Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кметът на Прага сам лови алчни шофьори на такси
Добави мнение   Мнения:4 1
bestbuy
15 Яну 2005 00:35
Мнения: 1,169
От: Canada
Това се нарича Кмет и Мениджър. А не лукова глава гледаща през новото си БМВ или Ауди живота, който тече в града управляван от него..
Всичките ни кметове са комплексари-нещастници на фона на този чех.
PokerFace
15 Яну 2005 02:12
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Леле те какви са хиенииии!Нашите по летищата са света вода ненапита , сравнени с тях!Да не се умаловажава този престъпен контингент, все пак това е първото което се набива на очи като слезе пътник от самолет , гара и т.н.т.Пардон:първото е алчен митничар/гр.служител/Колкото и да му хареса на чужденеца почивката в БГ.остава един горчив"привкус"от разбойника зад волана, и се разказва с охота после с години по различен повод, и без повод пред приятели и колеги!Браво на Чешкия кмет, ама той си няма дертовете на "вечно ухиления"
shake
15 Яну 2005 09:30
Мнения: 5,773
От: 0
Не разбирам защо трябва да се договарям с такситата. Имат си тарифи - избираш си. Не се договарям, като пазарувам в Метро. Пазарил съм се само на пазарите за зеленчуци в Гърция, и то от спортен интерес.
SedalginNeo
15 Яну 2005 09:34
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Кметът на Прага се казва Павел Бем, не Бен. Както и да е, голяма чест му прави, колкото и да е странно, че има време лично да се занимава с изпълнението на чисто контрольорски задължения. Сигурно и там контрольорите са ненадеждни.
Ето го оригинала.
Добави мнение   Мнения:4 1