Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Клиентелизмът в ДПС ражда социално недоволство
Добави мнение   Мнения:11 1
antiyuppie
12 Юли 2005 01:06
Мнения: 830
От: Bulgaria
Михаил Иванов е завършил физика в Софийския университет. От 1969 г. е на работа в Института за ядрени изследвания, където се върна преди дни. Бил е съветник по етническите въпроси на президента Желев.

В България стана практика никога да не управняваш професията си , а да се занивамаш с точно противоположна дейност.Кога ядрен физик без 1 ред професионално прочетена и заучена българска история стана съветник по етническите въпрос?
Ако знаете този демагог колко злини е причинил в измисления т.н. "еднически модел" и какво участие има в приемане на вредната за България "Европейската рамкова конвенция за малцинствата", която до сега не е приета от 90 % от държавите в Европа, между тях Франция и Германия и т.н.? Прочетох му само името -познато.Интервюто не прочетох...

Vyacheslav Popov
12 Юли 2005 01:15
Мнения: 622
От: Bulgaria
Севдалин Мавров - ударник, стахановец, глав.сек. на Министерския съвет.
Със съществен принос в одържавяване на Националната здравноосигурителна каса. Той пък да не би да е имал наебходимото образование за да бъде избиран за член на Управителния съвет на НЗОК.
Всичко е една парлама. Затова за такива трябва една главна административна
метла.
ГОТИН
12 Юли 2005 10:04
Мнения: 271
От: Bulgaria
Напразно похабано място за интервю. Четем за смешния плач в личен план на някой си.
purtsa
12 Юли 2005 10:18
Мнения: 14
От: Bulgaria
Михаил Иванов има исъществен принос за забавяне развитието на държавната политика спрямо българските общности в чужбина. Дори имаше безумната идея те да се забравят за сметка на малцинствата тук. Хак му е сега. Нож в гърба му забиха тези, на които слугинстваше толкова време.
Пикачу
12 Юли 2005 12:42
Мнения: 8,152
От: South Africa
Ей тоя плужек бих го пекъл на бавен огън, а не да му давам трибуна да бръщолеви! Греховете му като турски ибрикчия край нямат, казва ви го човек който има информация от първа ръка. Бесен съм, нямам думи! Срам за България!
Пикачу
12 Юли 2005 13:09
Мнения: 8,152
От: South Africa
"...да предизвика в турската общност съответните защитни мехадизми" Ами че то ДПС-то си е една терористична структура, спомнете си как възникна и на кои паметници се кланят. Сега остава да почнат да се въоръжават, не че са спрели. Какво пък, то се е видяло, че нещо което е придобито без да се пролее кръв, не струва пукната пара. Нито независимосттта ни след 1945 г. беше независимост, нито демокрацията ни след 1990 и 1997 г. е демокрация, нито и нацията ни ще стане истинска нация, ако не премери отново сили с враговете си.
Камен (от тук)
12 Юли 2005 15:11
Мнения: 652
От: Bulgaria
http://www.oshte.info/004/000105/07/1207/0 1.htm
ни разказва какво прави Ахмед Ага в поверения му спахилък-Дулово/Силистренско. Там частно радио е заглушено предизборно, за да не пречи с агитация сред раята. Така ще продължава, докато Ахмед управлява-най-много национал-социалиста Сидеров да го замести.
От трън та на глог.
bubolinka
12 Юли 2005 17:50
Мнения: 31
От: Bulgaria
Ами то крушката си имала опашка. За да бъде назначена съпругата на Людмил Георгиев, вече известен ибрикчия-справка-вестник "Дневник"- в знак на благодарност към жалките опити на Л.Георгиев/при това преподавател в Алма Матер, боже мили, и това доживяхме, безродници да учат нашите деца/ да представи Догановата партия и доганчетата като света вода ненапита и по-българи от самите българи, "пазещи и защитаващи етническия мир", е, на това баба ми казваше "гьонсурат".
Свежарков
12 Юли 2005 18:02
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
Този е един от най-отвратните човечета в схемите на Соросовото "Отворено общество", изключително зловреден оп отношение на България. Пикачу е казал какво трябва да се прпави с такива твари
Уффф! Омърсяваш само като му гледаш на тоя мутрата и му четеш гадориите!
UNIVERS
12 Юли 2005 20:51
Мнения: 5,614
От: Bulgaria
Ах, как боли! Този ефенди се кланяше на ДПС барабар с Зелката Желев.В зората на разграбването-известна като" преход", същия този "репресиран" обясняваще как в Родопите традиционно, с векове, живеели местни, с ислямско самосъзнание
и традиции.Га че, "Време разделно" е част от повърхностните сапунки, с които промиват мозъците на тъпия американец / че вече и българските, комай Големият брат е това/. Част от драмата на обществото ни е и в това, че подобни ибрекчии шетат все още из върховете на държавата.Те раждата ежечасно и ежедневно "АТАКА". "АТАКА" били луди, ченгета и т.н. Да, такива са за лоените олигарси и крадливата 15 годишна политическа върхушка, реститути, синчета на БКП величия, Кирякстефчовци и подобни . Сега да слуша Азис!
СветлоПиво
12 Юли 2005 21:43
Мнения: 8,839
От: Canada
Щом като ядрени физици оправят етническите модели, що не доди да ме обръсне некой доктор по Философия. Откога мечтаем........ Неприятна статия. Да бехте пуснали нещо друго. Два три вица да речем....
Добави мнение   Мнения:11 1