Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към бот!!!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 33 от 90 31 32 33 34 35 Следваща »
Артиста
09 Фев 2006 19:23
Мнения: 5,204
От: Canada
Обяснението не е най-точното.Написаното от корифея на правозащитната кауза търси причинно-следствена връзка между зверското убийство и статуса на двете момичета (за които хал-хабер си няма). Предпоставяйки ги като проститутки, той веднъж ги обвинява и втори път-прави престъплението едва ли не логично. При това с типичния си гаден менторски тон.
Но, Бог види и връща. Убеден съм.


P.S. А иначе, ако накъде го срещна наживо, ще види много ********** Звездички бе, какво си помислихте?
bot
09 Фев 2006 19:32
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Много надълбоко търсите причината, Артисте.
Чичо Фичо освен, че изказва някаква позиция, много обича и да провокира, няма как да не се забележи и това е една от причините да е толкова неприятен за повечето участници. Тоест, неговата позиция в повечето случаи е изказана по начин, който засяга опонентите му. Аз го отдавам на мониторския му период, общо взето всички придошли оттам имат леко (тежко) разместване във форумните приоритети, а това разместване е заразно и за по-старите участници, тъй като е настъпило пресищане от форума. Дори по-новите се хващат понякога. Настъпва групиране, скачане върху масата, замеряне със столове по главите и пиленца ей-така Целта е да се достигне лидерска позиция или поне гросмайсторска титла в маосонизирането. Лошо няма стига да не опре до правилата. А няма начин да не опре.
В това няма нищо лошо, ако не се възприемаше толкова лично. Имам чувството, че този форум е разделен на някакви идеални части между отделните участници, но това не е вписано в съответния нотариален акт.
Геновева
09 Фев 2006 19:37
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
*****Тоест, неговата позиция в повечето случаи е изказана по начин, който засяга опонентите му.
****
това Правило кой номер беше?
но тук то не се прилага, тъй като -
******
******Аз го отдавам на мониторския му период
*****
Е това е връо, както би казал някой по-прост другар...
Ама на какво е връо, всеки може да си го довърши сам.


Артиста
09 Фев 2006 19:41
Мнения: 5,204
От: Canada
Може да не съм корифей на семантиката, като мадам Геновева, но постингите му в двата форума абсолютно доказват тезата ми. При това, без никаква дълбока оран. Но това няма значение. А лицето е толкова мазна салфетка, че и Ариел трудно ще я изпере.
Прочее, идва време да подишате свеж въздух и да пийнете нещо приятно и съдоразширяващо. Позвольте откланятся.
bot
09 Фев 2006 19:46
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Геновева, аз не съм забравил, че и вие идвате от бившия мониторски форум, така, че няма начин тази атмосфЭра да не ви е повлияла. Затова просто ще ви посоча при поискване къде да подадете молбата си за помощник-модератор. Смятам, че напоследък прекалявате в съветите и нямате обективна преценка върху ситуацията. Ако искате скандали и whoiswho - все още има къде, чатове бол. Ако искате да участвате в нормален форум - спрете да се заяждате за глупости. Забележки приемам, но когато те са на всеки 5 минути и досега не съм открил нито една основателна, то it smells. Форумът може да се контролира единствено от редакцията (ако някога й хрумне подобен вариант, тъй като контрол във вашия смисъл не е нужен) , но не и от който и да е участник, разберете го най-накрая. Можете да си създадете групичка по интереси и взаимно да си пазите гърба, вече има 5-6 подобни.
Запазвам си личното уважително отношение, но като модератор към участник ви предупреждавам, че прекалявате със заяжданията. Старая се да не взимам страна в подобни спорове, но личното ми схващане е далеч от това, което се опитвате да ми припишете.
bot
09 Фев 2006 19:48
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Приятна вечер, Артисте :-) На мен днес няма да ми се размине да поседя по-дълго пред монитора, чувствам, че ще възникнат някои диаметрално противоположни на моето схващания.
steppenwolf
09 Фев 2006 19:52
Мнения: 4,887
От: New Zealand
Един въпрос: Всъщност от кого се контролира форума?
kaily
09 Фев 2006 19:53
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Артиста го е казал.
Ама аз мисля, че бот има комплекс за вина за собствения си форумски период и затова сега пробва да си посипва пепел по главата ама що за наша сметка?
Ако бот не беше да бе бидел форумец от старите, ако беше някой нов участник-примерно от две години, да му бе видел сметката на фИЧО ОТДАВНА.
Фичо и Нели тоя път подлудиха всички именно с натвърдите си че двете момичета са били проститутки и то при абсолютно никакви доказателства и това е толкова грозно, душицата им толкова много смърди, че един страничен непредубеден човек ги усеща незабавно.
Повече нема да йезуитствам, за да обяснявам , мразим да йезуитствам, когато се налага нещата да се казват директно.

_________________________________
какъвто капиталът, такива и управляващите
bot
09 Фев 2006 19:57
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
От никого.
Редакцията е собственик на форума (макар че има някакви външни претенции, с които нито съм запознат, нито е в пълномощията ми да коментирам) и е назначила модератор (мен) , който да се грижи за спазването на Правилата на форума. Правилата касаят преди всичко етикецията и цинизмите, т.е. по-интелигентното общуване между участниците и техните постинги. Но контрол в смисъл да се съблюдава някаква линия или да се дава приоритет на нещо друго, било в политически, икономически или социологически аспект, не съм забелязал (Ако имаше нещо подобно - бих го забелязал) .

Редактирано от - bot на 09/2/2006 г/ 19:58:18

bot
09 Фев 2006 20:04
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Кайли, пак повтарям, че няма да заемам страна в този спор, но този спор има място между участниците, ако се беше провел на по-културно ниво. Прочетете утрешните новини и си припомнете какво сте писали по-горе.
За Чичо Фичо и Нели съм го казвал вече - смятам, че им отделяте прекалено много внимание, а те обичат да са център на внимание. Те са стари форумци, имат своето място във форума, имат и опоненти и подръжници, но прекалено ги преекспонирате (с тяхна подкрепа) .
steppenwolf
09 Фев 2006 20:04
Мнения: 4,887
От: New Zealand
Мерси. Разбрах.
Геновева
09 Фев 2006 20:10
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
сегаааа, като почнат едни цитати, едни позовавания, как ме сгълчал господин модераторът, едни портрети на отвратителната ми същност, малии, готви се душо многострадална!
ми, готова съм ....
ми да, докато ми се появява изобщо никът във Форума, така ще е, това е генезисът на заяжданията, моите, де, други няма ....

Редактирано от - Геновева на 09/2/2006 г/ 20:12:17

bot
09 Фев 2006 20:12
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Няма начин :-)
Но не съм виновен!
Геновева
09 Фев 2006 20:15
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Къде е Старшото, да му изкозирувам, и да му тропна токове,
нещо ми се е прикозирува, ама като няма на кого...
kaily
09 Фев 2006 20:17
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
ГНЪСНО е да обявяваш две деца за проститутки, които сами са си виновни, преди да има каквито и да било доказателства за това.
Форумът трябва да почива на ЕТИКАТА, но ЕСТЕТИКАТА е висша вибрация на ЕТИКАТА.
Когато има нещо ГНЪСНО, значи няма естетика, а там, дето няма естетика, няма и етика.
Така че една гнъсна постъпка унищожава основанията на форума.


_________________________________
какъвто капиталът, такива и управляващите
Сибила
09 Фев 2006 20:19
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Ама вие какво сега? Искате да запушвате устата на някого, само щото имал по-различно мнение от вашето? Обаче, ако го е изказал в рамките на правилата - към какви действия призовете г-н модератора?
Той какво да направи?
Да изгони Фичо и Нели? Щото не ви харесвали?
Ами на мен знаете ли колко форумци не ми харесват?

За какво апелирате тук?

Борци против цензурата. Пфуууу!
Демократи.

Демокрацията май разбирате така - моето мнение никога да не бъде изтривано, щото е много ценно и си го харесвам, а на тоя омразник, ако може -всичко му изтрийте. И дори го изгонете и му спрете достъпа. Не защото нарушава правилата, а защото НЕ НИ ХАРЕСВАТ МНЕНИЯТА МУ.

Това вече сме го пробвали. Знаем до какво доведе общата форумна епохална битка анти фичо нели.

Загубихме я тая битка.
Обаче някои сигурно си мислят, че войната не сме я загубили.
bot
09 Фев 2006 20:20
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Кайли,
Никъде никой не е изказал подобно мнение. Това, че вие така интерпретирате изказванията на участниците, не е повод за моя намеса.
Има няколко предположения от участници в тая насока (не от чичо Фичо, но тях сте ги пропуснали, не знам защо) и когато са звучали цинично съм ги изтрил.
Геновева
09 Фев 2006 20:24
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
добре, че не избързах с токовете... щото ме болят краката де, не за друго ...

Редактирано от - Геновева на 09/2/2006 г/ 20:25:09

Сибила
09 Фев 2006 20:27
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Кайли, ами обори го, бе! Наддумай го! Кажи му - не са проститутки. Приложи снимки на български момичета, които изглеждат като куклички. Хубави, скромни и чаровни деца. Примери бол. Дори повечето изглеждат така.

Или - да изплюя камъчето. Изглежда не можеш да го направиш, без да ти дойде на устата някоя псувня. Безсилна си. И си признаваш това, като зовеш г-н модератора да ЗАПУШИ устата на Фичо и да му ВИДИ СМЕТКАТА.

Не съм съгласна. Мислех да не се намесвам, ама и моето чувство за справедливост мирно не ще да седи.


kaily
09 Фев 2006 20:38
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Сиби, не мешай се.
То верно че по-умният отстъпва пръв, по-умният отстъпва пръв и затова сега земята се управлява от кретени.
С простотията човешка не знам дали и господ бог може да се пребори.
Аз точно така възприемам изказванията на фичо-нели-те.
Затова и ги напспувах оня ден.
.
Има прагове, които не могат да се прекрачват, но за тях е нужен усет, а гьонсурата усет няма.

човекът-маса
«Характерным для нынешнего момента является то, что посредственность, зная, что она посредственность, имеет нахальство повсюду утверждать и всем навязывать свое право на посредственность".
"Врождённая герметичность его души не позволяет ему сделать то, что было бы первым условием, способствующим к раскрытию собственных недостатков, - сравнить себя с другими людьми".
"Дело не в том, что чернь чувствует себя в чём-то выдающейся и неординарной, а в том, что она навязывает своё право на вульгарность и провозглашает вульгарность как право".
"Применительно к этим людям нельзя больше говорить о личности и субъективности в прежнем смысле. Такой человек не устремляет свою волю на то, чтобы хранить самобытность и прожить свою жизнь по-своему, преобразовав окружающий мир так, чтобы он вполне соответствовал ему и по возможности ему одному. Скорее напротив: он принимает и предметы обихода и формы жизни такими, какими навязывает ему рациональное планирование и нормированная машинная продукция, и делает это, как правило, с чувством, что это правильно и разумно. Не имеет ни малейшего желания жить по собственной инициативе. Свобода внешнего и внутреннего движения не представляет для него, по-видимому, изначальной ценности. Для него естественно встраиваться в организацию - эту форму массы - и повиноваться программе, ибо таким способом "человеку без личности" задаётся направление".

_________________________________
какъвто капиталът, такива и управляващите
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 33 от 90 31 32 33 34 35 Следваща »