Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Евросъюзът залоства България в чакалнята
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:233 Страница 1 от 12 1 2 3 Следваща »
gosho5
25 Окт 2005 21:53
Мнения: 104
От: Bulgaria
Идеята, че ще ни пуснат да се качим на влака без билет, понеже сме си направили труда да отидем с чантите на гарата, е доста забавна.
Предлагам следното – да се намерят учени, политолози и социолози на запад, които се ползват с доверието на всички партии в парламента и да бъдат запитани следното – каква е вероятността ако България не бъде приета 2007-а, да бъде приета 2008-а. Или нещо в този дух.
Думата ми е, ако някой иска нещо да се случи някога, то трябва да ГО случи СЕГА. България се движи в обратната посока и нещата които днес са трудни, утре ще бъдат много по-трудни.
Андрешковци показаха, че ЧУДОТО -- да се справят с организираната престъпност, която произтича най-вече от тях -- няма да се случи. Хитър Петър от Мадрид и той дърпа надолу, щото там му е играта.


п.с. очаквам новите доводи на тема: "ше ни приемат, къде ше идат. Ако ли не -- няма значение, че и даже си е за добро." Например, още не са развили историческата перспектива, колко стара била идеята за обединена европа (сиреч ялова) и как не трябва да и се обръща много внимание."
п.п.с. откритата подигравка на американския гошо с нашия гошо зурлата беше изключително грозна и не без последствия, ако още някой не е разбрал.

Редактирано от - gosho5 на 26/10/2005 г/ 00:01:30

Пейчо Пеев
25 Окт 2005 22:12
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
За борбата с корупцията докладчикът каза включително тази от 'high level', върви още по Euronews

Редактирано от - Пейчо Пеев на 25/10/2005 г/ 22:14:14

Manrico
25 Окт 2005 22:16
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
За пореден път пробваме дали пък няма "да мине номерът". Няма ли най-накрая да разберем, че не минава???

___________________________________
Кой ми затри подписа? Ще протестирам!!!
риж
25 Окт 2005 22:25
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Оти ручахме жабетата тогава?
И оти още ги ручаме с новите акцизи?
К`ва стана - народецът му съдират кожицата от гърба, за да плати" цената за влизане", докато политици и магистрати си пълнят в това време гушките и го прееб...т .
Народецът, вместо да удари с юмрук по масата и да поиска правила на играта, си избира месия след месия, който ще го оправи - я за 800 дни, я социално, я либеранално.
Прадедо ми, лека му пръст, повтаряше често една приказка:
"Прост народ, слаба държава!"
риж
25 Окт 2005 22:29
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Чакам след малко разни пишман националисти да ни светнат, че всичко това е заговор на глобалистите, или на капиталистите, или на Запада по принцип, или на жидомасоните, или американски, или гватемалски...Бе нек`къв заговор, за да ни попречат да реализираме суперсветовния си потенциал като нация.
Б.а. Истинските националисти да не се засягат, не е за тях
stormleader
25 Окт 2005 22:32
Мнения: 310
От: Canada
Комуняги и ЕС, както и комуняги и НАТО са несъвместими понятия. Докато тъпоумните българи си избират да ги управляват бесепета, депесета и ендесевета, както и други червени креатури, ще има само корупция, руски олигархизъм, анадолска шуробаджинащина и обръчи от фирми, беднотия, мръсотия, чалга, мутри и тъпотия и една шупа ултрабогати мафиотски босове. Това е положението.....
Ку-Ку
25 Окт 2005 22:37
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Хубави новини. Влизането в съюза и сгромолясването на икономиката ни се отлага. Лесни пари за цицане от европейските фондове не се очертават. Тиквите са под обстрел. Така ако изкараме десет години ще станем държава
Hugin
25 Окт 2005 22:38
Мнения: 8,461
От: Bulgaria
""Евросъюзът залоства България в чакалнята""
Нещо не му се връзват работите на др.Терзиев.
Ние да си попитаме: Почем рубль сегодня?
Hifor
25 Окт 2005 22:39
Мнения: 218
От: Bulgaria
Класика в жанра!
Затова има театри! Затова трябва да се гледа "Прелъстена и изоставена"!
Да не забравяме, че все пак има и друг изход: " Много лошо не е на лошо!"
Вярно е, че някои ще се разминем с по доброто от това, което е сега, но по-първичните българи и циганите ще се радват в бъдеще на Европейски комфорт в територията на България със статут на европейско-ромски аборигенски резерват!
Мислител
25 Окт 2005 22:39
Мнения: 145
От: USA
А не е ли по-хубаво да се откажем от ЕС и да продължим развитието си извън него?
Зевзека
25 Окт 2005 22:42
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
А кой ще плаща за развитието ни?
Душко
25 Окт 2005 22:42
Мнения: 11,027
От: Austria
stormleader , извинявай, ама ние сме в НАТО .

Или последните няколко голини НЕ си чел вестници, и сега си решил да пишеш.

1 ) След като сме в НАТО. и

2 ) комуняги и НАТО са несъвместими понятия ( аксиомата на stormleader )


Тогава у нас има НЕ руски Не комунистически ( което няма нищо общо с Русия ) , а НАТО-вски "" креатури, ще има само корупция, руски НАТО-вски олигархизъм, анадолска * шуробаджинащина и обръчи от фирми, беднотия, мръсотия, чалга, мутри и тъпотия и една шупа ултрабогати мафиотски босове. Това е положението..... ""


анадолска * шуробаджинащина - Анадола ( баратска ТУРЦИЯ ) си е в НАТо предполагам мно0О0ого преди stormleader да се е родил .

Nickolas
25 Окт 2005 22:49
Мнения: 8,500
От: Bulgaria
Типична държава без европейска перспектива (за момента поне) е Файром Македония - ама не съм видял нещо да са поевтиняли акцизите баш там. А! Мъжкото подстригване е по-евтино от при нас, ама това е горе долу единственото по-евтино и май върху него има данък, а не акциз. Пък по радиото им се водят глупави разговори на същите теми като в НеРеБе-то с една тъжна добавка, че "никой не ни иска". И се дава БГ за пример точно напоследък! Сега да им отнемем примера ли и да ги разочароваме!? Май натам отива.
Зевзека
25 Окт 2005 22:50
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
У нас няма комунисти. Пукнат комунист няма. Нали сме в НАТО!
Има само Душковци....
agent69
25 Окт 2005 22:52
Мнения: 866
От: Bulgaria
Голям праззззз.., вече ни докараха до просешка тояга.
Петър Петров
25 Окт 2005 23:03
Мнения: 2,254
От: Bulgaria
Защо ли се сещам за една песен на Владимир Висоцки, в която се пее:
"Сергей! Ты горишь! Уповай, человече,
Теперь на надежность строп!"

...
stormleader
25 Окт 2005 23:03
Мнения: 310
От: Canada
Душко, вие червенотиквениците винаги сте доказвали, че сте много далеч от действителността. Явно не си в час какво натвориха вашите креатури от ендесеве, депесе и бесепе във връзка с НАТО:

Кашата с военните проекти обърка съюзници и партньори
Набиращият скорост проблем с военните поръчки за модернизация на армията излезе от пределите на страната и предизвика тревожни реакции от НАТО

След решението на правителството, което на практика блокира военните проекти, от Брюксел, където по същото време министърът на отбраната се срещна с генералния секретар на алианса Яп Де Хоп Схефер, дойде информацията, че в НАТО са обезпокоени от вече забавеното темпо на модернизация и превъоръжаване на българската армия. По тази причина алиансът ще изпрати през ноември група за ревизия на споразумението с България, която да направи преглед как се изпълняват договорените срокове по ангажименти, поети от България. Мисията трябва да прецени също така дали българските проекти са реалистични и като срок, и като финансова обезпеченост. "НАТО е загрижен от факта, че българските институции не могат да изпълнят задълженията си по отбранително планиране в рамките на съюза", коментира пред Би Ти Ви в неделя председателят на сдружение "Джордж Маршал" Велизар Шаламанов. Според експерти има опасност България да влезе в ролята на несигурен партньор - и на НАТО, и на компаниите, които произвеждат техника за алианса.

Натиснете тук

Просто си умирате от желание да провалите БГ по пътя и към цивилизования свят и да я оставите в руско-анадолско-ориенталската боза, в която вие и вашата мафия вирее.Проблема ви е, обаче че както казах все ви бяга обективната действителност и рано или късно се блъскате болезнено в нея...
nesnaecht
25 Окт 2005 23:14
Мнения: 15,180
От: France
Интересно се получава , социалисти и зелени са против влизането на БГ в срок ! Защо така ???
Има май само един отговор - да не езрожат какви золуми са правиле заедно със БГ социолистите ! Бе гола вода е ЕС без десните !
SultanBg
25 Окт 2005 23:21
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
След критиките в Страсбург влизането ни в ЕС все повече се отдалечава към 2008 г.
Това е най-желаната радост за седерасти и баш Мангосера Костов... Започва лют вой на чакали.. Сега ще отворят едни уста, голяма колкото на Катя Класната, че настъпва Катастрофа!!! Апокалипсис!!! комунистите забавят влизането на България в Европата със цяла година.
Голяма е бедата!! Току виж, през това време, бандитите са понамаляли по разни причини...
Вече отдавна са неконвентируеми са заклинанията, изобилстващи цели 15 години, че “Комунистите са против ЕС”, “Европа няма да приказва с комунисти и социалисти”, “Единствено седесарската политика е ориентирана към НАТО и ЕС”, stormleader - Комуняги и ЕС, както и комуняги и НАТО са несъвместими...и т.н..
И какво излиза сега?! БСП води България уверено към Европа,
една година не е фатален срок,
а през това време Гл.Обвинител на Републиката преброява клиентите си: Софиянски, Мангосер, Костова и друга престъпна палач...
paragraph39
25 Окт 2005 23:22
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...Холандката Ели де Грун постави въпроса и за присъствието в българския парламент на коалиция "Атака". Тя я определи като "антисемитска и расистка организация и я сравни с Ку Клукс Клан"."
......................................... .........................................
А, ТАКА?!?
Значи, "Атака" е ВИНОВНА- че е в българския Парламент ?! А, може би, "вината" на "Атака" е , че НЕ е била ДОСЕГА в българския Парламент?!?
Тъй, тъй... А как РЕАГИРАХА 18-те български "европейски наблюдателя" на думите на холандката- по европейски или по български?! Или по пухльовски?!


Алексей Блиндяев
25 Окт 2005 23:30
Мнения: 1,516
От: Burkina Faso (Upper
фък... требваше да думаете по тоз допрос когда пускахте бюлетиньките, таварищи... кво ше пише в тоз и в следващите доклади беше ясно още през лятото...
Добави мнение   Мнения:233 Страница 1 от 12 1 2 3 Следваща »