Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Брюксел иска ревизия на още неприетия НПК
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Eisblock
01 Окт 2005 00:01
Мнения: 9,157
От: Iceland
По стар навик или кокошкарско хитруване или, при нужда - снишаване. Но номерата вече не вървят - всички ги знаят. И тук - вътре и на вън по света.
`Kaily
01 Окт 2005 00:20
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Днес по радиото чух, че от Брюксел били казали, че са готови да помагат на място на нашите тикви.
Сега ще ревнат, че им се бъркат във вътрешните работи, а ние сме били суверенна страна.
Ми то ако нема ни приемат 2007, барем имаме време да направим една революция и да им отрежем главите, щото сега нали бързаме, после нема да има закъде, розовите очила ще паднат и ще дойде видов ден.
Как ни увеличават ударно цените при народ, вече отдавна гладуващ.
Някой вече писа, че ни взеха всичко, което имахме, сега искат да ни вземат и нямането.
.
Значи хем правен недопрван НПК, хем сега пак са го орязали иизпразнили от съдържание, хем после и това се канят да не изпълняват.
Това е ментална заразна болест бе, всички са се изпонатръшкали от нея в горните нива.
Тук вече отдавна няма мисъл, няма мозък, той е изяден от вируса, има само воля да взимаш.
Дай, дай, дай, дай...бе я историци тук да кажат имало ли е подобни периоди в историята на света с такова чак чудо.
редник
01 Окт 2005 00:24
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Имаше една приказка преди време - номера от селски вечеринки...
Тъмно пиво
01 Окт 2005 00:41
Мнения: 13,758
От: Canada
Да-а-а-а, оказва се, че евроекспертите не са пенсионери от село или мангали. Не можеш така лесно да ги заблудиш!
king
01 Окт 2005 01:40
Мнения: 420
От: Andorra
"Но между първо и второ четене в правната комисия документът претърпя сериозни промени, заради които евроекспертите недоволстват. "
---------------
И как така ги претърпя тея промени "от само себе си"? Не ги ли направиха коминисчетата БСП-ари тя удобни промени тихомълком, надявайки се да им мине номера? Ей затова трябва да се спрат бабичките и старците да не гласуват повече, щото ние ще теглим заради тях с това управление на истинската мафя .. Още не почнали, и хитро попромениха (неприетя) НПК. Иначе между другото казват "ако си мислите че соцялизма ще се върне, не сте познали"... Бабичките и старците да лапат мухите ..
-----
Тъмно пиво
Радикална Партия
01 Окт 2005 01:52
Мнения: 728
От: Bulgaria
Брюксел иска ревизия на още неприетия НПК- И са напълно прави в това си искане!!!Сама по себеси говри тази реплика- Нямаме информация, че Софиянски има имунитет и като евронаблюдател, лаконични бяха вчера от Върховна касационна прокуратура!!!Тя сама по себеси говори за Българското правораздаване и в Парламента как стоят реално нещата в България!!!Тотално неподготвени в много отншения да изпълняват догворите които са подписали към присъденяване на България към ЕС !!!Пълно незнание или нежелание за налагащите се реформи във всяко едно отншение във всички сфери на живота!!!Колкото до репликите на някои че България е суверена държава е вярно но ако се присъдени на 1 януари през 2007 година България загубва реално своя сувернитет и трябва да прилага нормите и законите гласувани от Европейския Парламент колкото и да не и се иска това!!!Ето затова трябваше да има Рефередум за членството на България в Еропийския Съюзили България да не членува в ЕСи след това да се започнеха да се променят и закони и норми!!!Това е самта истина!!!Колкото до Брюксел иска ревизия на още неприетия НПК- само защото така са преправини нормите в него че фактически корупцията остава ненаказана реално дори и да бъде доказана!!!Това е самата истина изказана от близки хора до Еврокомисаря-Франко Фратини [който е много мой добър познат] на Съда и Вътрешните Работи на ЕС!!!
СветлоПиво
01 Окт 2005 06:42
Мнения: 8,839
От: Canada
Доган се е снишил здраво. Очаква бкп и царот в съюз да бръмчат в мъглата около ЕС. Като излезат от мъгла, той ша думне тъпано за правата. Ако иска сега може да помогне с неколко рейса турци, да приемат тоя пусти НПК.....
juka
01 Окт 2005 06:55
Мнения: 905
От: Bulgaria
Или аз много греша, но наблюдаващ прокурор имаше още по татово време и той даваше санкции за немалко действия и мерки на следователите. Ако пак го въведат бандюгите ще трябва да бутат рушвет и на прокурора.
Chicho Dr.
01 Окт 2005 07:05
Мнения: 8,006
От: USA
И Брюксел, и Окснер искат преиграване на мача. Като приемем, че Левски се е класирал (дано!) то съгласни сме да преиграем мача с Брюксел.
STARSHI
01 Окт 2005 07:18
Мнения: 812
От: Bulgaria
Крайно време е кухите лейки в Парламента да разберат, че само с фасонни промени никой не могат да заблудят на Запад.
Kapitanot
01 Окт 2005 09:36
Мнения: 2,271
От: Burundi
Европейската комисия настоява за ревизия на току-що гласуваните текстове, които се разминават с указанията, дадени от Брюксел

Еи големи тарикати бе... Ако не беше този чатал от Брюксел на връта на нашите мързеливи тарикати , ако не ги ритаха системно по г..а за да направят нещо смисленно, България щеше да забрилича на Афганистан.
Много се радвам и благодаря на Бог, че решенята вече се вземат от Брюксел, а не от сулю и пулю в парламента, дето гледат да си напаснат законите, както на тях им е удобно.Пак си оставили вратичка в закона, прокурора можел да връща делата... въпреки, че в предварителния НПК не е било предвидено.
Преработили го мафиотите му недни.
Да разтурят направо тази криминална организация.
SultanBg
01 Окт 2005 10:18
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Toзи път, Chicho Dr. хитро се дистанцирал на безопасно растояние от буламача на Александров и последвалите го кухоглави ревльовци – разбрали-не доразбрали (както винаги), но се насрали.
Ngoro
01 Окт 2005 10:21
Мнения: 334
От: Bulgaria
В гъжъ, в гъжъ


На чайчето - лимончето (a.k.a. инж. химик Сапунджиев).
Chicho Dr.
01 Окт 2005 10:39
Мнения: 8,006
От: USA
СултанБг, единственото нещо от което се дистанцирам, когато успея разбира се, е конформизма или още по-ясно еднокалъпността. Пиша така както аз ги виждам нещата като винаги гледам да е от друг ъгъл, незабелязан от другите. Който го харесва - добре, който не - негов бизнес. За това е форум, а не партиен клуб. Жив и здрав!
хунвейбин
01 Окт 2005 10:57
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
На нас като хора от древността ни е известен т.н.Сократов метод-най простият като технология -състоящ се от ясни и разбираеми въпроси , търсещи още по ясни отговори.
Примерно.
-какъв е политическият момент , завършил лие прехода и какво е станало
-какви са резултатите от работата на правозащитната система , до този момент.
-през този период защо многократно са реформирани МВР , следствие , съд , прокуратура
-при вилнеещата 16 години престъпност защо точно сега когато сме пред прага на евро съюза се правят тези промени .До сега на евро проститутките това не беше ли ясно , не го ли виждаха.
-какви промени се предлагат .
Демократичните кръчмари , знаят да точат и преточват и затова отново по пиянски се провикват.Интелектуално увредени мозъци.Вместо така разгащено да го дават на сред селският мегдан , да вземат и да отговорят на ето такива въпроси.Стига да могат и при положение , че криминалните им тенджери не са загорели от многото крадене.


редник
01 Окт 2005 11:31
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Chicho Dr., не се впрягайте, интересно пишете, разказвайте повече...
Chicho Dr.
01 Окт 2005 11:38
Мнения: 8,006
От: USA
Редник, в чудесно настроение съм приятелю! При нас вече е 3:30 съмбалем, така, че само "развеселен" човек може да стои по това време пред компютъра. Благодаря ти много за оценката. Желая ти здраве и щастие! Останалото се купува.
SultanBg
01 Окт 2005 11:43
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Aшколсун редовой.
Така, дай му бол кураж за да е сербезин
нашиот Амуджа така както му се полага по дух
Urbis
01 Окт 2005 11:53
Мнения: 187
От: Bulgaria
има ли още някой, който да си мисли, че последните избори имаха КАКВОТО И ДА БИЛО значение???
риж
01 Окт 2005 12:05
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Не само и не толкова НПК, конституцията плаче за промяна...
Сега действащата даде възможност на едни лица да узурпират за собствена употреба част от суверенитета на държавата, един от "стълбовете" на държавността - съдебната власт. Такова чудо - сами себе си назначават, сами себе си контролират и сами на себе си се отчитат - няма никъде. Най-тежкото наказание на очевидно престъпил клетвата си съдия или прокурор досега е ...пенсиониране. А най-често срещаното - преместване/временно/.И какво ти "често" - случаите се броят на пръстите на двете ръце.
Независима съдебна власт означава независима от другите власти, не независима от суверена, т.е. от народа. Не става въпрос присъдите да се гласуват эот тълпата, пази , Боже! Но:
Суверенът трябва да има механизъм, по който да оказва контрол върху съдебната власт и да изисква максимална публичност при работа и. Варианти разни - като се почне от пряк избор на съдии и прокурори на определено равнище... Няма да давам рецепти и да се правя на всезнайко, но очевидно е, че така системата не работи и сама създава идеални условия за корупция.
Казаха ни го и от ЕС , и от САЩ и откъде ли не. Казват ни го ежедневно и нашите съграждани, останали за тяхно нещастие в Милата ни Татковина.
William Wallace
01 Окт 2005 12:14
Мнения: 237
От: Bulgaria
Султанчо ли си Седефчо ли си-няма ли вече да изкажеш свое мнение или ше продалжаваш само да оплюваш останалите във форума.Уважваи мнението на останалите или го обори но с обосновка а не само с хулене.Много слаба култура и вазпитание, много.На всички им е писнало от тебе.Аи сектир от тука.Надявам се ме разбра.
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща