Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Софиянски с Костов срещу Надежда
Добави мнение   Мнения:20 1
Селянинът с колелото
06 Апр 2005 23:31
Мнения: 58
От: Denmark
Костов ненапразно е нарекъл Стефчо Софиянски "помияр".

Мозер може и да има шапки, но по-важно е, че под тех си нема нищо, горката.

Надежда нема що да я мислите, нея Яне Янев че я отнесе, та свет че й се завие, ама нали и тя е един въздух под налегане, още се не е усетила, каков й го кроят...
Bira
06 Апр 2005 23:33
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
Ибахти партенката!
За к'во му е на Лорд Вейдър един враг по-малко?
gogo_pi4a
07 Апр 2005 00:17
Мнения: 33
От: Bulgaria
http://obeshtania.com/
Пешо Мастиката
07 Апр 2005 07:25
Мнения: 2,018
От: Bulgaria
Гоше, а стига си цвъкал тия обещания. Съвсем не им е мястото под тази статия. Тююююю, то па бива човек без фантазия, на всички статии написал едно и също.
nikodim
07 Апр 2005 08:31
Мнения: 1,776
От: Bulgaria
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пък довери, че дори не знаел дали да ходи, почувствал се излишен.


За сефте!
Aneja
07 Апр 2005 09:25
Мнения: 254
От: Bulgaria
Всеки разумен политик бяга от коалиция със Софиянски. Ако се намери някой майчин-бащин съдия да му тресне една присъда до изборите от тоя калабълък дела, които прокуратурата е завела по него, кой ли ше гласува за него?
Мозер и Каракачанов се натресоха на пачи яйца, както се казва.
Сигурно ще бегат при Костов, там поне няма изненади.
Мозер току що беше в САЩ да пита какво да прави. Ще видимтези дни какво са я посъветвали. Н.Михайлова също скоро бе там. Може би, е мъмрена за падащият и рейтинг покрай нейните неясни послания. Но, тя ще извади нейното най-силно оръжие - антикомунизъма, досиетата и картончетата от ДС за опонентите(т.н. врагове) и рейтинга и ще скочи до небето.

Локи
07 Апр 2005 10:54
Мнения: 4,862
От: Bulgaria
Така... значи от основната идея на ДСБ - "Не на БСП във властта" става не "Не на ОДС във властта"..
Старшината
07 Апр 2005 11:57
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
:-)))))))))))
Djdo Mraz
07 Апр 2005 12:05
Мнения: 168
От: Bulgaria
Абе, ако се върнем малко на зад около събитивтя околоформирането на коалицията в дясно ще се види, че двама "играча" не искат тя да се случи.Това са Костов и Мозер само, че Костов беше открит, а тя Мозер е тройнският кон в дясното.Тя ту се луташе към Надежда ту към Костов и накрая при Софиянски. Абе нащо като "ту на ляво, ту на дясно бум в Лайното Прясно".
Големи пазарлъци Води Мозер, но явно не и стиска сама да се яви на избори.И то е логично, защото няма как да влезе с партия-файтон.Но не логично да е толкова лакома за места в листите шом са и" малко избирателите.
grushenka
07 Апр 2005 12:05
Мнения: 280
От: Bulgaria
Това е голяма смехория, 6то за политици имало в "дясното пространство"...

hamer
07 Апр 2005 12:36
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
А пък аз ще си го преместя
otvrat
07 Апр 2005 12:43
Мнения: 22,522
От: South Africa
"Ще има бой по ОДС, заканват се земеделците на Мозберг"
А така, изкарайте Оранжевата гвардия, свикайте Конгрес на цвеклопроизводителите и бой на всяка гара докато им уврат тиквите.
Вълчо
07 Апр 2005 12:55
Мнения: 2,798
От: Bulgaria
Според мен г-жа Михайлова се държи най-добре от другарите в дясно. Малко говори, не взе при себе си мафиота Сфиянски, гледа как титанът Костофф започва да си изпуска нервите и започва да говори глупости, а иначе е умен човек. Колкото и да ни манипулират така наречените агенции за изследване на общетвеното мнение, според мен намаляват шансовете и на Костофф, и на Софиянски. Не ми се ще, обаче, това да доведе до увеличаване на шансовете на Симеон. Интересно тая пролет каква лъжа ще измисли. Най-после доста хора започнаха да проумяват че Симеон е ловък политик.
Top Gun
07 Апр 2005 13:48
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
ХЕ, ХЕ, ХЕ - Костов и Софиянски?!?! Ало контрадезинформаторите - нещо преиграхте... Нали Усмивката всеки ден подписва по едно споразумение с Натка за съвместен бизнес...Не търсете черна котка в тъмна стая в която няма нищо!
Перун
07 Апр 2005 14:00
Мнения: 150
От: Bulgaria
Ей, тия сини комунисти много са изгладнели, те затова и само се плюят.
Ако дойдат на власт хептем ще ни опоскат.
На предстоящите избори не виждам алтернатива на царя, ........нека тия дето сега ще кряснат да посочат по добра.
XYZxyz
07 Апр 2005 14:04
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Всеки разумен политик бяга от коалиция със Софиянски.
...
Мозер и Каракачанов се натресоха на пачи яйца, както се казва.
Сигурно ще бегат при Костов, там поне няма изненади.

С първото съм съгласен наполовина, щото в България разумни политици нЕма.
С второто за изненадите съм съгласен под условие - какво се разбира под изненада. Костов крадеше в национален мащаб, Мафиянски краде(ше) в София, не би трябвало да е изненада, ако прокуратурата подхване поредния крадец. Но в България всичко е наопаки и ще е изненада, ако най-накрая осъдят някои от политицте-крадци. Добрин Митев е полу-изненада, осъден е, но не е в пандиза. Всъщност Добрин Митев е едно от свързващите звена между Костов и Мафиянски - Мафиянски го назначи за областен управител, Костов го остави, друго свързващо звено между тях е, че са производни на СДС, които не се съгласиха на отредената им роля там - на върха, ама не съвсем.
Top Gun
07 Апр 2005 14:05
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
По- добрата е направо Доганоглу без подставени /като Мончо/ лица....
Stranger
07 Апр 2005 14:36
Мнения: 2,674
От: Bulgaria
До като слушам "пищенето" там ... долу между краката си мисля: плитиците или вестникарите ни са по-загубени. Тия "динозаври на прехода" изхабени от некадърност и корупция нямат ли други виждания, идеи. Едни размахват "оная си работа" , други рамърдват"трите си свещени букви". Кръчмарска риторика в късните часове на нощта. Махленско сборище. I sicktir
Djok
07 Апр 2005 15:38
Мнения: 4,498
От: Bulgaria
Те всички са от едно котило и учителят им е един, а кой им бабува през 1989 г. е ясно. Май вече са разбрали, че без кадри- номенклатурни, клатурни или каквито и да са не става. Не може преводачки, говорители, спортисти... и въобще хора събрани от кол и въже по печалбарски признак да правят отговорна политика. Отговорна не само пред джобчетата им, а и пред избирателите- независимо дали са интелектуалци, балъци или дървени глави... 1/3 от времето на тоталитаризма е извървяно ( 15 от 45), а резултатите от похода ни към демокрация май са измерими с резултатите от похода към "светлото бъдеще на комунизма". Няколко хиляди милионери (преди червени, сега и малко сини), няколко хиляди политолози, идеолози, нагаждачи, живеещи сносно и 4- 5 милиона изиграни балъци на изживяване. За бежанците не говоря защото и те самите не знаят как да се определят, а ако могат да се включат в някоя от горните групи- да заповядат. И много ми е интересно, че като чуят истината и от всички политически цветове дружно изревават, че който я казва е против влизането ни в Европа или в най- добрият случай е ченге. Защо забогатяването на утайката на обществото се свързва с избора за бъдещето на страната? Преди целувахме и се въргаляхме пред СССР, сега сме простяни по корем пред САЩ, говорим за Европа, но играем ако не срещу нея, то поне не с нея? Преди ни брояха за най- верен сателит на СССР сега ни включват в "парада на лакеите", а ние винаги се взираме в пъпа! Сега основният ни проблем е какво казала Мозер на Михайлова и как Софиянски ще се прегръща с Костов! Ами както преди! То това само да са ни проблемите...
KRAKRA
07 Апр 2005 16:50
Мнения: 108
От: Bulgaria
Най-интересен ми е съюзът между ВМРО и БЗНС. Стамболийски сигурно се е обърнал в гроба няколко пъти.А ако имаше още македонски войводи досега да са изритали Каракачанов.Та това, ако изключим съюза СДС+БСП е най-невероятното или по-скоро най-конюнктурното съглашение в нашата политическа история.И заедно с кого се събрали с вечно усмихнатия свободен (електрон).Ами малки партии сте и затова ще се съобразявате с Големия брат. БЗНС на баба Мозер в един наш южен град, който е около 55-60 хил. души няма нито един общински съвветник, а идва с големите претенции. И не се заигравайте много с Бат Ваньо, че току виж не велзете в парламента
Добави мнение   Мнения:20 1