Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Новото време
Добави мнение   Мнения:7 1
ole-le
27 Май 2005 04:58
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Слаб (2).
XYZxyz
27 Май 2005 11:51
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Съгласен с първия.
морския
27 Май 2005 13:42
Мнения: 50
От: Bulgaria
тези копеленца надминаха по двуличие старите играчи.погледнете им листите за изборите и ще видите какви ли не екземпляри, пълен комплект: от курви до пладнешки бандити.От Сафия това може да не личи, но местните , които се познават един друг виждат добре, че това което пиша е истина.Никакво доверие, на тези ибрикчийчета на Доган и обкръжението му.Топлите отношения между вождовете на това време и на ДПС подсказва, че са кукли на един кукловод!? кой ще познае от първи път, за кого става дума ?

Старшината
27 Май 2005 15:43
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
лабава бримка ... деееба ....
BOD
28 Май 2005 00:03
Мнения: 47
От: Bulgaria
Сега му е времето!
/да не избягат всички в чужбината .../
По добре е Кошлуков да ни управлява "акостирането в EU", отколкото неграмотник като "Сери и Глей" с електорат в "извън активна възраст" и ... /нищо лошо за геронтите, но не искам днес и утрето ...още да ми зависи от тях/, и набутваните им отрочета-неграмотничета.

Малката им група в ПарлИмента показа, че с легални парламентарни средства могат да участват в голямата политика не по-зле от ДПС, които начело със Сокола се считаха за основен балансьор по всички важни въпроси!
Не е необходима безлична масовка от ДУПЕтати, и мързеливци, а отбор от добри и достатъчно надъхани играчи, с прости и ясни правила, като се спазват основните принципи.
Другото ... особено в числовите детайли си е чисто пожелание - манипулация от цикганска сватба ... дето вече бая време тренираха и най-десните ... комунисти, ама нещо се не ставаше ...
Дори мисля да гласувам за тях, к'во ше каеш бе фатмак?
Стига си стоял мирно пред тея о.з.-та ... глей че и на войската майката им разгониха, но ... пък ще останат професионалистите?!
Какво мълчиш бе, офицерски кандидат ....
Разбрахме, че морските активисти все са на терсене и морето отзаде ги боде!
Ole-le-e, я да те вземем запас и да те понаучим да не рекетираш с отрицателни PR-ки ... та да поработиш като доброволец, а не само платено!
Щото утре ... ще почнеш да си плащаш и за това че ще си сваляш само панталончето, пък да не говорим, че да останалото и някой лев трябва да додаваш!
Я търсете добрата новита, че почвам с двойките!
... До тука - 5, /това е за мене/, че стана дълго!


Amba
31 Май 2005 15:50
Мнения: 203
От: Bulgaria
хахаха кандидатите им са от кол и въже събирани и все по некадърност групирани
ja jaVIII
31 Май 2005 23:19
Мнения: 880
От: Bulgaria
Таралежите са без бодли.
Новото време и половин процент няма да събере, а какво остава за 4.
Въртяха се около много хора, но щом и турчина Доган им отказа, значи съдбата им е ясна. Колко ще е хубаво ако Новото време и ДПС отпаднат от новия парламент. Дано...

Добави мнение   Мнения:7 1