Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
nekorektnost
Добави мнение   Мнения:2 1
rufinka moma hubava
21 Юли 2005 16:58
Мнения: 200
От: Bulgaria
Бот, имаш ли идея как да актуализирам данните си, живея извън страната, а в профила ми е написано България. Аз изрично посочих коректен адрес.
Между другото – бих искал да разменя мнение с някои от участниците, но се оказва, че техните адреси са фиктивни. КАК ТАКА ПРИЛАГАТЕ ДВОЕН СТАНДАРТ – едни са честни, а други - кръшкат
Mike UK
bot
21 Юли 2005 17:41
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
1. Данните в регистрацията ( "досието" ) си можете да променяте като натиснете тук. Това е втората иконка в горния десен ъгъл на форумните страници (след звездичката).

2. Регистрацията с действителен имейл-адрес бе въведена приблизително към началото на тази година. Регистрациите, които не са с реален такъв, са направени отпреди това - заварено положение. Вероятно това ще бъде променено, когато се направят и останалите необходими промени по форумния скрипт.

пп. старайте се да не написвате на транслит и заглавията на собствените си теми както тази, тъй като не мога да ги редактирам, а е неприятно да трия цяла тема поради такава незначителна подробност. Най-лесният начин за това е да използвате режима на клавиатурата KREDOR, мисля, че ви бях писал в отговор на ваше запитване по имейл.
Добави мнение   Мнения:2 1