Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Къртожабене - там, където не се страхуват от наркомани
Добави мнение   Мнения:9 1
99
12 Юли 2004 01:46
Мнения: 4,830
От: Eritria
алооо, таа секретарката и она ли е родена преди 45-та година?
ВМОРО
12 Юли 2004 02:11
Мнения: 126
От: Bulgaria
Ами да, не са като от онова противно помашко село, децата от което първо декламираха (доста несръчно) някакви лозунги за расова, верска и религиозна търписмост и след това заявиха, че наркокомуна няма да позволят, защото ще им развали "атмосферата и климата" и ще ги "разврати. Ако Васил Радославов (още един национален предател) не беше решил да вади политически дивиденди на гърба на държавата, като върне турско-арабските имена, сега нещата щяха да стоят по съвсем различен начин.
Старшината
12 Юли 2004 11:04
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Къртожабене! Милно ми стана, като го прочетох! Къртожабенци! Как да се родиш на такова място? Къртожабчета ? Що не се прекръстят на с.Княгиня Калина? Хем ще има приемственост ....
EXplanet
12 Юли 2004 11:55
Мнения: 206
От: Bulgaria
Дай боже да успеят.Стискам палци, защото идеята е хуманна.В тая бедна държава , мазните политици ненаправиха една държавна комуна.А сме тръгнали към Европа.Осъждаме собствените си деца на смърт, но на никой, които не е засегнат от проблема не му пука.Жалка, грозна , родна картинка. ДА- на комуните.
dedopopa
12 Юли 2004 13:41
Мнения: 199
От: Bulgaria
аве мене пита ле ме некой, като строй завод, бардак или ЕХПО център у градо, що требе да питат селяните можели това-може ли онова???
mila zorina
12 Юли 2004 15:28
Мнения: 1,360
От: Bulgaria
Сградата изглежда прилична и наистина би могла да послужи за изграждане на наркомуна. Вярно, че е по-добре да предпазим децата от наркотиците, отколкото след това да се чудим как да ги лекуваме, но щом е дошло дотам, нямаме друг избор- хората от това села явно са добри българи.
igloo
13 Юли 2004 11:41
Мнения: 1
От: Bulgaria

vmesto da se zanimavate koi kakav fes nosil v parlamenta vzemete da si namalite broq na narkomanite.i ne 4akaite nqkoi angel da podpomogne sas zeleno za tova.
cecoo1977
13 Апр 2009 21:35
Мнения: 1
От: Bulgaria
бил съм в това село и мога да ви кажа , че ако бутнете на кмета някой лев ще го прокара със сигурност и в общината, но като знам че не е играч на дребно едва ли ще има комуна такива пари....без него нищо няма да направите, голяма лисица е, ще ви прецаква без да подозирате, имал съм си работа с него.....иначе идеята е страхотна....успех!!!!!!!!!!!!!!
hilini
21 Апр 2009 10:26
Мнения: 1
От: Bulgaria
....Така е! Кметът на с. Къртожабене, обл. Плевен наистина е подкупен човек! За голямо съжаление!!! Дай му много пари и той ще ти бъде най-добър приятел!!! Душата му е жадна за мъст! Изпълнен с омраза човек! Защо така бре , Лени!!! Не забравяй: никой не се е извисил, принизявайки другите!!!!!
Трябва да се благодари на промяната в Закона за местното самоуправление. Иначе за нищо на света не би останал втори мандат на този пост!!! Защото местните хора не биха го избрали отново! Но дерзайте...както е казано: "Където глупостта е образец, там разумът е безумие.", "По-лесно е да се обработи плутония, отколкото злото в човешката природа.", "Не е лесно да убедиш хората да се ползват от разсъдъка вместо от очите си.", "Глупците в света са повече от мошениците, иначе мошениците не би имало
от какво да живеят."!!!!!!!!!!!! ................. и т.н, и т.н.


Добави мнение   Мнения:9 1