Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Социолозите сигурни само за балотажа в София
Добави мнение   Мнения:8 1
редник
25 Окт 2005 23:48
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Шефът на "Афис" обаче заяви, че прогнозата му е пълна с неизвестни.
...
----------------------
Кольо Колев обясни слабото представяне на Герджиков с това, че... не се е показал като добрия приемник на Софиянски.

Боже, кой плаща за подобни "прогнози"?
paragraph39
25 Окт 2005 23:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПАК ще има, май, "изненадани" социолози и ИЗМАМЕНИ техни клиенти?!?
Тези, същите, и за "Атака" същото/почти НИЩО!/ казваха преди изборите, а после се "изненадаха" ?!
Сега дружно пак са се заели да тръбят, че Б. Б. НЯМА да е новият кмет на София- и пак ще бъдат ИЗНЕНАДАНИ/но няма да връщат пари, де/ !!! КАЗАХ!
Радикална Партия
26 Окт 2005 00:51
Мнения: 728
От: Bulgaria
Изненадите тези Избори ще ге поднесат НЕЗАВИСИМИТЕ Георги Жеков и Велизар Енчев!!!Столичани ако иската да изметет софия от комунестическата номеклатура и да унищожите тази мафия основана от БКП -ДС гласувайте за НЕЗАВИСИМИТЕ кандидат кметове Георги Жеков или Велизар Енчев които ще объркат всички сметки на Тези Платени Социолози!!!София НА Софиянци!!!Вън от Кметството на София платените слуги на Икономическите Групировки!!!
rojen91
26 Окт 2005 03:02
Мнения: 4
От: Bulgaria
Пак задавам същия въпрос и няма да се уморя да го задавам: Кой от ръководството на СДС ще си подаде оставката в събота вечерта след като стане ясно, че Минкото им е последен и че заради изхабените за него 4-5 % на балотаж отидат комунистка и мутра?????!!!!!!
Може ли да се проиграва на карта от една безобразна политически безотговорна суета шансът на всички десни софиянци да имат свой кандидат на балотажа, а и свой кмет (защото Гаврийски ще спечели, ако отиде срещу Дончева) заради комплексите и омразата на бат’ Путьо и Ф. Д. и заради изплъзващото се кокалче от ръцете на мазните клиентелистчета от софийското СДС. През лятото искаха да се гушкат с царя, сега подаряват и София! Аман бе, хора! На какво прилича това! Ако се окаже, че заради тези копелета на балотажа изборът ни е между мякаща трявненска комунистка и сикаджийска мутра аз лично ще отида на Раковски да смачкам нечии топки!!! Заклевам се!
Алтънгого
26 Окт 2005 08:18
Мнения: 126
От: Bulgaria
А бе роженчо , ти у ред ли си бе човече? Ти сещаш ли се кой издигна Герджиков бре? Сега топки ли ще мачкаш или кли-тор?
Наум
26 Окт 2005 09:31
Мнения: 1,666
От: Bulgaria
Чакай пък ся аз да питам...
Каква политическа отговорност понесе Костов, когато тропна с юмрук по масата в СДС и се наложи над Натка през 2003 да откажат да проведат предварителни избори в дясното, в резултат на които СДС излезе със собствен кандидат, а Софиянски се видя принуден да секандидатира от ССД. И сетне Костову му се наложи "да гласува с отвращение" за "помияра"-щото резултатите от изборите го принудиха.
Ако някой има да носи отговорност, то това не е само бат Петьо и Елеонора-издигнали неизбираеми кандидати-непратийци, без харизма, без страст и без достатъчно желание да печелят.
Към всичко горно Костов има два пъти по-голям грях-силом наложи на дясното тоже такъв кандидат.
Никой не е забравил, как отиде и удари с юмрук по масата и този път-или избирате Гаврийски, или си гледайте работата.
В резултат на което София най-сетне ще има червен кмет. И за кого работи Костов, питам аз?
ТАПА
26 Окт 2005 10:49
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Уважаеми колеги,
обзалагам се с всички, че новият кмет на София ще е Б.Борисов! Няма да има балотаж защото всички останали карикатури /или кандидатури/ са върло неизбираеми.
А защо грачат против генерала всички партии които съсипаха София?-Всеки да си отговори сам.
Ако не позная, ще Ви се извиня публично.
pirata
26 Окт 2005 13:40
Мнения: 58
От: Bulgaria
да ви кажа, нито съм от софия, нито съм в Бг, та тия избори не ме вълнуват особено...ама като гледам кандидатите, тежко им на софиянци...то е един популизъм, едно лицемерие, едни провинциалисти са тръгнали кметове на столицата да стават, е...о си е майката...сал един Герджиков знае какво ще трябва да прави...ама то с възпитание проценти не се печелят...трябва да лапуцаш непрекъснато като Дончева...
Добави мнение   Мнения:8 1