Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Буш не изключи военен удар по Сирия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:41 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
FL
25 Окт 2005 23:43
Мнения: 6,942
От: Canada
"Американският президент Джордж Буш не изключи военен удар по Сирия, но заяви, че такива действия ще бъдат предприети само в краен случай."
Убииството на бившият премиер на Ливан е "краен случаи"!
Сирия открито поддържа тероризъм!
ООН трябва да и даде кратък ултиматум!Ако не, Америка ще излови престъпниците за няколко дена!Воината срещу Сирия ще е по кратко отколкото срещу Ирак!
Сирииският народ е за свобода и демокрация!Искат само малко помощ!
УСА ще им я окаже!
К
25 Окт 2005 23:47
Мнения: 1,258
От: USA
Четох доклада. Силно откъм изводи, слабо откъм факти. Напълно вероятно сирийците да са участвали под някаква форма, но ако тези данни се разгледат от съд, той не би могъл да реши друго освен "невинен по липса на доказателства".
Радикална Партия
26 Окт 2005 00:04
Мнения: 728
От: Bulgaria
А бе Българския контингент и Армия се подготвят вие не бойте се и не се притеснявайте!!!Сирия скоро ще падне и наши православни попове ще пратим там да поропроваядват Православната Вяра там!!!Дето за българите е текло и пак ще тече!!!Сирия това е нашия пазар и ние Българите трябва да си го върнем в наши ръце икато Сирийците не ни го давт с добро ние с нашата Българска Армия ще им строшим главата на всеки опърничев Сириец и ще го вразумим!!!От стари времена се знае Гьостарицата и те Срийците почитат като по тех заиграе и кокалите им потроши!!!Чужди стоки те че купуват и нашенското производство искат да отхвърлят!!!Ето за това ние с Българскат Армия ще ги накажем!!!
By_Ganio
26 Окт 2005 00:18
Мнения: 398
От: Bulgaria
Тъкмо ще видим колко струват последните "безаналогови" ракетки , гдето бяха закупени от мюмюните.
К
26 Окт 2005 01:04
Мнения: 1,258
От: USA
Ганьо, имаш пред вид онея дето свалиха безаналоговия Стелт в Сърбия?
Зевзек
26 Окт 2005 02:51
Мнения: 2,937
От: Bulgaria
Катил не започваше ли с буквата "К" ?
By_Ganio
26 Окт 2005 03:05
Мнения: 398
От: Bulgaria
Да , същите.И ако Башарчо се надява да го опазят от панделата , да погледне какво стана със Садамчо и Слобчо и да си помисли внимателно, заслужава ли да си харчи париците за ръждясали съвецки боклуци, а не после да има , ама аз не разбрах , аз не признавам , аз туй, аз онуй
К
26 Окт 2005 04:56
Мнения: 1,258
От: USA
Зевзек, ама ти си знаел да пишеш? Кога се научи бря. Е и на 50 години не е късно. Аре легай, че утре можеш да се научиш и на делене.
Ганьо, ама те с ръждясалите ли го свалиха този стелт? Бре, кво ли би станало с новички! Тц, тц, много го любиш това дядо Иван ти!
Пройчо
26 Окт 2005 05:20
Мнения: 1,846
От: Bulgaria
Явно Ирак действа отрезвително на Буш!
Преди 2 - 3 години говореше за смяна на режими и демократизирането на целия регион, сега само се репчи с военен удар, който разбира се ще бъде най - вероятно с ракети, че току виж сирийците купили С 300. Но най - вероятно е че всичко ще се размине с остра размяна на реплики. Кво да правиш силиците вече не достигат за втора окупация, пък и военния ентусиазъм на населението поохладня та вече даже нема кой да ходи в УС армията!
oIo
26 Окт 2005 08:18
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Има един проблем. Заедно с решението за разчистване на терористичните режими, трябва да се обявява и конкурс за ресайклинк на колосалните гробници от потрошена железария, в каквито се превръща прочутата "безаналогова" бойна техника. Картините с разпръцани додето взор види савецки ракети, танкове и самолети действат много угнетяващо на червеногъзите. А и те са хора.
Душко
26 Окт 2005 09:25
Мнения: 11,027
От: Austria
oIo "" ... Картините с разпръцани додето взор види савецки ракети, танкове и самолети действат много угнетяващо на червеногъзите. А и те са хора. ... ""
Действително през 3-тото Хилядолетие, американците успяха да потрошат Съветската Техника от втората половина на 20-ти век - експортно изпълнение, обслужвана от араби. Освен това Ирак беше деметилетия наред в ЕМБАРГО и не получаваше никаква техника - нито воеенна, нито гражданска от никого.

Руската военна техника - Най добрата в Света се купува като топъл хляб от Всички страни които могат да си позволят НЕзависима външна политика - ИНДИЯ, КИТАЙ , Юго- Източна Азия. Дори васалите на САЩ от Латинска Америка предпочитат Руската военна техника и купуват ако иимат възможност.

Друг голям + на руската техника е , че е изключително Надеждна и действа Безотказно и в Полярните Морета и в Тропиците. И в Сибир и в Пустинята. Надеждно и ефективно.

Васалите на САЩ са принудени да купуват Скъпата и НЕефективна американска техника. И дори да унищожават старата си руска техника (ракети), понеже е по- добра от тази на заслужилите им съседи от НАТО.

Нарязани ракети са най- добрата гаранция за сигурността .
Гарван
26 Окт 2005 10:21
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Що ли ми напомня на ултиматумите към Милошевич. Сирия е малка и е лесна плячка за една показна акция - там бомбандировките ще са достатъчни, а войски после ще сложат от ООН, за да оправят хаоса. Дано не се случи, че аман от бушизми вече.
Salin
26 Окт 2005 10:32
Мнения: 566
От: Bulgaria
За най-голямо съжаление Путин спря сделката за доставка на ракети С-300 на Сирия, така че страната остана незащитена за натовските самолети и сега Съединените щати ще я подпукат. Нищо още 19 милиона души ще водят партизанска война.
oIo
26 Окт 2005 10:33
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Това за "бомбандировките" е свежо, Гарване. Сигурно идва като съчетаеш "бомба" и "банда". Гиди имприлиалисти ниедни!
Локи
26 Окт 2005 11:43
Мнения: 4,862
От: Bulgaria
oIo, би ли могъл да дадеш поне приблизителни цифри за свалени самолети в първата иракска война (но да истински, а не пропаганда), като казваш за унищожената съветска/руска техника. А може да пробваш да го представиш и в милиони долари после.
Гарван
26 Окт 2005 11:48
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Вярно, интересеен кривопис се е получил
Пък туй българи да спорят дали хамериканската или руската техники били по-добри не го разбирам
HaHe
26 Окт 2005 12:00
Мнения: 10
От: Bulgaria
Харири беше убит от израелските служби. Какво пък им е виновна Сирия сега? Май пак си търсят хора за трепане... ама хайде. Нека нападнат Сирия де
Фидел Беев
26 Окт 2005 12:07
Мнения: 4,254
От: Fiji
И аз сметам, дека Сирия нема да е проблем за героичната америcuntска армия. Дебелогъзляците вече са се доказали срещу сериозни противници - я глей как разгромиа Гренада през 83-та. У Виетнам апнаа малко развалено кучешко, ама барем се научиа да използват напалмо по предназначение. Па ако не беа бомбили Хамбург и Дрезден през WWII, а след 2-3 месеца и Хирошима и Нагазаки, са немаше да знаят как да пущат умни и касетъчни бомби налево-надесно... Язък, дека официалниот бюджет на УСраелската армия е по-голем от общио на останалио свет - дебелогъзляците с по една гънка на мозъко за нищо не стават. Колку и да ги кичеа с кевлари и други вълнени дреи, американскиот потурнак си остава страхливо, извратено добиче, дека става саде за охрана на чифутски рафинерии и петролопроводи...
мишелин
26 Окт 2005 12:13
Мнения: 417
От: Bulgaria
Абе, Радикалната партия, ти к`о си мислиш, че в Сирия няма православни хрстияни ли? Първо гробът на Йоан Кръстител се намира в Дамаск, второ, там е седалището на една от православните патриаяршии, мисля, че е Антиохийската, дано не бъркам. Трето, има много православни манастири.
А дали са участвали в убийството на Харири, не виждам смисъл да го правят, при положение, че и без това не бяха в добри отношения със САЩ и по този начин само си навякоха тежки неприятности. Пък и ако са участвали - това не е повод за обявяване на война, освен ако положението в Ливан не засяга пряко нечии (в случая израелски и американски интереси?). А откъде, by the way, сирйските сили за сигурност са били задължени да знаят какво става навсякъде в Ливан? Разбирам убийството да беше станало в Сирия, тогава да ги обвиниш. Само не казвайте, че в Ливан е имало единствено и само сирийски агенти, щото е неверотяно.
А българския бивш премиер като го убиха, що никой не обвини никого и що нямаше война срещу някого?
kasapina
26 Окт 2005 12:33
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
малките държави които не могат да си позволят подходящ военен бюджет стават лесна плячка на изродите зад океана. новата военна стратегия на щатите предвижда въздушни удари както беше експериментирано в последните 3 войни който успяха да спретнат. сега всяка година отделят по 50 милиарда само за ракети с който да унищожават безнаказано и безболезнено инфраструктурата на жертвата си икономическа и военна и по този начин печелят войната без да е стъпил дори американски ботуш на засегнатата територия. затова единственото нещо с което могат да бъдат спрени е ядреното оръжие - затова и гледат да смачкат евентуалните си неудобни политически противници още преди да са го придобили. истински мръсници. по големите мръсници са тия които гледат и мълчат когато се извършва престъплението. накрая обаче всички ще си платят с лихвите
kasapina
26 Окт 2005 12:40
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
хубавото е обаче, че има и един силен който стои на страната на онеправданите и ги удари през ръцета за Иран сега дано го направи и за Сирия:
МИД: Россия будет противостоять попыткам ввести санкции против Сирии
ТЕЛЬ-АВИВ, 26 окт - РИА Новости. Россия будет противостоять попыткам ввести санкции СБ ООН против Сирии в связи с расследованием убийства экс-премьера Ливана Рафика Харири.
Натиснете тук
Добави мнение   Мнения:41 Страница 1 от 2 1 2 Следваща