Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Дни преди отбелязването на 70-годишнината на БНР министърът по европей
Добави мнение   Мнения:8 1
tupakmango
15 Яну 2005 08:12
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Велика, ей....
slartibartfast
15 Яну 2005 08:53
Мнения: 274
От: Bulgaria
Направила е нещо като връщане към корените, което според мен е докарало до подпишкващ екстаз всичките й бивши колежки.

Редактирано от - slartibartfast на 15/1/2005 г/ 08:54:46

markus
15 Яну 2005 10:14
Мнения: 198
От: Bulgaria
Ама тя какво е виновна горкичката, че е боса.
Не я винете! Е можем да в обвиним за лъжите тиражирани в публичното пространство, но ми е симпатична
Hren
15 Яну 2005 23:33
Мнения: 136
От: Russia
Бе, верно става за так....не! Но сега митни ще скочи, то не, че не си знае, че става само за ..., ама на инат на другите ша скочи!
agnostik
16 Яну 2005 02:18
Мнения: 816
От: Bulgaria
Всеки журналист, станал политик е просто гад, предател и елементарен измекяр. Всички представители на четвъртата власт, прескочили в първата за по-голям кокъл, определено са боклуци. Въпросната девойка ми беше заек във Факултета по журналистика и още тогава се смяташе за член на голямото "добрутро". Тате беше някакъв "фактор" и тя се опитваше да развява байрака му. Тъй като /поне тогава/ байраците не бяха на мода, тази дама потъна в забвение... Дойде "новото" време и пяната изплува... Монка, баща ти беше най-интелегентният ми професор и от него много научих за естетиката и древна Елада. Ти се хвана за НАТО и се събра с "девойки" от съмнително естество, които сега искат да ти карат "Трабанта"... Не им го давай, ще ти го счупят, можеш да го направиш и сам...
Chicho Dr.
16 Яну 2005 03:28
Мнения: 8,006
От: USA
Меглена Кунева води на живо предаването "Долър ден. Да Ви го забодем. Дай Бог бедро. Микрофонът е Ваш" и все от тоя род радио (+ семе)разпръскване на български известно като броадкастинг.
milcho
16 Яну 2005 10:50
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Великият поход към евроатлантическите ценности се води от радиоводеща , кой тогава и как я назначи, външна министърка беше бивша преводачка, за съвременния ни политически живот е особено важно да знаеш да говориш и особенно ако са чужди езици си да бест, а каво можеш да правиш е без значение, то се прави на друго място и от други, тук компрадорите трябва да бъдат говорители и преводачи...
гностичка
17 Яну 2005 12:36
Мнения: 2
От: Bulgaria
Към "агностик": Пяната изплува наистина в изказвания като твоите - важно е да се плюе, пък може да няма нищо общо с истината.
"Въпросната девойка" няма как да ти е била "заек" във факултета по журналстика, защото е завършила право в Софийския университет. Никога не е била преводачка, а за няколко години наистина беше водеща в "Добър ден". Баща й не е голяма клечка, лека му пръст, ами е Щилян Кунев - дълго време е бил на лагер и е убит от комунистите. Друг е въпросът кой е свекър й, ама ти това не го знаеш. Освен това не е минала "в забвение", колкото и да ти се иска, ами след журналистиката дълго време работи в правния отдел на Министерски съвет - отиде по време на Филип Димитров, а после остана, тъй като е един от най-добрите специалисти по европейско право. Преподаваше и в няколко университета на хонорар.
А на такива като тебе ще кажа, че именно свестните хора напуснаха журналистиката, защото им писна да ги мачкат бившите ченгета - сега собственици на медии. Между другото, твоето изказване също прилича на ченгесарска манипулация - няма нищо общо с истината. Важното е "да омаскарим тоя и оня", пък карай...нали? Цитатът е от "Бай Ганьо", ама ти вероятно не си го чел.
Добави мнение   Мнения:8 1