Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Властта се моли за удължаване на ултиматума
Добави мнение   Мнения:6 1
rastamaniak
10 Юли 2004 02:05
Мнения: 127
От: Bulgaria
Паси, ти си виновен!Мамка ти циганска...Умри бе, псевдочифут гаден!
Васуки
10 Юли 2004 02:13
Мнения: 3,605
От: India
Вън свинопаситата и всички други небългари от българската политика! Престъпници, вие вкарахте българите в тази ваша юдейска война! И до последна капка българска кръв сте готови да воювате срещу невинни хора, които янките по поръчка на ционистите превърнаха в терористи. Вън, гадове!
shake
10 Юли 2004 11:15
Мнения: 5,773
От: 0
Колкото и да не обичам Слави, снощи само той беше на ниво.
Селянинът с колелото
10 Юли 2004 11:50
Мнения: 58
От: Denmark
Разбира се, че властта отново е виновна, защото и този път не е направила нужното, за да предотврати случилото се. А е могла да го стори. Ето как:
- Още на излизане от България, Петканов и Царят трябваше да препречат пътя на двата камиона с разперени ръце и голи гърди, хвърляйки се напреко на граничната бразда.
- Фирмата Димитров-Грация-Ева трябваше да изпрати вместо Лазов и Кепов шофьори с по-голям външнополитически опит, например Паси и Свинаров, които така да си поемат и съответната военно-политическа отговорност.
- Още от влизането им на иракска територия двата камиона трябваше да бъдат конвоирани от нашия батальон в Кербала, командван лично от върховния главнокомандващ Първанов с помощта на генералите Колев и Борисов.
- Накрая, генерал Владимиров, прочул се с връзките си с полски, арабски и други медии, трябваше да осигури изпреварващи контакти с Ал Джазира, с цел поднасяне на контрадезинформация относно цялата операция.
-
NoFeaR
10 Юли 2004 14:11
Мнения: 258
От: Bulgaria
Всеки си пие кафето.....некой да е излязал на улицата....седим и си викаме ''Боли ме патката''...и това е.Обърни внимание кога е създадена темата.


А отнсно какво може да се направи....например това което направиха Турците...



В.''СЕГА''

Заркауи заплаши, че ще ги обезглави, ако Анкара не изтегли "силите и компаниите си" от Ирак през следващите 72 часа.
Турция действа много прагматично.
Официално заяви, че никога не е приемала исканията на терористи, но започна тайни преговори за освобождаването на пленените. Паралелно с това обаче страната бе залята от антивоенни протести, водени от профсъюзите и най-големите неправителствени организации. След щастливата развръзка турският външен министър Абдула Гюл призна: "Ние положихме големи усилия за тяхното освобождаване. Смятам, че неправителствените организации и профсъюзите изиграха ефективна роля за тяхното освобождаване. Затова трябва да им благодаря".



А не да.....

В.''СЕГА''
''Властта се моли за удължаване на ултиматума''

Натиснете тук
i1m1
12 Юли 2004 02:16
Мнения: 2
От: Monaco
И какво общо има Паси (и който и да е друг) с това, че някой решава да замине и работи в Ирак?
Да, МнВР трябва да направят всичко възможно, за да спасят българските заложници и дано да успеят!
Но, ако сега отидеш в Ирак по собствено желание (дори да си умирал от глад, има доста други алтернативи за работа) и те отвлекат фундаменталисти, то вината не е нито в политиката на твоята държава, нито на Буш, нито на когото и да е било друг, освен твоя.


Редактирано от - i1m1 на 12/7/2004 г/ 02:19:34

Добави мнение   Мнения:6 1