Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кабинетът задели над 1 млн. лв. за агитация
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:25 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
TJ
21 Май 2005 00:44
Мнения: 660
От: Bulgaria
Защо се носи лош дъх от идеята за томболата? Има ли друга държава по света, която така да си стимулира гласоподавателите? Или и в това сме уникални?
bestbuy
21 Май 2005 01:24
Мнения: 1,169
От: Canada
Тъй, тъй... това е много разумен начин да се докарат хората на изборите. Само така ще ритнем столчето на Догановата и Лиловата гнусни обкръженийца..
Крайно време беше.. Браво на правителстваото!
(d)strng
21 Май 2005 02:54
Мнения: 66
От: Bulgaria
какво лошо има да сме уникални и да няма друга държава , която да стимулира хората да гласуват..И без това българинът ми се струва е късоглед и ако не го стимулираш да направи нещо за себе си няма да се сети сам .. и не забравяите Бай Ганя ... смее е се от сърце копелето му с копеле..
valko
21 Май 2005 08:47
Мнения: 192
От: Bulgaria
И пет милиона да отделят за предизборна агитация пак няма да ги изберат.
conservator
21 Май 2005 09:34
Мнения: 160
От: Bulgaria
В нашия избирателен район водачи на листи са: Станишев; Паси; Доган /този още се колебаел/; Севлиевски; Дилов; Мозер; Цветелин Кънчев и човекът на Костов него знам, ама и той ще е от този род тиквеник. Лично аз не си цапам ръцете да пипам такава бюлетина. Нерде Бургас, нерде Дилов. Ама за такива като него важи приказката "По добре врабче/Бургас/ в ръцете, отколкото ... София през крив макарон". Абе врабче, врабче, ама Бургас, ще рече той. И е прав човекът. От друга страна тези всичките ще вземат да ги изберат, че те ще вземат да работят за благато на избирателния си район, че ние ще вземем да цъфнем, че ще вържем. Да бе! Ще им вържем зара.
E6
21 Май 2005 09:46
Мнения: 29,550
От: 0
Това е вече направо жалко.Всички са жалки!!СДС да прави предизборна агитация в училище с дезодорантчета и кремчета.СДС която като щракнеше с пръсти и събираше стотици хиляди на площада.Слушах снощи интервюто с този г.з Калчев."Ще ви стигнат ли парите за всички секции?" "Ами до където стигнат." "Ами кой ще получи парите за организирането и наградите за тези томболи?" "Ами не мога да ви кажа защото нямам информация ама всичко е законно!!"Пак кошничка за мангизи.Даже и на самите избори.Това е не подигравка ами не знам какво.
(d)strng
21 Май 2005 10:37
Мнения: 66
От: Bulgaria
зараи такива като вас са пуснатио дезодоранчета кремчета и прочие ....За такива овце кадето не ги интересува кои ги води - само зелена тревичкада има за паша и сте доволни ... Които не глаасува няма морално право( ако знаете какво е морал) да ми се изказва за и против - само които е гласувал може да критикува --- другите , които не гласуват да си пасат тревата и да чакат накъде ще ги подбере следващия пастир ..


Овце с овце
E6
21 Май 2005 10:49
Мнения: 29,550
От: 0
Я по-добре иди в "Наблюдател" отворко такъв и виж там интервюто с тази "избрана" и от мен защото гласувах за НДСВ депутатка и може би ще разбереш какво искам да ти кажа!Кажи ми ти ТАКИВА депутати ли искаш бе овен такъв??!!А при сегашната избирателна система тези са първите които ще влязат.Толкова ли не може да ти го проумее тиквата бе "отговорен за съдбата на народа гласувал обект"????
mooner
21 Май 2005 10:53
Мнения: 314
От: Bulgaria
Наистина сегашното политическо статукво трябва да бъде разтърсено из основи и променено.
Аз лично залагам на "Движение Напред България"!!!
Номер 2 на бюлетината!
E6
21 Май 2005 11:21
Мнения: 29,550
От: 0
И ми писна тук да ми казва тоя и оня какво да правя.Не съм бил гласувал не можел съм да критикувам. МОГА!!Докато плащам данъци и влагам в тази скапана икономика свежа валута МОГА!Докато гледам 3 деца без грам детски МОГА!Не трябвало да си купувам жълти вестници ми разправя оня ден Дългия от екрана!1 милион българи си купуват ама те били простаци! Само видиш ли ТОЙ месията бил прав.Щото го плюели него.Никой НЯМА да ми казва какви вестници да си купувам защото това си е МОЯ работа.Аз на никого не казвам какво да прави и не приемам съвети.Какво имам право и какво не го пише в закона.Capito?
paragraph39
21 Май 2005 12:40
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Е 6,
Ама ти, май, ЗАБРАНЯВАШ да се забранява, бе?!?
Ами, нали, си уж против "забраняването"- тогава защо и ти забраняваш?! Туй "димократичен"- демоКРЯКтичен номер ли е, или Е "демократично"-демоКРАКтично Лицемерие и Нарцизъм?!?!
E6
21 Май 2005 13:17
Мнения: 29,550
От: 0
Параграфе ти май си имаш шаблончета и си ги пействаш така че да си спестиш писането.На никой нищо не забранявам.Думата "забранявам" не помня откога не съм използвал не само във форуми а и в живота.Казах че мразя някой да ми казва какво мога (от морална гледна точка за другото си има закон) и какво не мога и се обосновавам.След като аз се отнасям толерантно към другите (нямам изтрито мнение досега) мисля че мога да изисквам същото.Не искам да служа за поле за иабиване на комплекси.Capito?
ja jaVIII
21 Май 2005 14:02
Мнения: 880
От: Bulgaria
Не се съмнявам, че комуниста Калчев ще разпредели наградите между свои хора. Дано само с тях да си останат комунягите.
Долу БСП !!!
Николай Скаличански
21 Май 2005 18:07
Мнения: 4,135
От: Germany
Ако искат и мерцедес да ми дават, няма да гласувам легитимно на тия избори. На бюлетината ще напиша : МАФИЯ. От сега го заявявам, да не се чудите, чий е бил тоя глас.
(d)strng
21 Май 2005 19:28
Мнения: 66
От: Bulgaria
e6 zna`i i ednite i drugite sa maskari a ?

ами кави ми откъде идват тези депутати , за които толкова и не искаш да гласуваш - от къде освен от същия този народ - да не би да ги жнасяме от друга държава ?!!.. искаш да ми кажеш че няма честни политици , но дори и да е така помисли защо ре така - всички политици в Бялгария са избрани от народа - ако ти МОЖЕШ И ИМАШ ПРЕТЕНЦИЯТА ДА СИ ЧЕСТЕН , защо не направиш политическа партия и ако ме убедиш аз ще бъда първия да гласува за теб ...не искам да казвам на никого кАкво да прави - просто давам причина за размисъл , но май го поднесох в грешна форма..Ако имаш възможност (в някои страни я няма) да гласуваш и сам да определиш кои ще те управлява в близките 4 години би било естествено да го напрАВИш , па макар и да е за по- малкото зло ..Отказа ти да гласуваш означава липса на гражданска позиция - на политическа култура - на кураж за напредък -на незаинтересованост и безотговорност към собствената си съдба ..
и това че плащаш данъци не те прАви Отговоррен за България...Тя не е като просяка на ъгъла , на които му пускаш 50 ст.и после цял месец ти е чиста съвеста .и още веднъж - не ти казвам какво да правиш и какво -не ...просто доводи - нищо друго ....


paragraph39
21 Май 2005 20:53
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Е 6,
ТАКА Е ! "Шаблонен" съм- защото, просто съм ПАРАГРАФ!
А от "Параграфите" по-голям шаблон НЯМА!
Вярно е, че НЕ си казал "забранявам"- а и да го кажеш, няма полза, щом нямаш Власт ! Но, като Мразещ, ако попаднеш във Властта- ще започнеш да ЗАБРАНЯВАШ, вЕрвай ми!
E6
21 Май 2005 21:12
Мнения: 29,550
От: 0
Специално за (d)strng.Другите ако искат да не четат защото може и да не им е интересно.
(d)strng ако се съди по ника ти се занимаваш с музика (D string е четвърта струна на китарата и втора на баса) но това между другото... та:
Нямам намерение да се занимавам с политика и едва ли някога ще го направя.Занимавам се професионално с музика от 21 години.Влюбен съм в това което правя.От 1985 година съм на Запад най-малко по 3 месеца всяка година (напоследък по 9 защото тук просто няма какво да правя).Бил съм в едни от най-развитите държави на континента (ако за такива може да се смятат Западна Германия, Дания, Швеция Норвегия и Англия).Обърни внимание аз цял живот съм си бил началник тъй като музиката е свободна професия и при нас няма назначавам или уволнявам).В политиката нямам работа защото никога не съм лизал задници(задължителен елемент от родния политически живот).В България да основеш силна партия трябват много пари и много добър екип от които поне половината да са били професионални политици и трябва да имаш много връзки и контакти.Винаги съм гласувал досега и то не за БСП и ДПС.Бил съм член на РДП(ако знаеш какво е това) и после и на СДС.През 2001 гласувах за НДСВ като смея да твърдя че съм убедил поне още 10 човека да гласуват по този начин.(да не ти говоря как се чувствам като ги срещна).Сега няма да гласувам защото просто не виждам за кой.Вече не се влияя от чувства и не мога да тръгна след някой просто защото ми скандира някакви лозунги или ми представя някакви захаросани програмки.Темата е дълга и можем да я продължим ако искаш но без квалификации ако обичаш.
E6
21 Май 2005 21:19
Мнения: 29,550
От: 0
Параграфе, като параграф си добър но ми напомняш малко на моя учител по марематика за който всеки който не можел да разбере това и онова от математиката бил "идиот","олигофрен" и т.н.Ти не ме познаваш и не можеш да кажеш какво ще правя ако дойда на власт защото си добър параграф но може би не толкова добър психолог.Употребих думата "мразя" в самозащита на обидни за мен квалификации че съм бил овца и не знам какво морално право съм нямал да критикувам като не съм гласувал и т.н. т.е. бях предизвикан."Законна самоотбрана".Ако не се лъжа имаше такова нещо нали??
paragraph39
21 Май 2005 21:24
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Е 6,
НЕгласуването е ПО-вредно от НЕправилното гласуване! Пък и е в разрез с идеята на Демокрацията- тя залага тъкмо на гласуването, понеже то може да бъде МАНИПУЛИРАНО в Ерата на Масовата /ДЕЗ/Информация и Масовото /ДЕЗ/Информиране! А това Манипулиране МОГАТ за го правят само тези хора, които ДЪЖАТ /контролират или са собственици/ на Средствата за Масова /ДЕЗ/Информация! А нези хара да 2-3 % от Всичките хора- тези хора са Хората с Големите Пари!!!
Ерго, ако НЕ гласуваш- нямаш и микроскопичен шанс да промениш нещата/онези- с Големите Пари, ги устройва и НЕгласуването!/. Но ако гласуваш ПРАВИЛНО, поне има , макар и микроскопичен, ШАНС за де променят нещата към по-добро за останалите 97-98 % от хората!
"ЕДИНСТВЕНОТО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЗЛОТО, ЗА ДА ПОБЕДИ, Е ДОБРИТЕ ХОРА ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО!"
paragraph39
21 Май 2005 21:31
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Е 6,
Аз НЕ съм наричал НИКОГО тук "овца" !!! И никога няма да нарека някого с обидна дума- НЕ ми доставя удоволствие!
А "мразещ" е човек, който МРАЗИ, нали! Ти каза /писа/, че МРАЗИШ/ а НЕ, че НЕ обичаш!/..., нали?! А от ЛИЧЕН житейки Опит знам, че МРАЗЕЩИТЕ хора, са "Слаби със Силните и Силни със Слабите!" - сиреч, ако Мразещите станат Силни/сдобият се с Власт/- започват да Властват, а НЕ да Управляват!
НИЩО ЛИЧНО! КАЗАХ!
E6
21 Май 2005 21:56
Мнения: 29,550
От: 0
Параграфе,
1. Не съм казал че си използувал думата овца а други го направиха и понеже беше в множествено число се засегнах.И понеже някои се опитваше да ми каже какво мога и какво не мога от морална гледна точка и какво трябвало съм да правя понеже съм докачлив на тема свобода казах че мразя да ме поучават.
2. По принцип не съм мразещ човек а и моята професия е такава че непрекъснато съм в контакт с хора и то откъм положителната им страна когато се веселят т.е. омразата не би ми помогнала(може би ако бях боксьор например - да)
3. Вече казах че не се стремя към властта, и никога не съм имал власт.Даже от казармата излязох редник.
4. "НЕгласуването е ПО-вредно от НЕправилното гласуване!" казваш ти.Ами тука е ключът за мазата.КОЕ е ПРАВИЛНО и кое НЕПРАВИЛНО гласуване????
Добави мнение   Мнения:25 Страница 1 от 2 1 2 Следваща