Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
""Маестро"" - 10 години след провала
Добави мнение   Мнения:8 1
PeoTaH
08 Фев 2005 09:46
Мнения: 461
От: Antigua and Barbuda
А каква е целта на тази статия? нещо ми се губи ...
XaMaB
08 Фев 2005 10:16
Мнения: 1,225
От: Bulgaria
Може би нещо общо с съседната тема за история на аФтомобудализма.

А някой хора с подобен тон въздишат и по периода преди '89
shake
08 Фев 2005 10:56
Мнения: 5,773
От: 0
Времето бе такова, събитийно. Бе изгорял камион с 14 войници, имаше зърнена криза, почина Ванга, трима полицаи бяха разстреляни, а вътрешният министър се веселеше на коктейл, банки фалираха, синоди се анатемосваха, олимпийци донесоха 15 медала, Любо Пенев си вкара автогол в Англия, инфлацията ескалираше, редяха се опашки за бонове за масова приватизация, а Симеон Сакскобургготски пристигна на триумфално посещение

Страхотен анализ!
редник
08 Фев 2005 11:33
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
А можеше да правим последни модели "Рено"-след повече от 30 години още има "Булгаррено" в движение...
e-BAH
08 Фев 2005 14:33
Мнения: 592
От: Bulgaria
и аз не виждам смисъл в статията, още повече че автора явно не е карал въпросния автомобил, който даваше неимоверно много дефекти, да не говорим за дреболии като да ти се счупят дръжките на вратите и да не можеш да влезеш вътре
Луд към Луди
08 Фев 2005 20:13
Мнения: 1,243
От: Bulgaria
BG синдрома - незнаем за какво е статията ама нека да я оплюем! нищо неразбрахме ама да си я храчнем - за всеки случай! ))
смехурковци!
ето човека го е казал с; ед 10 г маестро цъвти в китай а ние лапаме мухите... един спомена, че сега можеше и 30г рено да сме правили... ама не би! и не защото нямаме специалисти или инвеститори а защото политиците които сами избираме са лайна.. и ги търпим... а кй търпи лайна? лайнарите! точка!
а че 96-та беше кофти - беше! не ни стигна че някой сам си го вкара гол-а... ами толкова други ни го натикаха къде гол, къде барабар с дрехите и мизерията, ами и починаха баща ми, баба ми и леля Ванга!!!
Поклон пред светлата им памет! Боже, съхрани душите им! Боже, опази България от царя и го изгони!!!

joro_d
09 Апр 2005 20:18
Мнения: 2
От: Bulgaria
Първо, не разбирам защо в статията се говори за "бившия" завод ВАМО. Този завод съществува и работи. Просто малка част от него беше предназаначена за производство на леки автомобили РОВЪР. Второ, леко недумение у мен предизвиква хвалбите по отношение качеството на МАЕСТРО. Това беше още преди 10 години един безнадеждно остарял морално и технически автомобил и идеята тепърва да се започва производство на такова нещо е ялова, извинете ме за израза.
Апропо, не знам откъде автора черпи информация че бг ровърите са били по-качествени от английските, но не бих се учудил ако това наистина е било така. Ровърите никога не са се славили с особено добро качество.
The Jimi Hendrix Exp.
11 Апр 2005 22:05
Мнения: 1
От: Bulgaria
Прав си е човека-ако бе оцелял завода до наши дни нямаше да е същата колата-винаги се почва от някъде-коли, мотоциклети-едно време ако не го бяха спрели Балкан-250 заради източногерманските и чешките машини сега знаете ли какъв 500 кубиков звяр щеше да се произвежда-щеше да има повече мотори отколкото в Гърция. Ако не беше спрян Булгаррено сега щеше да има страхотен двуместен шосеен изтребител.
Всичко се постига с опит и труд.
Времената са римски.
Това да го знаете от Джимарата.
Добави мнение   Мнения:8 1