Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
България измисли как да се изиграе в Ирак
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
paragraph39
24 Яну 2005 01:33
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "Левицата ще се окаже с вързани ръце, защото сега критикува присъствието ни в Ирак под предлог, че не било в рамките на натовска мисия. След някой-друг месец обаче то ще бъде точно такова."
......................................... ......................................... ..........
АМИ, ПРАВА е "Левицата", бе Терзиев!
ТАКА СИ Е: българските войничета НЕ са в Ирак по линия на НАТО, бе! И поради тази причина, тъкмо, НЕ става въпрос за Предлог на "Левицата"в случая, а за АРГУМЕНТИ и ФАКТИ на "Левицата"в случая ! При това, знаеш, "Левицата" НЕ е поискала изтеглянето на войниците ни от Афганистан, Босна и Херциговина и Косово, нали?! ЗАЩО?! АМИ, защото те са там по линия на НАТО, бе!!!
Значи, ако след някой и друг месец българските войничета са в Ирас по линия на НАТО- можеш да си спокоен, че "Левицата" НЯМА да поиска изтеглянето им!
Друг е въпросът, че НАТО НЯМА работа в Ирак !!! Но това вече НЕ е проблем САМО на "Левицата", но и на "ДесниЦИте" в България!
Foton Gyuro
24 Яну 2005 07:04
Мнения: 1,744
От: Bulgaria
Колкото и войници да пратиш нейде, никога не си победител над местните хорица! Векове могат мина и ще ти клъцнат гръцмула!
Затова никакви български войни с оръжие извън България! Да съветват може. За съвет език режат, но глава не взимат, то циливизованите де!
А най добре да разпуснем войската и да поканим комшиите да заграбят кой какво си хареса он земята ни - до там сме я докарали с днешната армия.
Та викам - разпуснете я Армията съвсем, българо-предатели недни днешни!

otvrat
24 Яну 2005 08:21
Мнения: 22,522
От: South Africa
Абе колко още войска има да пращаме по света - ум ще ви зайде. Отсега нататък само ние, новите ще вършим тази работа.
FL
24 Яну 2005 08:31
Мнения: 6,942
От: Canada
Воина без жертви няма!
Национална отбрана без жертви няма!
Поддържане на армия и участието и в превентивни а и отбранителни операции няма непосредствено възмездие а цели само просъществуването ни като нация! Затова и почти всички държави в света учасват в боини опрации далеч от границите им!
Участието на България в Ирак е печелившо в всяко отношение!
Съузници сме на единствената страна в света коато се е борила и освобождавал други народи!УСА.Противници на УСА са страни с колониално, фашистко, комунистическо минало!Те както винаги ще загубят!
Бориме се срещу религиозен тероризъм които не признава граници!
Бориме се за наи важната цел в световната политика:Омиротворяване на Близкият Изток!
Близкият Изток е по мирен от всякога!Америка и съюзници спечелиха бърже воината!Омиротворяването е успешно!
За операция от таково историческо значение жертвите са нищожни!
Америка казва че воината е успех!На тях ли ще вярваме или ще слушаме наште медиини пикювци!


otvrat
24 Яну 2005 09:43
Мнения: 22,522
От: South Africa
ФЛ,
Ти си се побъркал. Оди се прегледай в психиатрията.
Гарван
24 Яну 2005 10:17
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Мдам, почнаха да лъсват "благините" от членството ни в NATO. Защо ли на нас се оказва великата "чест" да охраняваме Иракската школа за офицери? Другите войници ли нямат, средства ли, техника ли? Или може би просто имат по-реален поглед и повече си отстояват интересите на хората. И други такива "благородни" мисии ни очакват, все в най-мирните точки на планетата. Утре и Иран може да тръгнем да омиротворяваме, та с тяхна и Израелска помощ може целия Персийски залив да изчезне от лицето на света. Аман от скудоумци.
А ФЛ, наистина пич е плашещо, колко еднакви ставате всички в Америка - просто едно малко винтче в голямата машина за износ на демокрация. Да работим неуморно от сутрин до вечер за свое благо и за благото на света. Мдам, навремето и тук така строихме социализъм, докато братска Куба изнасяше революция с наша подкрепа и наши калашници, все дейности с които да се гордеем.
Mutant4o
24 Яну 2005 10:19
Мнения: 3,341
От: Bulgaria
Теменужке

ДА НА ЦИЦИТЕ, Да на големите “Бомби” – Не на войната!!!!
shake
24 Яну 2005 10:38
Мнения: 5,773
От: 0
Защо продължавате да се хващате на провокациите на ФЛ?
Графът
24 Яну 2005 10:53
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
Уважаеми FL, ако не е много военна тайна, бихте ли ми казал, къде сте по-точно в Ирак и (цитирам) “Бориме се срещу религиозен тероризъм които не признава граници! Бориме се за наи важната цел в световната политика: Омиротворяване на Близкият Изток!” Ще ми бъде интересно ако дадете от първа ръка малко повече подробности за обстановката там.
И искрено Ви пожелавам да не попаднете в числото на “нищожните жертви”.
partner
24 Яну 2005 11:08
Мнения: 600
От: Bulgaria
Аз, като български гражданин съм против изпращане на български войски в чужбина, и не ме интересува под каква форма, дали ще е ООН или НАТО или някоя друга организация.....
А да не говорим, че ние българите сме прекалено бедни, и едвам свързваме двата края, че да плащаме чрез данаците си, подобни военни мисии и МНОГО СКЪПОСТРУВАЩИ.
Вчера написах писмо и до презитента Първанов, в което го уведомих за позицията си. За тези от вас които искат да му пишат Ел. поща: press@president.bg
http://www.president.bg/contacts.php
Dante
24 Яну 2005 11:08
Мнения: 3,839
От: Bulgaria
Уважаеми Графе,
защо изобщо си правиш труда да диалогизираш с един известен двукрак отпадъчен продукт на стомашно-чревния тракт? Логично е и да е супер неграмотен (бориме! се) - така е, когато дадеш на маймуна да трака на клавиатурата!
dobrogled
24 Яну 2005 11:25
Мнения: 191
От: Bulgaria
FL -ето как САЩ се бори за освбождаването на др.народи:
ЧИЛИ -по време на военния преврат, които САЩ подкрепяха, на стадиона бяха прибрани телата на 3 хиляди убити и 30 хиляди безчезно изчезнали / а колко емигрираха -не знам; НИКАРАГУА:След американското нашествие -разруха, която постави страната на второ място по бедност в полукълбото, а половината от децата сега страдат от недохранване и умират /данните са за деца до 2 г.ВИЕТНАМ -4 милиона жертви на войната и продължават да умират от последиците на химическата война; ИРАК -само след "края" на военните действия от бомби на америкаски самолети са убити повече от 100 хиляди иракчани, предимно деца и жени ./Данните са от американски и английски источници/МИСЛЯ, ЧЕ КОМЕНТАРАТ Е ИЗЛИШЕН.
каруцаря
24 Яну 2005 11:31
Мнения: 5,516
От: Bulgaria
След като му опонираш на Еф Ел, не е зле да се поясниш, кво означава да бъдат "прибрани от стадиона телата.... и на 30 хиляди безследно изчезнали"?
Старшината
24 Яну 2005 12:16
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Голям смях. Тая стана като с компютрите и конфитюрите. Нали шяхме да ги обучаваме иракчаните? А се оказва, че ще сме пъдари. Ама дали стават и затова нашите витязи
boevoi
24 Яну 2005 12:35
Мнения: 111
От: Bulgaria
Спрях да давам мнение по която и да е статия, састото си е чиста сагуба на време да се санимавам с простотиите на такива ***** като ФЛ. Сувсем приятелски сувет от моя страна до всички е да оставят неговите профански искасвания бес кö ментар. Бес внимание от наша страна тои сте се превурне в бесобидно , но досадно насекомо.

Редактирано от - bot на 24/1/2005 г/ 12:51:29

Osa
24 Яну 2005 12:38
Мнения: 349
От: Bulgaria
А защо, западните натовски олигофрени поставят нас на топа, т.е. ние да пазим отпред пред амбразурата, а те необезпокоявани и защитени вътре в Академията ще обучават иракските мишени? Въпросът е риторичен, но е показателно отношението на Запада към нашите жълти дупепродавци. От толкова натовски страни, ние и Румъния сме жертвените агнеци. Браво Саксе и Праси, че ни заведохте на заколение със слугинското ви "да" . Открай време трудът на воините от предната линия винаги се е заплащал достойно, но вие и за това подвихте опашка. Българино, опомни се и виж кръвните си врагове, тези които ни изцеждат и изпиват! Дай им един отзад!
каруцаря
24 Яну 2005 12:42
Мнения: 5,516
От: Bulgaria
Точно ти нема да стоиш амбразурата, пък като гледам и никой не те кара. За съжаление.
milcho
24 Яну 2005 12:44
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
1Съгласно извержението на тоа ФЛ положенето вместо да се влошава става... безнадеждно. Още кво ни очаква Само Кондом -лиже знае и някои от нашите дупедавци.
Кило и Канче
24 Яну 2005 13:16
Мнения: 232
От: Bulgaria
Доброгледчо ФЛ е прав - по-добре съюзник на богатия и демократичния отколкото на бедния фанатик ! А си пропуснал да споменеш ФРГ и ГДР два еднакви народа попаднали под различно влияние едновременно ! Нещо да кажеш по въпроса умнико ?
shake
24 Яну 2005 13:54
Мнения: 5,773
От: 0
Доброглед, защо забрави Камбоджа?
Osa
24 Яну 2005 15:31
Мнения: 349
От: Bulgaria
каруцаря,
ти и братята ти мангали сте все по кирията и далаверите. Искате винаги някой друг да ви вади кестените от огъня, а вие само да лапате. Качвай на каруцата братовчедите си , тъмносините военнолюбчета и жълтите измекярчета и право в Ирак, за да възнесете правда. Пърдю ще ви благослови, което ще ви направи най-щастливите на света гъзомийници.

Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща