Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Лъчо , bot , защо престанаха гостуванията във Форума??
Добави мнение   Мнения:5 1
керпеден_1
29 Юли 2005 10:47
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
Лъчо , bot, защо вече нямаме специални гости във Форума? Толкоз ли няма желаещи политици в тези смутни времена... пък и да не са политици ... с не малко свестни хора сме си говорили във форума и мисля , че удоволствието беше взаимно. Ако сега ме контрирате с въпроса: " Ти с кого искаш да си говориш ?" честно си признавам - не знам. Но има толкова интересни и умни хора , които познават общуването в Мрежата.... Тайничко си мисля , че не съм единственият на когото тези разговори липсват.

И нещо по Форума: прави впечатление , че примерно от около две седмици достъпът до Форума е затруднен... нещо работите ли или просто станахме много?
bot
29 Юли 2005 11:09
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Уплашиха се от обстановката, трудно се контролираше с наръчните досега технически средства :-)
Това в рамките на шегата. Мисля, че съвсем скоро тази практика ще продължи, доколкото това зависи също така и от ръководството на редакцията на вестника и от желанието на самите гости.
bot
29 Юли 2005 11:12
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
На втория въпрос. Да, правят се някои технически поправки, които изискват повече операции, предизвикващи по-голяма дискова активност на сървъра. Администраторът се старае да ги прави по-рано, за да не затруднява дискусиите по форума, но е неизбежно да има временни затруднения.
керпеден_1
29 Юли 2005 14:26
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
bot, благодаря! Жив и здрав! И виноги студена бира в хладилника!!!!
Геновева
29 Юли 2005 14:30
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Като възстановят предишния вид на форума - с много рубрики, раздели, може, а то сега толкоз мизерно изглежда, един раздел с десетина теми нареден, като казахска народна песен, та тогаз да канят гости.
Сега малко иде като в барачка да ги канят... в тесноте, да не в обиде, малко, но от сърце, и т.н. и т.н.
Добави мнение   Мнения:5 1