Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Блеър раздава титли на партийни спонсори
Добави мнение   Мнения:3 1
cherno nigro
23 Окт 2005 23:46
Мнения: 514
От: Burundi
...Мно-о-о-ого отдавна...Време беше и нашият вестник да го види! Критикуваното семейство Блеър прилича на всяко критикувано премиерско семество...Не по Толстой обаче..Критиките почнаха далеч преди Троянския иракски кон “оръжия за масово изтребление” да рухне...В началото беше Чери с нейната мания да продава и купува апартаменти. След бристолската афера, доде австралийската /един фокусник се опита да влезе под фустата на премиершата, но стигна само до фитнес упражненията й/ , а сега се задава хонконгска такава ...Но на госпожата шапката й не се накриви, а напротив – адвокатската й клиентела нарастна многократно, а котo похлупак тя издаде “бестселър”, за живота на Даунинг стриййт десет...Тони ряба да яде пред нея.
Cruella de Vil
24 Окт 2005 09:29
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Във вестника упорито продължават да наричат съпругата на Блеър Чери. ШерИ, господа редактори...
И преди вестниците са раздухвали скандали (по-скоро преувеличени) за съпругата на Блеър. Досега не бяха доказани незаконни действия от нейна страна. Ставаше дума за купуването на някакъв апартамент, а този който го предлагал бил мошеник. Шери е нямало как да знае тази подробност, но въпреки това вестниците го раздухваха известно време, после млъкнаха. Заяждаха се с нея дори и затова, че не родила детето си в държавна болница(!?). Понякога заяжданията са толкова дребнави, че зад тях прозира чиста злоба и завист заради успешната й кариера на адвокат.
Засилените мерки за сигурност не са празна прюмица, а резултат от активността на терористите на британска територия. На когото му се виждат много тези пари да провери т. нар. "цивилна листа" за да види колко диши са включени в нея и колко струва на британските данъкоплатци издръжката на кралското семейство.
майничка
24 Окт 2005 12:02
Мнения: 215
От: Bulgaria
Старичка й е колата. Воксхол/Опел Омега е спряна от производство вече 4-5 години. Да й купят Signum.
Добави мнение   Мнения:3 1