Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Основател на ""Щурците"" бил цакан с ""картата"" Александър Цанков
Добави мнение   Мнения:3 1
anacephal
25 Сеп 2004 06:17
Мнения: 3,134
От: Bulgaria
"Хората избират този, който им говори това, което искат да чуят, а не това, което наистина ще направи. Затова се говорят много глупости от кандидатите за депутати."
Колко тъжно-вярно е това!
milcho
26 Сеп 2004 00:53
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Мисля си кому е нужна тази "сага", дали за карагьозчията "дисидент", ама подражател на ливерпулските бръмбари или реабилитиране на дядото социалист на младини, "осъзнал се" до фашист и кръволог на зряла възраст, но той подражател на ...Хитлер.Ако "сагата" е за внука, явно природата си почива, ако е за дядото, то е откровена реабилитация на духа на едно време, когато всеки интелекткуалец независимо от убежденията си е бил в опасност. В този дух публикувания пасквил е симптоматичен, за сили, които искат да ни тласнат към безвремието и страха на 20- те години на миналия век, включва се " тежката" артилерия на историческия антикомунизъм.Дерзайте.
Грациан
26 Сеп 2004 01:25
Мнения: 4,060
От: Canada
Тъй като аз, лично, съм завършил неговия клас мога да потвърдя, че Пепи е един изключително деликатен, чувствителен и благороден човек. Неговите очи просто излъчваха топлина и добрина.
Да не говорим, пък, че като преподавател той беше неповторим. Той преподаваше не толкова техниката ( репетативно блъскане на триоли, парадидли и форшлаци, ежедневно, с часове и почти от всеки желаещ с достатъчно търпение и всеотдайност може да я постигне ), колкото онези "тънките" неща които правят разликата между думкане и свирене. Благодаря ти, Пепи, от сърце за всичко което ме научи. В спомените ми ти си един от моите най-важни гурута.
*
Сега, като гледам неговите снимки и просто не мога да повярвам, че години са отлетяли толкова бързо и че животът е избелил и обезкеремидил главите ни толкова удачно.
Не знам дали още се занимава със уиндсърф, но това беше в действителност, една от неговите най-големи страсти...според мен той и бай Добри Палиев създадоха всички най-добри барабанисти от моето поколение.


Добави мнение   Мнения:3 1