Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Първанов готов на среща с Кадафи
Добави мнение   Мнения:8 1
редник
07 Апр 2005 23:49
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Пак меки и празни приказки... Какви разговори с родителите - вече проявихме разбиране , изразихме съчувствие, но те искат виновни и пари - и понеже не смеят да обвинят социалистическата си държава - българите...
Връщането на делото на нова инстанция ще проточи още години престоя в затвора на медиците ни и накрая те здравословно и психически няма да издържат /да си припомним Сергей Антонов/... Вместо измислени приятелски посещения на най-високо ниво, трябва да призовем всички работещи в Либия да напуснат тази страна, която години наред пред цял свят ни злепоставя с чудовищното обвинение, че български медици са заразили умишлено повече от 400 деца със СПИН!...Категорично трябва да настояваме ЕС, САЩ и Русия да упражнят силен натиск за незабавното освобождаване на медиците ни...Същевременно да се започне процедура за контрапроцес в международен съд...
Old Emigrant
08 Апр 2005 01:14
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Да-ааа, работата варви кам поредното одупване.
*
Според него, ако България започне преговори със семействата, това не трябва да се възприема като признаване на вина.
*
Не става ясно според кого (Кадафи или Тадич), но вие ВЕРВАИТЕ!
*
"Предложението на полковник Кадафи би трябвало да се разглежда през призмата на културата и обичаите на тази страна. С либийската страна проблемите не се решават само със срещи на държавно ниво"
*
И като се срещне Парванов с родителите - нещата се решават от само себе си!?
*
"Проблемът със заразените деца и техните скърбящи семейства не е само проблем на Либия, а на Европа и на международната общност в т.ч. и България"
*
Много глупаво Парванов! Проблемат си е чисто либииски с тенденция да го направите общобалгарски. Много интересно какво общо има Европа с либииските безобразия и балгарските гурбетчии? Абсурдно е да се мисли че Европа е готова да поеме отговорност само защото е пуснала либииците под масата.
*
Ашколсун на либииците - вместо да ни варнат далга, да платият заплатите и обезщетения на недоказано обвинените и даржани 6 години в затвора медицински сестри те искат милиaрди от БГ!
FL
08 Апр 2005 04:36
Мнения: 6,942
От: Canada
От Парванов полза няма!Може да навреди!
Комунистите поддържаха тероризма по цял свят и в Либия!
Изпратиха(пожертваха) медици в тази дивашка държава за да поддържат "световната революция" срещу цивилизацията!
Българските медицински сестри са жертва на комуниста Парванов съюзил се с терориста Кадафи!
Old Emigrant
08 Апр 2005 07:02
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
ФЛ-ори, маитапа настрана, много сам загрижен за теб. На пат си да се грамнеш сам.
сам
08 Апр 2005 09:50
Мнения: 434
От: Bulgaria
Арогантността на Кадафи се засили след като му се подмазахме и внесохме заедно с Великобритания проекто резолюция в ООН в полза на Либия и след като САЩ и всичките ни нови приятели и съюзници отмениха санкциите срещу либийската държава, която се съгласи да плати компенсации.По този начин нашите "приятели и съюзници" поставиха интересите си и приятелството с Либия над съдбата на невинните бългаски медици , осъдени на смърт в условията на нечовешки мъчения и погазване на човешките права, от един националистически пристрастен съд.България е унижена от всички.Защо униженията ни трябва да продължават по този начин?Първанов може да разговаря ако има с кого, но когато срещу теб е Кадафи ти не знаеш какво е сънувал снощи.Ясно е , че ако Либия си признае вината , виновен ще е той.Мисля , че той няма да си признае вината докато е на власт.
Старшината
08 Апр 2005 11:20
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Първанов да гледа БЪЛГАРСКИТЕ деца и да си мери глупостите, които сипе напоследък!
krass
08 Апр 2005 11:52
Мнения: 1,371
От: Bulgaria
Какво има да за готви толкоз!?
На нарамва автомата и да отива....
hamer
08 Апр 2005 12:15
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Първанов се надява, че след становището на Върховния касационен съд на Либия от края на март на 31 май ще бъде направена позитивна стъпка с връщането на делото на по-ниско равнище.

И така, докато приключи делото, те ще си изкарат доживотна присъда, щото Либия през тези години може и да отмени смъртното наказание под давление на останалия свят.
Добави мнение   Мнения:8 1