Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Магария в Европарламента
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Dakl
01 Окт 2005 00:22
Мнения: 359
От: Bulgaria
Каквото и да го увъртат журналистите в печата, престъпникът трябва да си получи заслуженото. Може , разбира се, да е много несправедливо, че само той /Софиянски/единствен ще опере пешкира докато другите от глутницата доволно ще премляскват през това време, но какво да се прави -такъв е модела-всички лъжат и крадат, но от време на време някой изпищява на умряло и се запътва към затвора за да направи удоволствие на публиката т.е. на нас простосмъртните!
`Kaily
01 Окт 2005 00:27
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
А стига бе, не било хубаво да се Шуми.
С тая песен ни приспиваха първите 10 години, вече не лови дикиш.
Мълчете да ни не разберат в Европа, че нема ни вземат, мълчете, че ще дойде баба Меца да ви изеде.
Не е хубаво, че отвън виждат какво става, а наште се опитват да замазват и са си наврели главата не в пясъците, а в задниците.
А журналистите са меки китки и зомбирани на макс.
Ама така е, то конкуренция никъде няма, всичко е монопол на мутрите - и политиците, и журналистите.

Редактирано от - `Kaily на 01/10/2005 г/ 00:50:49

Kompetenzia
01 Окт 2005 00:36
Мнения: 372
От: Bulgaria
Ех, как се надявам същите тия от Европата да ни наложат операция "чисти ръце" - цялата пенсия ще дам за почерпка, мамка му!
Хиршфелд
01 Окт 2005 00:43
Мнения: 1,046
От: Bulgaria
Пак ще припомня, че съиздателите на "Сега" ползваха с благословията на усмихнатия крадец в продължение на над 10 год. общински имот на "Руски" без дори да плащат сметките за вода. Какво очакваме от тях
paragraph39
01 Окт 2005 00:55
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
СОФИЯНСКщини!!! Първо в София, а после и в цяла Европа!!!
bozata
01 Окт 2005 00:56
Мнения: 887
От: Bulgaria
То като закараме престътниците в Европарламента, каква драма имаме!!!
И кога ще извадим паветата пред парламе3нта, като поляците???? Мафиянски защо бе момче си тръгнал да бягаш като си се насрал до надушите!!! Жалък си!!!
bozata
01 Окт 2005 01:00
Мнения: 887
От: Bulgaria
Абе Бивш Кмете кога си орал нива, "свободен" Демократ такъв, защо нама референдум за вкарване в затвора на крадци, като тебе??? А за Търново, за борсата, как ще го врътнеш????
FL
01 Окт 2005 01:29
Мнения: 6,942
От: Canada
Какво нахалство!Каква тъпотия!
Европеиците не искат да ги видят и на сто метра от човек с един тон обвинения!
хунвейбин
01 Окт 2005 02:20
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
Софянски е публичната и представителна физиомутра-на тази мутрясала публика която е стояла зад него , която го е носила на ръце , превъзнасяла , направила кмет и лидер и която ограби и разграби и София и България..
Софиянски е един.А зад гъба му стой огромна , , ДЕМОКРАТИЧА” глутница от лумпени , апаши , ментърджии , кифли и гевреци.Тази огромна глутница озлочести и превърна София в един мръснишки град.
Каква е ползата да го набутат в затвора.Никаква.Ще се почистят лигите на многобройната , , демократична” глутница , на нейните пари и нейните имоти.
Много добре е , че в Европа е този зависим агент на мафията и от престъпността.
Защо мафията да води за носът България и да не е представена в Европа , за да си види дъртата мръсница Европа собственото си произведение наречено демократичен преход.
Там му е мястото и трябва да си го носят на рамо неговите партньори.Закрилата върху Софянски беше Европейска .Срастването на престъпността и мафията са европейски.Да продължават да го закрилят.
В затвора само това видно Софе не трябва да влиза.Това ще е поредната измама.
Радикална Партия
01 Окт 2005 07:00
Мнения: 728
От: Bulgaria
Само да попитам Светослав Терзиев, Страсбург, пратеник на "Сега има ли представа за порцента на престъпноста в страните членки на ЕС каква е по процент от броя на глава население и какъв е този процент в България!!!Следващия път като пристигне в Страсбург го каня да посети нашите офиси на Радикалната Партия в Европарламента за да му предам докладите и точните дани за тези проценти!!!Като сътрудник на Евродепутатете на Радикалната Партия му бих помгнал в ного неща с факти и документи в различните области!!!Защото е много лесно да се оплюе България с запъти към ЕС с тежък багаж - престъпността, а в същото време да не се посчва реалноста с престъпноста в страните членки на ЕС!!!Колко са процентите на броя оплакали се от престъпления колко са заловените и колко са осъдените и излежавщи присъди!!!Дали знае Светослав Терзиев как стои борбата с корупцията в страните Членки от ЕС и колко са осъдените и излежяващи ефективни присъди!!!Май накрая Българите ще си кажат ако знаят тези истински дани че в България стои мнго по напред от ЕС разкриването и и осъждане на перстъпници които излежават свойте присъди в затвори в България!!!
Т_Живков
01 Окт 2005 07:20
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Ногу ви калпава демокрацията, бе, да ви го начукам и на демократите...
СветлоПиво
01 Окт 2005 07:27
Мнения: 8,839
От: Canada
Я предлагам да не одиме у ЕС. По убаво ЕС да го приемеме у шопско. Ще свиркаме греяна ракия, шопска салатка и мръвки......
Графът
01 Окт 2005 09:33
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
страната няма да бъде готова да се впише в европейското семейство, докато не се заеме решително да очисти образа си на правова демокрация.” – как да го разбираме това? Ако си траем и оставим Софиянски на спокойствие защото е евронаблюдател правова демокрация ли ще сме? Не виждам случая с какво черни България. Точно обратното – черни само партията, която го е изпратила там. Земеделците!
Ван Орден бе заявил: "Трябва да покажете, че хората, които се смятат за недосегаеми, на практика се изправят пред правосъдието. Мисля, че хората искат да видят арести, процеси, практически резултати."” Ами нали точно това показваме! Трябва да ни похвалят. На всичкото отгоре става дума за един измамник – представя се за земеделец без да е такъв. Оставят ли го в групата си ЕНП след като този факт стана ясен, значи не са само нашите десни....., ами и европейските.
Колкото до “понасяне на вината навреме”, вината за случая не е точно на съдебната система. А в закъснялото търсене на вина. Ама там друг трябва да се търси – представяте ли си в управлението на Костов образуване на следствие за далавери на “неговия” кмет на София?!?
XaMaB
01 Окт 2005 10:36
Мнения: 1,225
От: Bulgaria
България се запъти към ЕС с тежък багаж - престъпността


Това се коменсира от нулевия багаж в празните кратуни на дупетатите.
Top Gun
01 Окт 2005 14:18
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Спете спокойно деца! Ако номерата на Мафиянски минават в Абсурдистан, то в Брюксел няма да минат, защото ТЕХНИТЕ наблюдатели не само наблюдават, а и ПИШАТ доклади за нашите родни боклуци!
Старшината
01 Окт 2005 15:05
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Те сега им се еба мамата на европейците: ако българските представители там са с по 3-4 дела, какви ли ще да са всички останали .....
Карамфилов
01 Окт 2005 15:10
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Ако Филчев наистина имаше намерение да се бори с престъпността, имаше безкрайно дълго време до сега да съди мафиота Софиянски, а не да го чака да стане депутат, че да иска сваляне на имунитета му. Прокуратурата най-вероятно е изпълнител на политическа поръчка, а може и от съперническа мафиотска групировка.
dart prach
01 Окт 2005 16:00
Мнения: 64
От: Nigeria
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КАЗАНОТО ОТ РАДИКАЛНА ПАРТИЯ!
РАДИКАЛНА ПАРТИЯ1 абсолютно си прав!
Вълчо
01 Окт 2005 16:12
Мнения: 2,798
От: Bulgaria
Мили ми форумци,
не забелязвате ли че на Стефчо леко му се е "дръпнала пикнята"? Залива се от смях, ама толкова непринудено, та чак да ти се доповръща. А както би казал Великият Комбинатор, с Филчев "они прекрасная пара - Филчев в весе петуха, Софиянский в весе курицьl". Две карикатури от нашата демокрация. А говедото Филчев кой ще го разследва?
Zaro
01 Окт 2005 17:00
Мнения: 3,852
От: Bulgaria
Мислете позитивно или мисли глобално, действай локално! Какво стана като Усмивката не е кмет и се жлеби у Европарламенто! Стана това, че Усмивката няма пряк начин да краде от софиянци и чрез дотациите за Сф и от останалите българи! Като се знае, че няма да го опандизат май по-добре е да е у Европарламента и да обменя опит и учи европейците на "занаят"!
И хпредстатяте ли си какво наказание е за чунчо, като го лишат от възможност да краде в България, а там у Европа за 4 години може да не успее да организира каналите за кражба! Ба той ще се поболее!

Редактирано от - Zaro на 01/10/2005 г/ 17:05:28

milcho
01 Окт 2005 18:47
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Наглостта си има край и Филчев постави точката над i -то... Софиянски продължава обаче да се прави на света вода ненапита и че вали дъжд... А Сиси Маузер пита наивно," Защо точно сега?" Пази боже от демократи, от комунистите сами се пазим...
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща