Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Призрачният избирател
Добави мнение   Мнения:8 1
ole-le
27 Май 2005 02:05
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Добре сте...Добре сте...Добре сте...Нищо че сте по-зле, ...Нищо че сте по-зле по-добре сте...По добре сте...

*
Ех, Кашпировски, Кашпировски... Що ни мислят за олигофрени и ни прилагат нескопосано твоите номера и то по отношение на нещо, което всеки най-добре знае за себе си. 1984 ? Нееее... България 2005 !
E6
27 Май 2005 08:16
Мнения: 29,550
От: 0
"И тук е първият голям капан за партиите: българският гласоподавател е "онтологически" несклонен рационално да се довери - на когото и да е. Камо ли пък да признае заслуги другиму и заради това да му повери властта. Последното го видяхме през 2001-а, когато правителството на Иван Костов бе свалено от власт."
Веселин Стойнев, ти ВЪОБЩЕ не си в час!!Само това ще ти кажа и повече няма да ти коментирам пасквила!!
олезатвориочички
27 Май 2005 08:55
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Масовият гласоподавател подхожда към политическия пазар не толкова от осъзнати като лични, а от наложени като масови потребности и проблеми.

Ами то точно въпрос за масовите потребности и приблеми е зададен - "основните проблеми в България". Представените данни не са от питане за лични проблеми, хората просто са отговорили на въпроса.
XYZxyz
27 Май 2005 12:57
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
За последните 5 г. числеността на прослойката, която можем да причислим към средната класа, се е утроила, а бедността е намаляла два пъти. Днес вече близо 1/5 от българите потребяват като истинска средна класа, но само 2% от тях се смятат за живеещи много добре. Това сочат изследвания на агенция "Медиана" ...
Медиана защо не даде едно определение на средна класа - например - ядеш всеки ден, или поне веднъж месечно може да си позволиш да ядеш месо, или поне веднъж годишно ядеш банан. Та бедните, демек тези дето не ядат банан поне веднъж в годината са намалели два пъти. 20% от българите били средна класа - горе-долу реалността е 100 или 1000 пъти по-малко - най-много една-две десети от процента.
krass
27 Май 2005 19:13
Мнения: 1,371
От: Bulgaria
Работата стана:
Майката: Марийке, прибирай се в къщи!
Марийка:Защо мамо? Студено ли ми е?
Маиката: Не , гладна си!
Gacek
02 Юни 2005 01:53
Мнения: 289
От: 0
Абе колеги стига сте се вайкали като стари баби. Преди 8 години бяхме много добре така ли? Оттогава непрекъснато разни форумци се оплакват, че са все по-зле, че народа бил беден, че властта -кофти... Стига с тия социални държави, стига някой ни е оправял. Че властта е некадърна и корумпирана- да така е. И какво от това? По цял свят е такава. Разликата е количествена, а не качествена и ми се струва че нещата се променят в добра посока. И това се отнася не само за политиците. Иначе едно от основните хоби на нашенеца е корумпирането. Корумпираме се в несвяст едни други, а после се оплакваме. Впрочем държа да отбележа, че уж народа е беден, ама кръчмите и кафенетата са пълни, всички имат gsm-и, и правят абитюриенски балове с лимузини. Ех мизерия, ех немотия...
Боян Балев
03 Юни 2005 12:36
Мнения: 329
От: Bulgaria
Веско, защо направо не каза: "Гласувайте за НДСВ, които незабавно и несимволично ми увеличиха доходите, когато написах тази статия!"
Щях да ти вляза в положение. Не ти ли хрумна, че оптимизмът може да е свързан с предстоящото червено управление, не заради друго - просто статуквото Костов-Сакса със сигурност не поражда оптимизъм
Чернописец Хитър
17 Юни 2005 11:46
Мнения: 22
От: Bulgaria
Аз съм твърдо решил да не гласувам и съм убеден, че пак ще бъда от най-голямата политическа партия в парламента - партията на негласувалите. В нея съм от 1995 г. и ще й остана верен докато съм жив!

Изборите са измамаааааа!!!

Не се занимавайте с идеологическите диверсии на политиците, ами вижте 6-те най-готини мацки на света на адрес:

http://members.fortunecity.com/izbori

Там е истината.

На този адрес има и още нещо интересно за досетливите.

Добави мнение   Мнения:8 1