Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Математиката подмени вота на избирателите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:147 « Предишна Страница 8 от 8 6 7 8
ole-le
28 Юни 2005 22:28
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Drug,
проблема е, че на Perkoles постоянно му се привижда холокоста.
ole-le
28 Юни 2005 22:53
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Drug,
Единственото вярно за АТАКА е че не е нищо повече от народен пробив срещу мафията, който я накара да изпадне в луд страх и паника.
Първите прояви на тази паника бяха първосигналните обвинения във фашизъм и т.н. Изтърканите похвати на осмиване, обвинения в психозаболявания и т.н. гадости.
Сега ще се започне да се преминава към по финни похвати на оплюване. Perkoles точно това се опитва да прави, но е умен мъж и мисля че разбра, какво му казах.

Редактирано от - ole-le на 28/6/2005 г/ 22:56:37

ole-le
28 Юни 2005 23:20
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Drug,
ето само един пример за "фин" похват:
прозрачен си ми още от ...

ше ти мине и на тебе.

Постои малко само

Казва ли нещо ? Не !
Целта тук е внушението.
*
Кога се прилага този похват ?
Когато си в слаба позиция по съществото, нямаш какво да кажеш или аргументите по съществото са срещу тезата ти.
*
Някой считат тези похвати за по-ефективни, тъй като залагат на подсъзнателното. Тук мозъкът няма какво да обработва (изключва се), просто защото няма теза. Разчита се единствено на внушението.
paragraph39
29 Юни 2005 00:12
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
I.B.,
Доколкото си спомням, ПОПИТАХ те:
КОЯ/и/ ТОЧНО /посочи конкретно!/от 20-те точки от "Принципите на "Атака" е ОТКРАДНАТА от Програмата на "Идея за България" !?
КОЯ/и/ ТОЧНО /посочи конкретно!/ от 8-те точки от "Програмна Схема на "Атака" е ОТКРАДНАТА от Програмата на "Идея за България" !?
ПИТАМ, за да се ДОКАЖЕ твърдяната Кражба!
ПИТАМ, И за да ми се изясни И това: ЗАЩО "Атака" да е "фашистка" и "крайнонационалистическа" , а "Идея за България" да НЕ е такава, щом- според теб!- Коалиция "Атака" е откраднала идеи/те/ си от "Идея за България" !!!
Drug
29 Юни 2005 01:05
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
параграфе задаваш вапроси, на които отговор опонента ти не може да даде. Що си (му), (ни) губиш времето? Още по-лошо е пък когато не иска да даде. Останалото пък кои на кого бил откраднал не знам що си - пална глупост - откраднали му идеята - ми да я беше патентовал. Вместо да се джавкате се радваите, че повече хора споделят сащите идеи. Иначе не сте единомишленици ами лаладжии.
paragraph39
29 Юни 2005 03:14
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
DRUG,
НЕ ме бъркай с някой друг!
Аз НЕ поставям тук въпрос за някакви си кражби на "Атака" от "Идея за България" !!!
Аз поставих въпроса, че когато нарочиш някого да крадец, трябва да посочиш ДОКАЗАТЕЛСТВА и факти! А ако НЕ посочиш такива- значи си най-обикновен КЛЕВЕТНИК!
И намекнах, че ако има такава кражба на Идеи /за което твърди тук някой си от "Идея за България"- че "Атака" име е откраднала от тях идеи!/, и в същото време се ширят епитети по адрес на "Атака": че е "ФАШИСТКА" и "КРАЙНО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА"- значи, възможно е ОКРАДЕНИЯТ също да бъде "обвинен" в същото/- че и той е "Фашист" и "краеннационалист"!/, нали?! Поне така е, според мен, докато окраденият НЕ посочи какво/коя!/ ТОЧНО от идеите му е "открадната" ! КАЗАХ!
Добави мнение   Мнения:147 « Предишна Страница 8 от 8 6 7 8