели зад граница .
Разбира се , че супер Костоффците , като cynepcmap , в този форум, ще хвърлят вината върху целият народ с израза си “Всеки народ заслужава правителството си “ , но това си им чест от тактиката и демагогията. Измъчения и изтерзан български народ не заслужава такова управление , нито такива политици, като Симеон или Костоффф
В реалната власт ореолът на Симеон се смъкна , той се демитологизира , изчезна окончателно илюзията на Тимовци за връщането на монархията , видя се нищожеството на личността Симеон и неговото управление.Че Симеон не управлява и не е в час с държавните дела на държава България е очевадно , но по-добре е да си зададем въпросът – КОЙ УПРАВЯЛВА БЪЛГАРИЯ СЕГА И КОЙ СЕ КРИЕ ЗАД ГЪРБА НА СИМЕОН???
Така ще можем да предотвратим всички изненади при следващите избори на България .


Forza NATO
05 Мар 2004 10:26
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Дребнавото злорадство на "Сега" е крайно неуместно и съвсем прозрачно. Грешките са си грешки, но мястото им не е на първа страница. По-интересни са мазаческите напъни на Митето Цонев, но и те не заслужават толкова внимание.
raven707bg
05 Мар 2004 10:26
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
тука некои пак са си забравили пилюлите
kunert
05 Мар 2004 10:36
Мнения: 1,876
От: Bulgaria
А, здравейте!
К`во става тука мааму стара?Сбъркал Монката и журналята изляха тонове помия , сякаш убиха Ерцхерцог Фердинанд в Сараево.Че и форумните "специалисти", и те зейнаха! Бива ли заради един лапсус толкоз простотии да изговорите.Аз , бунака си мислех , че все пак в този форум пишат уравновесени хора! Ми вие сте по-зле и от поручика бре!
chukcheto_
05 Мар 2004 10:45
Мнения: 53
От: Bulgaria
Ина
сега ще зареват царските и костоффффски ибрикчии

shake
05 Мар 2004 10:51
Мнения: 5,773
От: 0
По-скоро някои жълти вождове днес изпадат в оргазъм от самонавиване.
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща