Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Контрол, а не полицейски терор трябва на пътя
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:25 Предишна Страница 2 от 2 1 2
pan4o
07 Сеп 2005 16:10
Мнения: 1,262
От: Bulgaria
Рекет братя рекет на всички нива. Това ще се промени. И най-простия тъпанар с пагон ще може да удари я акт, я фишче, да се почерпи. А това знаеме и досега колко е помогнало на обстановката по пътищата.
shake
07 Сеп 2005 16:34
Мнения: 5,773
От: 0
VladiSD, съжалявам за проблема с твоето талонче. Явно си зависи от катаджията. Аз за втори път попадам на симпатичен катаджия. Първия път едно младо сержантче ме спря на влизането в София от магистрала Хемус със 70 км вместо с 50 км в час, и на всичко вместо моите документи за колата и шофьорска книжка бях взел тези на жена ми. Добре, че поне имах лична карта. Не ми поиска нищо, и не ми написа нито акт, нито фиш. Е, после ми се обади да го разведа из фирмите за евтини компютри, за да купи за щерката си. Разбира се разведох го, и си намери нещо за стотина долара.
VladiSD
07 Сеп 2005 17:38
Мнения: 498
От: Bulgaria
По-често "симпатягите" са такива, които чакат единствено да падне "сухо". Те не се занимават с писане на хартийки. От това полза за личния джоб няма. Има три подкатегории: 1. пътни полицаи преизпълнили дневния норматив от актове за съставяне; 2. охранителни полицай, които нямат законно право да съставят актове по ЗДП и 3. такива които са излезли на частно със служебните астри да си заработят допълнително по нещо.


Допускам, че е възможно да има и просто симпатяги, в които материалното или чувството за служебен дълг още не е взело превес. Кой знае ...
Kompetenzia
07 Сеп 2005 18:55
Мнения: 372
От: Bulgaria
Достатъчно е идиотите от полицията да стоят по проблемните кръстовища и само да ОТКЛОНЯВАТ и ВРЪЩАТ нахалните типове, които се пристрояват в 4-та и пета колона и минават на червено-жълто само и само да са първи. И то до следващия светофар. Всеки ден го наблюдавам това явление и се удивявам от кретенизма на нашите шофери. Дава газ, ръчка се, сърфира между коридорите и в края на крайщата пак сме заедно на светофара. Ето това не го разбирам. Ако някой ме светне какъв е проблема, ще съм му благодарна.
Добави мнение   Мнения:25 Предишна Страница 2 от 2 1 2