Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Популярна тв реклама на живо в дом за сираци
Добави мнение   Мнения:6 1
редник
12 Мар 2005 02:18
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Що за подигравка с децата - пред сираци реклама за салам... само преди няколко месеца писаха за издевателствата в дома...
+-
12 Мар 2005 09:26
Мнения: 1,270
От: Bulgaria
Редник,
От БЕЛЛА са им дали и от продуктите си - "хвала на таквиз фирми" - може да са 2000 лева, но пак е по-добре от нищо!
***
Между другото - котката ми не ги яде тези кренвирши - явно е по-умна от мен... ама пък кренвирши за 4 лева - не ще да са от месо както и да е - по-вкусни са от Тандем, дето били 100% от месо - явно добри ароматизатори използват...
Все пак - браво на БЕЛЛА - внесли са капка веселие и малко щастие в живота на децата - рекламите им са весели
Mossad
12 Мар 2005 10:03
Мнения: 119
От: Bulgaria
Драги ми +-, не знам какви кренвирши ядеш, но сигурно ти е известно че БЕЛЛА са производителите на тестени изделия! Е, яж им кренвиршите, аз пък от години си купувам всичко местно от "Тандем", защото знам, че няма как да правиш нещо евтино и качествено - то като им видиш цените на КЕН, ЛЕКИ и тн. ти става ясна работата.
А иначе ми е интересно срещу какво заплащане "СЕГА" е публикувал тази информация. Страхотна благотворителност, няма що!
Братя Стругацки
12 Мар 2005 10:03
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Възстановили са си парите чрез медийното отразяване. Обикновено фирмите, свързани с ХВП, даряват продуктите си няколко дена преди да им изтече срока на годност. По-добре редовно да ги зареждат с продукти /няма да им излезе толкоз скъпо/ и да обвържат дейността си с договори за бъдеща работа на децата в завода си.
mamut
12 Мар 2005 10:04
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
"Инициативата е на "Белла-България" АД, която дари над 2000 лв. под формата на храни, дрехи и техника на сираците. Тя осигури и 3 стипендии за професионална квалификация и 7 работни места на завършващи."

не чете до край -най-важното от цялата работа е че фирмата е осигурила 7 раб.места на завършавщи дома деца и 3 стипендии за професия-това най-голямата помощ , щото като завършат училището и няма кой да помогне на децата.така те сами се научават да ловят риба-вместо да им я носят.
kaka na 37
13 Мар 2005 15:42
Мнения: 98
От: Germany
рекламата е разведрила децата, спонсорството е жест само на сърдечните хора, а осигуряването на работа е живия пример, к. трябва и други да последват, но ние соя и сланина не ядем...исках да кажа кренвирши, все пак има и животни почти във всеки дом, но начинанието е добро.
Добави мнение   Мнения:6 1