Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
480 лева премия за разбит канал за трафик на хора
Добави мнение   Мнения:6 1
Артиста
25 Окт 2005 22:51
Мнения: 5,204
От: Canada
Демек: Бедни, но честни...
Радикална Партия
25 Окт 2005 23:01
Мнения: 728
От: Bulgaria
А циганите каква награда трябва да получат за тези техни участие в организираната престъпна банда която е рушила международния авторитет на България във Франция!!!Защото френската общественост е дигнала ръце от катуни ПЪЛНИ с Български Цигани а Хелзенски Комитет се услушва нещо и не излиза да коментира тези факти!!!Преди две седмици в Швеция беше погнала и изселваше от нейната държава Български цигани които са живели там незаконо в цигански катуни и са просели и крадналиот шведските граждани!!!Докога България ще търпи тези цигански организирани банди които вилнеят в България които крадат , плячкосват , изнасилват и убиват!!!Докога България ще търпи тези Български които вилнеят вършат креминални деания в страните от ЕС и благодарение на тези престъпни цигански организирани действия България е критикува в доклада за присъденяването и в ЕС!!!На такива цигани трябва да им бъде отнето Българското гражданство дето злепоставят с техните криминални действия извършвани в страните в ЕС и така злепоставят Българската Държава!!!Да живее Велика България!!!Да живее во век ивеков!!!Всеки Български циганин който руши законите и излага България и е злепоставя в страните в ЕС да му бъде отнет Български паспорт и да се лиши от Българско гражданство!!!
agent69
25 Окт 2005 23:20
Мнения: 866
От: Bulgaria
Не стана ясно за българки ли става въпрос или за т.н. "българки от цигански произход' ? Уточнението е крайно необходимо, за да не се срамуваме от това, че сме българи..
PokerFace
26 Окт 2005 00:24
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Радикална ПартияНа сапун ..не дават , на Сатурн..не може , а кажи ти какво да ги правим де!Европейците си мислят , че като им подхвърлят помощи във фондовете , Те ще си стоят в БГ. и ще тормозят само останалите по една или друга причина още в БГ.Българи!Да ама не (както казваше Бочаров)Сметката им можеше да излезе и вярна , само че не взеха на сериозно фактора -крадливи цигански лидери-и така че няма да им се отвори парашута и мангалите ще ги тормозят на поразия
Радикална Партия
26 Окт 2005 01:05
Мнения: 728
От: Bulgaria
PokerFace-Единствения път да се вкарат циганите в правия път е гьостарицата!!!Като заиграе как требва Дряновата Гьостърица по това племе всичко живо от тех че се вразуми и ще влезе в правилния пьт!!!Гьостарицата е единственото лекарство употребявано срещу всякакви непослушни племена във Историята ня света!!!На гьостарицата като заиграе как требва всичко живо се кланя и подчинява!!!Даже и правозащитници вразумява и подчинява!!!
agnostik
26 Окт 2005 02:45
Мнения: 816
От: Bulgaria
Двама донкихотовци, български полицаи, две години работили да спрат цигански далавери, които ни излагат в Европа. Браво! Държавата ги награждава с 480 лева /надницата на един депутат за по-малко от седмица/ - пак браво. Ама утре тези две бели лястовици, които със сигурност владеят четрите елементарни аритметични деиствия, ще направят следното уравнение:
480 nbgl = 237 и нещо евро = малко над 25 % от печалбата на циганката, продала отрочето, добито по начина, който мургавата част от БГ го добива... И понеже аритметиката не е нито литература, нито политика, тези две бели лястовици вероятно ще почернеят и ще пожелаят лично да се включат в разпределението на процентите... Не е възможно да се живее на чест и слава, дори и Бате Ламбо имаше дневни и квартирни, за да преследва Велински по всичките Европи на всичките земни кълбета...
Добави мнение   Мнения:6 1