Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ливан арестува ислямист за убийството на Рафик Харири
Добави мнение   Мнения:3 1
44magnum
24 Окт 2005 02:12
Мнения: 1,498
От: Bulgaria
Абе какво ги сърби американците за тоа ливанец?Когато те убиха оня изрод Кенеди къде беше световната общност и ООН, или ще кажете че тогава не го е имало.Аз викам всека жаба да си знае гйола, ма тех друга им е идеята, искат да поразгорят огъна, да запалат и Сирия и Иран па да видите тогава каква мобилизация ще има на нашите деца да умират за бракята Джумериканци.Гадно племе мадар фъкър!
yapayapa
24 Окт 2005 05:41
Мнения: 2,222
От: Belgium
Че какво друго може да се очаква от Райс и Стро....
Дер Шпигел пише, че главния свидетел, на когото е опрял заключенията си Детлев Мехлис при изготвянето на доклада е съмнителна личност с криминално досие като измамник и изнудвач. Самата комисия, която в петък внесе доклада в Съвета за сигурност заявява сериозните си съмнения в надежността и достоверността на декларациите на Зухеир ал-Сидик
мишелин
24 Окт 2005 10:24
Мнения: 417
От: Bulgaria
Я и аз да дам скромното си мнение - самият Колин Паул призна, че ситуацията с оръжията за масово поразяване в Ирак са били чиста инсинуация и позроно петно в кариерата му. Докладите се окзаха неверни, а ООН е доказала своята неефективност институция, чиито резолюции, ако са в амеракнски интерес всеки спазва, но ако не са, никой не ще да знае за тях. Та такова нещо има и тук, още повече, че докладът няма доказатлства, а само хипотези.
Добави мнение   Мнения:3 1