Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ние също грешим
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Gasparini
23 Май 2005 09:01
Мнения: 4,425
От: Germany
Леле па Бобева къв е Бивол!!!!

Тоз педерастки Цар откъде го намери тоз добитък че го и вкара в народното събрание да си прави гавра с България и българския народ. Отврат.
Perkoles
23 Май 2005 14:21
Мнения: 7,433
От: Australia
Калинче-Малинче.-)
"Яяяя, колко глупости е надрънкала."
.
Признаи си, че не можеш
Пейчо Пеев
23 Май 2005 15:14
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Paragraph39, само Бог може да прости, никой друг няма лиценз
Calina Malina
23 Май 2005 16:47
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Тц, не мога Перко Толкоз много наведнъж не ми се отдава
- "Политическият феномен НДСВ имаше ужасното трудната задача да ОБОСОБИ себе си";
- "След като в страната ни е Симеон Втори, свише има ДОМИНАНТА върху това управление";
- "Никой не ни прави компромиси - благодарение на което ПОСТОЯННО НИ СТАБИЛИЗИРАХА";
- "Ние сме ОГЛЕДАЛО на обществото и не можем да си позволим всичко"
И като се има предвид, че става дума за "най-голямото, което се е случило", "големите заслуги" и "гигантските крачки" и на мен ми иде да се ПРОСЪЛЗЯ
Пейчо Пеев
24 Май 2005 11:39
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
“Не се изисква много, за да разбереш че вървиш назад по време на пътуването с влак от Букурещ през България”, пише в електронното си издание британският вестник “Таймс”, като коментар за пътуването на привържениците на английския футболен отбор “Ливърпул” за финала на Шампионската лига на 25 май в Истанбул.
“Всяка гара изглежда все едно е бомбардирана миналата седмица, а хората седят и гледат влаковете сякаш са единственото забавление в града.
Пейзажът е насечен от стръмни зелени дефилета с огромни запуснати фабрики, които изглеждат сякаш са били причина за сблъсък на армии при Сталинград. Те продължават със стотици мили около линията.”, продължава коментарът на журналиста на вестника.
paragraph39
24 Май 2005 13:39
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПЕЙЧО ПЕЕВ,
/:/ "Paragraph39, само Бог може да прости, никой друг няма лиценз"
......................................... ......................................... ....................
ТАКА Е!...
АМА, май, някои "богопомазани" ползват Лицензи-МЕНТЕТА за Опрощаване на чужди грехове?!?
ДА ПРОСВЕТИМ БАЛАМИТЕ, ЗА ДА НЯМА ТАРИКАТИ!!! КАЗАХ!

Редактирано от - paragraph39 на 24/5/2005 г/ 13:42:29

Пейчо Пеев
24 Май 2005 13:55
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Параграф 39, едно време пеехме-Един завет оставили са нам дедите. Другото, да учиш някой, не, некои прекалиха, малко ги осветих, но да са ми мисия, ооооооооо не, целия живот изживях все в бъдещето си
MLADOST
24 Май 2005 16:14
Мнения: 169
От: Bulgaria
К а з у с ъ т С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и

Wed Aug 27 20:22:39 2003

К а з у с ъ т С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и
Н е с т а в а д у м а т о л к о в а з а г р а ж д а н с т в о т о , к о л к о т о з а н а с л е д е н и т е и м о т и

К а з у с ъ т с г р а ж д а н с т в о т о н а С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и , н а к о г о т о м а й к а м у б и л а к а з а л а д а н е с т а в а ч у ж д г р а ж д а н и н , и м а н я к о л к о м н о г о с е р и о з н и - ю р и д и ч е с к и и м е ж д у н а р о д н и а с п е к т и , о т к о и т о х у л и г а н с т в о т о н а ж у р н а л и с т и т е е н а й -н е з н а ч и т е л н и я т .
К а к в о с т а н а с ъ с с л у ж и т е л я о т и с п а н с к о т о м и н и с т е р с т в о н а п р а в о с ъ д и е т о И н о г о К о р а л , к о й т о н а в ъ п р о с а и м а л и С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и и с п а н с к и п а с п о р т , о т г о в о р и -Д а , и м а .
С л е д т о в а с е о к а з а , ч е т о в а б и л о д и п л о м а т и ч е с к и п а с п о р т . Д и п л о м а т и ч е с к и п а с п о р т и о б а ч е с е и з д а в а т с а м о н а л и ц а , к о и т о и з п ъ л н я в а т о ф и ц и а л н а м и с и я н а д ъ р ж а в а т а , и з д а в а щ а п а с п о р т а . П о д е ф и н и ц и я т о в а с а о ф и ц и а л н и о т н о ш е н и я м е ж д у д ъ р ж а в и т е к а т о с у б е к т и н а м е ж д у н а р о д н о т о п р а в о , к о е т о о з н а ч а в а , ч е п р и т е ж а т е л я т н а п а с п о р т а е п р е д с т а в и т е л н а с т р а н а т а , и з д а л а п а с п о р т а . К а к е м о г ъ л К о б у р г г о т с к и д а и м а т а к ъ в п а с п о р т , а к о н е е б и л и с п а н с к и г р а ж д а н и н . Т о в а е н а р у ш е н и е н а В и е н с к а т а к о н в е н ц и я о т 1961 г .
А к о С а к с к о б у р г г о т с к и н е е и м а л и с п а н с к и п а с п о р т , н а к а к в а ю р и д и ч е с к а о с н о в а е п р о в е ж д а л т ъ р г о в с к а и л и с т о п а н с к а д е й н о с т с ъ с с в о я т а ф и р м а в И с п а н и я . Д а л и и с п а н с к о т о з а к о н о д а т е л с т в о п о о н о в а в р е м е и т ъ р г о в с к и я т з а к о н , п о з в о л я в а т а к а в а д е й н о с т н а ч у ж д е н ц и , в р е м е н н о п р е б и в а в а щ и в с т р а н а т а . З а щ о г о с т у в а щ а т а в С о ф и я и с п а н с к а м и н и с т ъ р к а н а в ъ н ш н и т е р а б о т и з а я в и , ч е С а к с к о б у р г г о т с к и е и м а л с а м о п а с п о р т з а п ъ т у в а н е в ч у ж б и н а ? С к а к ъ в д о к у м е н т т о й в с е п а к с е е л е г и т и м и р а л в И с п а н и я ? Н и щ о н е е я с н о .
В н а ч а л о т о С а к с к о б у р г г о т с к и н е п р е д с т а в и д о к у м е н т , ч е н е п р и т е ж а в а д р у г о г р а ж д а н с т в о и д а л и г о е и м а л к ъ м м о м е н т а н а и з б и р а н е т о м у з а п р е м и е р . С л е д т о в а с е п о я в и ф а м о з н а д е к л а р а ц и я , и з п р а т е н а о т п р е з и д е н т с т в о т о н а П ъ р в а н о в , н о с е щ а д а т а 13 ю л и 2001 г ., в к о я т о С а к с к о б у р г г о т с к и е п о д п и с а л , ч е н я м а д в о й н о г р а ж д а н с т в о . Д е к л а р а ц и я т а б и л а ч а с т о т д о с и е т о з а с ъ с т а в я н е т о н а к а б и н е т а н а К о б у р г г о т с к и . Н о з а щ о т я с е п о я в и т о л к о в а к ъ с н о и з а щ о д о к у м е н т ъ т , к о й т о в с е п а к е и з к л ю ч и т е л н о в а ж е н , н я м а и з х о д я щ н о м е р н а М и н и с т е р с к и с ъ в е т и л и в х о д я щ - в к а н ц е л а р и я т а н а п р е з и д е н т с т в о т о ? И д а л и д е к л а р а ц и я т а о т г о в а р я н а и с т и н а т а в м о м е н т а н а п о д а в а н е т о й .
С л е д т о в а п о с л е д в а з а п л а х а т а , ч е в с е к и , к о й т о с е с ъ м н я в а в г р а ж д а н с т в о т о н а п р е м и е р а м о ж е д а п о д а д е с и г н а л д о п р о к у р а т у р а т а , н о а к о с и г н а л и т е с а н е в е р н и а в т о р и т е щ е б ъ д а т п о д в е д е н и п о д н а к а з а т е л н а о т г о в о р н о с т . Н а й -н а п р е д т я б е ш е з а н а б е д я в а н е , с л е д т о в а - з а х у л и г а н с т в о .
В п р о к у р а т у р а т а с б ъ р к а х а п р а в о т о н а и н ф о р м и р а н е с х у л и г а н с т в о т о

Н а л и и м е н н о ж у р н а л и с т и т е п о с т а в и х а в ъ п р о с и т е з а г р а ж д а н с т в о т о н а Ж о р ж Г а н ч е в , П е т ъ р Б о я д ж и е в , Г е о р г и П и р и н с к и , и н и к о й н е с е с е т и д а г и п о д г о н и з а х у л и г а н с т в о .
П о а н а л о г и я , т ъ й к а т о ж и в е е м в р е п у б л и к а н с к а с и с т е м а , п р о к у р а т у р а т а б и т р я б в а л о в е д н а г а д а п о ч н е п р о в е р к а н а в е с т н и ц и , к о и т о с е о б р ъ щ а т к ъ м С а к с к о б у р г г о т с к и к а т о к ъ м ц а р и н е г о в о в е л и ч е с т в о , а к ъ м д е ц а т а м у - с н я к а к в и к н я г и н и , п р и н ц о в е и т .н . И н я к о л к о т е л е в и з и и п л а ч а т з а п р о к у р а т у р а , т ъ й к а т о т о в а е н а й -г о л я м а т а о б и д а з а К о н с т и т у ц и я т а н а Р е п у б л и к а Б ъ л г а р и я . З а щ о п р о к у р а т у р а т а н е п о д г о н и о н е з и , к о и т о о с п о р в а т т а з и к о н с т и т у ц и я ? Т о в а е о с н о в н а т а й з а д а ч а .


Щ е п р и п о м н и м о щ е в е д н ъ ж н о т а т а з а с т а т у т а н а С и м е о н о т 1970 г ., к о я т о е н е д е л и м а ч а с т о т у с т а н о в я в а н е т о н а д и п л о м а т и ч е с к и о т н о ш е н и я м е ж д у И с п а н и я и Б ъ л г а р и я . З а н е я с п о м е н а х м е о щ е п р е д и н я к о л к о г о д и н и , к а т о с ъ д ъ р ж а н и е т о й с т а н а д о с т о я н и е е д в а н а п о с л е д ъ к . Т я е п о д п и с а н а о т и с п а н с к и я п о с л а н и к в П а р и ж П е д р о К о р т и н а и М а у р и и о т б ъ л г а р с к и я п о с л а н и к а к а д . Т о п е н ч а р о в . В н е я с е к а з в а -И м а м ч е с т т а д а п о т в ъ р д я п о л у ч а в а н е т о н а в а ш е т о п и с м о о т 4 ю н и 1970 г . п о п о в о д с т а т у т а и д е й н о с т т а н а С и м е о н - с и н н а п о ч и н а л и я ц а р Б о р и с III, и в с ъ о т в е т с т в и е с и н с т р у к ц и и т е н а м о е т о п р а в и т е л с т в о д а з а я в я с ъ г л а с и е т о н а п р а в и т е л с т в о т о н а И с п а н и я д а з а д ъ л ж и в с и ч к и к о м п е т е н т н и в л а с т и п о д н е г о в а ю р и с д и к ц и я д а т р е т и р а т С и м е о н п о в р е м е н а н е г о в о т о п р е б и в а в а н е в И с п а н и я к а т о ч а с т н о л и ц е , н а к о е т о н е с е п р и з н а в а н и к а к в о п р а в о д а у п р а ж н я в а и л и д а п р е т е н д и р а з а к а к в и т о и д а е ф у н к ц и и - п р е д с т а л и т е л н и и д р у г и , в с ъ о т в е т с т в и е с п у б л и ч н о т о п р а в о” и т .н .
В с и ч к о е я с н о . Н о т а з и н о т а п о с т а в я и д р у г в ъ п р о с - н а к а к в о о с н о в а н и е б я х а в ъ р н а т и и м о т и т е н а С а к с к о б у р г г о т с к и , н а к о е т о щ е с е с п р е м п о -д о л у .

Л о г и ч н о с л е д в а и в ъ п р о с ъ т з а о б р а з о в а н и е т о м у . Д а ж е п о в р е м е т о н а Т о д о р Ж и в к о в х о р а т а п и т а х а д а л и т о й и м а с а м о с р е д н о о б р а з о в а н и е и к о п а е х а у л и ц и т е д а м у т ъ р с я т д и п л о м а т а . Т о в а д а ж е п р е з о н е з и г о д и н и н е б е ш е х у л и г а н с т в о . Х о р а т а п и т а х а , а Ж и в к о в п о е д н о в р е м е о т г о в о р и - и м а м с р е д н о о б р а з о в а н и е , у ч и л с ъ м з а п е ч а т а р , о п и т а х с е д а в л е з е в ю р и д и ч е с к и я ф а к у л т е т , а м а н е с т а н а . А з а о б р а з о в а н и е т о н а С а к с к о б у р г г о т с к и - н и т о д у м а . Ц и т и р а н и я т п о -г о р е и с п а н с к и п о с л а н и к в П а р и ж е с п о д е л и л -К а к ъ в ц а р ? Т а т о й н я м а н и т о е д н о з а в ъ р ш е н о о б р а з о в а н и е ? З а п о ч в а о т е д и н ф а к у л т е т , и з к а р в а е д и н -д в а с е м е с т ъ р а , п р е м и н а в а в д р у г ф а к у л т е т , д а ж е в о е н н о у ч и л и щ е в С А Щ н е у с п я в а д а з а в ъ р ш и .
А с а м и я т С а к с к о б у р г г о т с к и в е д и н ф о р м у л я р п о д р у б р и к а т а О б р а з о в а н и е б и л н а п и с а л И н ж е н е р -и к о н о м и с т , к о е т о м о ж е д а е д о к у м е н т н а и з м а м а .
Т а к а и л и и н а ч е , к а з у с ъ т д а л и е д и н н е о б р а з о в а н ч о в е к и м а ц е н з д а у п р а в л я в а а д м и н и с т р а ц и я т а т р я б в а д а с е р е ш и о т К о н с т и т у ц и о н н и я с ъ д .
С г р а ж д а н с т в о т о н а С а к с к о б у р г г о т с к и с а с в ъ р з а н и и ф и н а н с о в и в ъ п р о с и к а т о к ъ д е и к а к в и д а н ъ ц и п л а щ а . В н а ч а л о т о н а 2002 г . д е к л а р и р а к ъ щ а в М а д р и д з а 3, 1 м л н . л е в а и 10 н е о б и т а е м и п о с т р о й к и в ъ в В р а н а , к а к т о и 4, 81 м л н .л в . с п е с т я в а н и я . М е ж д у в р е м е н н о , с у с ъ р д и е т о н а а д в о к а т а О ш а н о в , к о й т о е д н о в р е м е в о д е ш е н я к а к в а т р у д о в о п р а в н а р у б р и к а п р и Я н ч о Т а к о в , а с л е д т о в а в н е д р я в а ш е Б у л г а р г е о м и н в А ф р и к а , С а к с к о б у р г г о т с к и п о л у ч и и м о т и н а Б о р и с III с о ц е н к а о т о к о л о 169 978 000 д о л а р а . К ъ д е и к а к в и д а н ъ ц и с е п л а щ а т з а т я х ?
В ъ п р о с ъ т с и м о т и т е з а ч и е т о в р ъ щ а н е н а й -г о л я м а з а с л у г а и м а х а Л у ч н и к о в , С о ф и я н с к и , Г е о р г и М а р к о в (Н и к о л а й и с п о м е н а т и я т О ш а н о в и м а и д р у г а с п е к т .
П р е д и г о д и н и п у б л и к у в а х м е о п и с а н а ц а р с к и т е и м о т и . О ш а н о в г и е в и д я л в С т р о г о с е к р е т н о и т о г а в а в г л а в а т а м у с е е п о я в и л а и д е я т а д а с е о п и т а д а г и в ъ р н е н а с в о я б л а г о д е т е л . О п и с ъ т е п о д п и с а н о т и н т е н д а н т а н а д в о р е ц а и о т н е г о с е в и ж д а с т р у к т у р а т а н а и м о т и т е и т я х н а т а р е а л н а с о б с т в е н о с т . О п и с ъ т е н а п р а в е н п о н а р е ж д а н е н а Г е о р г и Д и м и т р о в , н а к о г о т о е б и л о д а д е н о н а р е ж д а н е о т с ъ ю з н и ц и т е , в т о в а ч и с л о о т С А Щ и А н г л и я , с к а т е г о р и ч н о т о у к а з а н и е т е з и и м о т и д а б ъ д а т к о н ф и с к у в а н и . В т . 6 о т п р и м и р и е т о с ъ с с ъ ю з н и ц и т е о т о к т о м в р и 1944 г . е п р е д в и д е н о з а д ъ л ж е н и е т о Б ъ л г а р и я д а с ъ д и в о е н о п р е с т ъ п н и ц и т е и п р и п р и с ъ д а д а с е к о н ф и с к у в а и м у щ е с т в о т о и м . Н а й -г о л е м и я т в о е н о п р е с т ъ п н и к е б и л Б о р и с III и н и к о й н е с е с ъ м н я в а , ч е а к о б е ш е ж и в , щ е ш е д а е в Н ю р н б е р г .

Д а п р и п о м н и м н а к р а т к о н я к о и н е щ а . Ю н с к и я т п р е в р а т п р е з 1923 г . б е и з в ъ р ш е н с у к а з а н и е т о н а Б о р и с III, к а к т о и у б и й с т в о т о н а А л е к с а н д ъ р С т а м б о л и й с к и . Ц а н к о в у с т а н о в и д и к т а т у р а с б л а г о с л о в и я т а н а ц а р ъ т и з а б р а н и Б З Н С , к о й т о п р е д с т а в л я в а ш е н а д 80 н а с т о о т н а с е л е н и е т о . С л е д б у н т а б я х а и з б и т и н а д 10 000 д у ш и б е з с ъ д и п р и с ъ д а , а с л е д а т е н т а т а о т 1925 г . - п о ч т и ц я л а т а и н т е л и г е н ц и я н а Б ъ л г а р и я .

П р е з 1940 г . б е ш е п р и е т ф а ш и с т к и я т з а к о н з а з а щ и т а н а н а ц и я т а . С п о р е д н е г о 52 000 е в р е и б я х а о к р а с е н и с ж ъ л т и т е з в е з д и , а 12 500 о т Б е л о м о р с к а Т р а к и я и З а п а д н а М а к е д о н и я , с п о з в о л е н и е т о н а Б о р и с III (з а к о е т о Б е к е р л е с ъ о б щ и в Б е р л и н б я х а и з п р а т е н и в Г е р м а н и я з а и з т р е б в а н е . Н а 1 м а р т 1941 г . Б ъ л г а р и я с е в к л ю ч и о ф и ц и а л н о в Т р и с т р а н н и я п а к т , к а т о Ф и л о в п о д п и с а д о г о в о р а с п ъ л н о м о щ и я т а н а ц а р ъ т . Н а 13.12.1941 г . б ъ л г а р с к и я т п а р л а м е н т , с б л а г о с л о в и я т а н а ц а р ъ т , о б я в и в о й н а н а С А Щ и В е л и к о б р и т а н и я . Н а 1 а в г у с т 1943 г . б ъ л г а р с к и и з т р е б и т е л и н а п а д н а х а а м е р и к а н с к и б о м б а р д и р о в а ч и . О т г о в о р ъ т б е ш е с ъ к р у ш и т е л е н .

Б л а г о д а р е н и е н а о б я в е н а т а о т Б о р и с III в о й н а н а С А Щ а м е р и к а н с к и т е б о м б а р д и р о в к и у н и щ о ж и х а 14 000 с г р а д и в С о ф и я , 7000 с о ф и я н ц и б я х а у б и т и , р а н е н и и о с а к а т е н и . Щ е п р и п о м н и м , ч е п р е з т а з и в о й н а с ъ ю з н и ц и н а к о а л и ц и я т а б я х а б ъ л г а р с к и т е а н т и ф а ш и с т и , а н е Б о р и с . З а т р и г о д и н и , д в а м е с е ц а и 17 д н и , п о в и н а н а м о н а р х о ф а ш и с т к и т е п р а в и т е л с т в а н а ц а р ъ т , и в н е г о в о и м е б я х а а р е с т у в а н и , б и т и и с м а з а н и 64 345 а н т и ф а ш и с т и , и д р у г и 31 520 б я х а и н т е р н и р а н и . П о -ж е с т о к т е р о р Б ъ л г а р и я н е п о м н и .

М о н а р х и я т а н а Б о р и с III у б и 29 480 б ъ л г а р и . П о с и л а т а н а п а р а г р а ф 36 н а т о г а в а ш н и я б ю д ж е т , о д о б р я в а н о т Б о р и с III з а г л а в а н а у б и т а н т и ф а ш и с т с е п л а щ а х а п о 50 000 л е в а . С л е д с м ъ р т т а н а Б о р и с п р и с ъ д и т е , в т .ч . и с м ъ р т н и т е , б я х а и з д а в а н и в и м е т о н а С и м е о н , н и щ о , ч е б е ш е н е в р ъ с т е н .
З а т а к и в а п р е с т ъ п л е н и я н и к ъ д е п о с в е т а н я м а д а в н о с т . Н о н е и в Б ъ л г а р и я , к ъ д е т о и м о т и т е н а Б о р и с III б я х а в ъ р н а т и н а С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и . О т г о р е н а в с и ч к о А т а н а с Б у р о в т в ъ р д и , ч е т е з и и м о т и Б о р и с III е и п о т е к и р а л с р е щ у 30 м и л и о н а ш в е й ц а р с к и ф р а н к а , к о и т о н и к о г а н е е в ъ р н а л .
А г о н и я т а з а д е г р а д и р а щ а Б ъ л г а р и я п р о д ъ л ж а в а . И Е в р о п а м ъ л ч и . М ъ л ч а т и С А Щ , А н г л и я и в М о с к в а . Д о к о г а ?


Т ъ й к а т о в р ъ щ а н е т о н а и м о т и т е в м о м е н т а е ф а к т , с е п о я в я в а д р у г в ъ п р о с , к о й т о н и к о й н е м о ж е д а о с п о р и .
В ъ п р о с ъ т е к р е щ я щ о т м о р а л н а , ю р и д и ч е с к а и м е ж д у н а р о д н а г л е д н а т о ч к а . П о с в е т а о т д а в н а е у з а к о н е н о о б е з в ъ з м е з д я в а н е т о н а ж е р т в и т е н а ф а ш и з м а и н а ц и з м а .
В Б ъ л г а р и я ж е р т в и н а х о л о к о с т а н е б я х а с а м о е в р е и , н о и д е с е т к и х и л я д и б ъ л г а р и .


О т ю р и д и ч е с к а г л е д н а т о ч к а , т е и м а т п р а в о т о , к а к т о и т е х н и т е н а с л е д н и ц и , з а с е г н а т и о т м о н а р х и я т а н а Б о р и с , н а о б е з щ е т е н и е . О н е з и , к о и т о о с т а н а х а б е з б а щ и и м а й к и , б е з п о к р и в и х л я б , б е з д е т с т в о и п о м о щ н а р ъ к а и м а т н е о т м е н и м о п р а в о д а и с к а т ф и н а н с о в о о б е з в ъ з м е з д я в а н е о т о н е з и , к о и т о н а с л е д и х а Б о р и с III - С и м е о н С а к с к о б у р г г о т с к и и М а р и я -Л у и з а Х р о б о к , ч и и т о и м о т и с е г а с е и з ч и с л я в а т н а о к о л о 170 м л н . д о л а р а .
В с е к и е д и н с ъ д п о с в е т а з н а е т о в а . П р и н а с л е д с т в о т о с е н а с л е д я в а т п л ю с о в е т е и м и н у с и т е . Н а с л е д н и ц и т е с а н а л и ц е и р а з п о л а г а т с д о с т а т ъ ч н о ф и н а н с о в и с р е д с т в а д а п о е м а т и с к о в е с р е щ у т я х . С ъ о б щ е н о б е ш е , ч е т а к и в а и с к о в е в е ч е с а п р е д я в е н и в Г ъ р ц и я и М а к е д о н и я .
В ъ п р о с и з а л е г и т и м н о с т т а н а т о в а н а с л е д с т в о и з а в ъ з м о ж н о с т т а з а и с к с р е щ у н а с л е д н и ц и т е н а Б о р и с с а о т п р а в е н и и к ъ м и з в е с т н и я с в е т о в е н ю р и с т с п е ц и а л и с т в т а з и о б л а с т Е д у а р д Ф а г а н , к о й т о н е о т д а в н а п р е д с т а в и м у л т и м и л и о н е н и с к к ъ м т р и ш в е й ц а р с к и б а н к и , в т о в а ч и с л о Credit Suissе , о т и м е т о н а ж е р т в и т е н а а п а р т е й д а в Ю А Р . А н а с л е д с т в о т о н а Б о р и с е м н о г о п о -ш о к и р а щ о .
О п и т и т е н а н я к о и п р о к у р о р с к и с р е д и д а п о с т а в я &#
Добави мнение   Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3