Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Свинаров спря модернизацията на бойните хеликоптери
Добави мнение   Мнения:6 1
Mikele
12 Мар 2005 08:40
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
С ЕЛБИТ добре, ама да не стане докато замазваме нещата с израелците да се окаже, че са купени КУГАРИТЕ на Гигов. И това ще бъде поредната глупост.
ЕЛБИТ, бъзикат ви, ако не сте го разбрали жалко имах по добро мнение за Мосад!!! Сделката с вас беше са замазване на очите. Целта винаги и била Еврокоптер.
МО, не правете глупости! Спрете всички сделки, докато политически отговорни български мъже от различните партии запознати с военните въпроси не предценят каква стратегия ни е необходима в сферата на въоръжаването за следващите 15 години.
Чудя се никой ли не разбра урока, който даде Симеон на политическата ни система???
Перчемлиев
12 Мар 2005 09:14
Мнения: 697
От: Canada
Руският министър бил намекнал Не е намеквал, ами е ударил по масата на срещата през февруари в Кан на ниво министри на отбраната. Нашият Аврамов Свиняров като пръв маше-ник се ската и не отиде, но това не промени нещата. Вярно, че има изискване фирмата, която ще ремонтира въртолутите, трябва да бъде от НАТО-вска държава. Ами защо Свиняров е допеснал израелска, не е ли ясно? За да подчертае, че плюе на всички изисквания, щом трябва да защитава израелски интереси. Всъщност "Елбит" въобще не е трябвало да бъде допусната до търга, но с грубото нарушение на правилата ционистът Свиняров ги е уредил дори да го спечелят. Не е вярно написаното в статията, че и другите фирми от търга нямат договори с руския производител. Имат и френската "Сажем", и британската "БАЕ Системс". Точно тук ционистът Аврамов Свиняров е имал надеждиця, че ционистите в МО на USrael ще извият ръцете на британците и франсетата, ще натиснат Саксофонски да се направи на разсеян за наглостта и моше-ничеството на Свиняров. Защото чрез този ключов договор руската страна влиза в сделката, която в перспектива е за над 2, 5 милиарда евро, допуснал е, че янките ще попречат и така гадорията му ще мине. Ама не е успял, поне засега. Сега ще опита просто да провали сделката, от което България ще загуби много. Абе вмъкне ли се някъде ционист, има само моше-ничества, кражби и злодейство!
valko
12 Мар 2005 10:42
Мнения: 192
От: Bulgaria
Представям си какви усилия му е коствало да откаже
сделката и най- вече уговорената предварително
лично за него комисионна!!!!
Че това е все едно да си бръкне в джоба и да върне бая пачки,
които той е смятал че вече са негови.
Бедни ми Свиняров.
Ако му се развали далаверата и с земята , която
смята най-нагло да открадне от бившите й собственици в Черноморец
то това момче хептен ще се скапе.
Дайте да му съберем по някой лев и да му подарим бесплатен билет
до Ирак в една посока .В багажа ще му сложим и една българска
бронежилетка да е "защитен" от приятелския огън
Луд към Луди
12 Мар 2005 13:51
Мнения: 1,243
От: Bulgaria
mi da! как няма свинарски да ги спре тия мошеници... елби прави млеко... а сурватка за свинчурите требе да има... правилно е постъпкал министъра!!! само така... бойните хеликомари да си кибучат обезмодернизирани ... айде де.. цялата мара втасала, че и т'ва....
д-р римауи
12 Мар 2005 18:21
Мнения: 386
От: Bulgaria

Добре е щом успя да спира еврейска фирма..и да не стане като на авиолинии Балкан и еврейте ГАД и АЛЕКСАНДЪР БОШКОВ.... видяхме всичките тогава докъде еврейте доведоха Балкан и за какви пари са я купували и продали.
zApl3zzz
13 Мар 2005 23:49
Мнения: 173
От: Bulgaria
То руското оръжие е най-доброто ама искат да ни пробутат американски боклуци че и втора рука...барем наистина модернизират хеликоптерите ама руснаци да го направят защото те си разбират от машините
Добави мнение   Мнения:6 1