Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ангел Найденов: Военните обекти на САЩ у нас няма да са насочени срещу
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:49 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
К
06 Окт 2005 23:35
Мнения: 1,258
От: USA
Да бе, те ще са тук да играят пинг-понг. Аман от демагози и лицемери!
Т_Живков
06 Окт 2005 23:37
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Е, когато/ако базите станат факт, за утешение на демократите може да остане увереността им, че насочените към тях руски ракети, каквито безусловно ще има, са остарели, калпави и неточни, както те обичат да твърдят и ако все пак военен сблъсък се състои, нема сичките да попаднат баш у целта...
sluncho6
07 Окт 2005 00:20
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Значи базите не са насочени срещу трети страни. Остава да са насочени срещу онли двете - RB &USA.
Аэ
07 Окт 2005 00:23
Мнения: 342
От: Bulgaria
То няма и нужда от трети страни. На мен ми е достатъчно, че САЩ си правят военни бази на територията на България. Иначе, сме независима държава ...
P.S. Дори СССР нямаше военни бази на наша територия!
Doctora
07 Окт 2005 00:30
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Да, в тези райони са забелязани десанти от зелени човечета...и ще дислоцират специалисти от Men In Black .
oIo
07 Окт 2005 00:34
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Когато комуняга се опита да говори увъртяно става страшно:

1.Много е важно да се подчертае, че тези военни обекти няма да бъдат насочени срещу трети страни. 2.Те не трябва да бъдат възприемани като заплаха, а като възможност за по-бързо реагиране на определени предизвикателства или опасности.


От двете последователни изречения следва, че опасностите или предизвикателствата не идват отвън, ами са вътрешни. Титан на мисълта.


***
Пренебрегваме остатъка от торбата с умотворенията на др. Найденов, защото знаем, че социалистите много приказват преди нещо да се случи. Обещанията от последните избори бяха насметени за две седмици от грубата действителност. Така ще стане и с червените мераци за базите.

Карамфилов
07 Окт 2005 01:25
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Не бе, sluncho6,
Те ще са срещу четвърти страни.
Третите ги пропускаме.
К
07 Окт 2005 01:27
Мнения: 1,258
От: USA
Ex, oIo, де го чукаш де се пука...
paragraph39
07 Окт 2005 01:33
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Служител от Пентагона призна, че е давал сведения на Израел
[ 2005-10-07 ] В. "НОВИНАР"
Бивш служител от Пентагона призна, че е предал класифицирана информация на служител на израелското посолство и на членове на произраелска лобистка група, предадоха Ройтерс и АП. 58-годишният Лорънс Франклин работел като анализатор в кабинета на министъра на отбраната.
На съдебно изслушване в сряда Франклин заяви, че бил недоволен от политиката на правителството и се надявал, че американско-израелската комисия по обществените работи ще повлияе чрез връзките си на Съвета по национална сигурност. Той призна също, че е предал класифицирана информация на служител на израелското посолство, но допълни, че сведенията, които е получил от дипломата, били далеч по-ценни.
Франклин се съгласи да сътрудничи на федералните прокурори, което може да включва даването на показания срещу другите двама обвиняеми по случая - бившите членове на американско-израелската комисия по обществените работи Стивън Роузън и Кийт Висман. Двамата не се признават за виновни...


USA2-2
07 Окт 2005 04:51
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
Слхнчо, продхлгавам разсхгдението ти:
"Значи базите не са насочени срещу трети страни. Остава да са насочени срещу онли двете - РБ &УСА."

Очевидно, ако УСА Армъ иска да прави нещо срещу УСА, няма да идва чак в БГ, че оттук да действа срещу УСА. Значи остава само БГ. Но УСА Армъ няма да дейстава срещу правителството (то ги е приело на БГ територия), а срещу нещо, което не се подчинява и дразни правителството. Това не са бхлгарите (те са в правителството), не са и турците (те са в правителството). Остава само , че УСА Army ще действа срещу циганите. Ще има голям бой особено на циганките. Боят ще се осхщевява с уредите, които всеки морски пехотинец носи в панталона си. Мястото, което ще бхде обработвано по циганките, ще бхде мегду двата големи прхста на краката. По този начин циганите и циганките ще се учат на ум и разум.

Та такива изводи моге да се направи от тхпото изказване на Другаря от БКП/БСП.
USA2-2
07 Окт 2005 04:56
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
А сега по-серйозно. Бази на УСА ще има. Тези бази няма да се подчиняват или контролират ПО НИКАКХВ начин от БГ правителство, БГ парламент и т.н. УСА Армъ ще си прави каквото си иска, а БГ парламентхт ще изменя спешно закони, за да узакони схс задна дата действията на УСА Армъ на БГ територия.

И особено ме кефи, че това ще го правят другарите комунисти.

И не се смейте на техните идйотски обяснения. Те хващат дикиш пред бабите и дядовците.
К
07 Окт 2005 05:09
Мнения: 1,258
От: USA
Абе пак ли изпуснаха лудите? Ало 4-ти километър, елате си го приберете!
oIo
07 Окт 2005 07:04
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Аха! Като каза 4-ти километър и ми просветна.


Планът на др. Найденов е да използва американските войски(не срещу трети и четвърти страни, а) вътре в страната за въвеждане на болшевишка диктатура. Нема да искат наем и контрол на базите при едно условие - БСП остава на власт за вечни времена. И сменят паметника на червената армия с морски пехотинец.

Далеко е отишла социалистическата мисъл, брей! Пък аз да си мисля, че червените само от садо-мазо разбират.
Чок觧
07 Окт 2005 07:46
Мнения: 7,337
От: Israel
Параграфчо, хубаво си го постнал тоз материал, но да беше направил коментар и обяснил, каква е връзката му със статията!
А моя коментар към туй, дето си го цвъкнал е:
Щом израелците, най-добрите приятели и съюзници на САЩ им нямат вяра и ги шпионират, каква вяра трябва да им имаме ние, че да им разрешаваме да си строят у нас военни бази?!!
Твоят коментар?
milcho
07 Окт 2005 08:10
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Спокойно деца, няма да бъдат бази, а УС арми Барове и ще ни обучават на американски футбол и бейзбол и няма да си плащат. От цялата работа ще печелят момичетата с древни професии... Точка!
AzUrAL
07 Окт 2005 08:54
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Б е й з б о л ? У а у у с у п е р я к о
Васуки
07 Окт 2005 09:06
Мнения: 3,605
От: India
Въвежда се диктатура, разбира се. Не болшевишка по юдокомунистически тип, а либерална по юдоглобалистичен модел. Диктатурата на СССР е по-добро издание от тази на USrael, която сега само започва да се налага у нас. Ще се налага, естествено, с активното съдействие на типове и типчета, чиито бащи и деди въвеждаха юдокомунистическата диктатура. От юдейчета като Зайков (Пирински) и други сер гейчета, от субекти като горния А. Найденов. В дълбочина процесите са същите, идеологията им е много близка, само формите и методите са различни в смисъл модернизирани с оглед НТ прогрес. Демагогията обаче си е същата, образец е интервюто на папуняка-социалист тук. Същата вечна дружба с Големия ционистки чичко, същото бойно братство, същият е и стилът в контекста на оруеловия роман "1984 -а" - свободата е робство, лъжата е истина. Същото по тембър и градус е радостното квичене на седерастите по подобие на ремсисткото отпреди 6 десетилетия. Я какви мирни военни бази ще ни построи чичката! Я как ще прокопсаме от което! Радуйтеся, блаженни борци за Свобода, Братство и Светло бъдеще!
Васуки
07 Окт 2005 09:15
Мнения: 3,605
От: India
Сътрудничеството на висмани, роузмъни и франклини на израелските тайни служби е интензивно и безотказно навсякъде по света, където висмани, розмъни, франклини, сер гейчовци и пиринчовци са допуснати до интересуваща тези служби информация в която и да било страна. Чрез натиск, осъществяван от висмани, франклини и др. "богоизбрани" в САЩ и други западни страни върху България и други малки и слаби страни се устройват на такива позиции всякакви туземни соломони, висмани, пиринчета, березовци, ходорковци и прочия и прочия. Затова такива страни се разболяват от тежки болести и се инвалидизират, а населенията им се скапват. До каквото и да се е допряла Сектата, все е погинало. Това е съдбата и на САЩ, ако до година-две не смачкат машинката за властване на висманите, соломоните, франклините и вся асталная.
milcho
07 Окт 2005 09:21
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Васуки, да допуснем, че това е факт, който мен лично не ме учудва, кво предлагаш обаче?
bakalin
07 Окт 2005 09:29
Мнения: 546
От: Bulgaria
oLo
Васуки
07 Окт 2005 09:39
Мнения: 3,605
От: India
Ти предложения и проекти ли събираш? Какво ще ги правиш?
Добави мнение   Мнения:49 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща