Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Привърженици на крайнодясното испанско движение Фаланга, създадено от
Добави мнение   Мнения:6 1
Радикална Партия
24 Окт 2005 02:13
Мнения: 728
От: Bulgaria
Скоро България ще се виждат такива гледки и наши протести на Български националистични формацй и Партий!!!От провеждащата иконмическа политика на Управляващите които притискат хората на ръба на оцеляване и осъществяват геноцид срещу Българските граждани !!!Като отбягват да изпълняват Конституцията на държавата на която е посочено ясно и със закон че Държавата трябва да се грижи за свойте граждани Упарвляващите сами ни помагат нашите членски маси в нашите националистични партий ден след ден да растат с много бърз темр и всеки ден специално ние Радикалнат Партия получаваме запитвания как могат и какво да направят за да станат наши членове!!!Лично знаем от Волен Сидеров че при тях в Атака едвам смогват да разгладт молбите подадени от кандидати за да ченуват в Партия Атака!!!Едно е сигурно следващите президенски избори Волен Сидеровще бъде избран за президент на България!!!И тогава нашата гьостарицата на националистите ще наложи ред и закон в България и ще започне България да фукционира като трябва и да има благоденствие и благополучие за народа!!!България на Българските граждани!!!Вън чужденците които ни крадат работат и не използват да им си работи за жълти стотинки и те да богатеят на наш гръб и живещите в България да мизерстват и гладуват!!!Как няма срам Доган да изрече на собствените си хора да каже Тютюна не може да ви бъде поминък!!!За нас всички Бълграски Турци са равноправни Граждани в България и никой няма право да лишава Българските граждани от техния поминък!!!Като защитаваме Правата наБългарите така ще защитиме и правато на работа и ПОМИНЪК на нашите Български Турци!!!Да живее Велика България!!!Да живе во веки веков!!!Хляб и поминък за всички в България!!!Долу ДПС която иска да затрие и дори собствения си електорат като го обрича на глад и мизерия!!!
D-r Zvezdnikov
24 Окт 2005 05:21
Мнения: 1,522
От: USA
България все повече затъва! Стигнали сте били дъното?
~ Няма да го стигнете никога! Все ще има къде да копнете малко...
Aranita
24 Окт 2005 09:55
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
Прочее ти не се ли смяташ за българин докторче? Що щеш тук тогаз? Хайде върви на... сещаш се къде. Вместо да те боли за това което става говориш за нас като за чужди.
Honda fan
24 Окт 2005 11:47
Мнения: 1,101
От: Bulgaria
е точно такива демонстрации нека да нямаме, а Радикалисте?
ТАПА
24 Окт 2005 15:05
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Радикал, кефиш ме!
saw
24 Окт 2005 15:09
Мнения: 839
От: Bulgaria
Я... що още не съм прочел как Хелзинки и Брюксел са размахали пръст на испанците за даличието на крайно-националистически групировки ?
Добави мнение   Мнения:6 1