Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Икономист\"\": Кюлев се отърси от миналото и стана съветник на Първ
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:74 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
Ина Тодорова
28 Окт 2005 23:44
Мнения: 3,086
От: Finland
той "очевидно успя да се отърси от тъмното си минало и стана водещ банкер и финансов съветник на президента Георги Първанов"

Ама г-сда англичани, това е вашия морал, не европейския. Щото, ако при вас от гамен може да станеш политик и да си "забравиш" просто миналото, то в другите части на Европа това не е възможно.
Особено в Скандианвието-техния морал няма нищо общо с английския , нито вида на "демокрациите " им няма нищо общо!
Това, че Европа седи в "мъглата на желязната завеса" и българинът въобще не я познава, се дължи на българските политици, които владеят медиите и ги манипулират, с вашия морал....
За туй си давате тези съвети на вашите си и в Европа не стъпвайте, както и не съветвайте българите по нормите на своя "морал?"
Изкупувате земята ни, "съветвате ни", навирате ни вашия "морал". Няма по-нахално и нагло племе от вас.Нещастници!


Редактирано от - Ина Тодорова на 29/10/2005 г/ 00:19:14

`Kaily
29 Окт 2005 00:07
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Отръскал се като пловка от вода и станАл съветник на президента значи.
А президента на кво се е научил от отръскалия се?
редник
29 Окт 2005 00:28
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Още едно предупреждение...
bozata
29 Окт 2005 01:08
Мнения: 887
От: Bulgaria
Комунист при комунист отива, а добрия е мъртвия, не случайно в една стихотворение Поетът беше написал" ... тихо мъртвия казал, не комунист....."
paragraph39
29 Окт 2005 01:11
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...че той "очевидно успя да се отърси от тъмното си минало и стана водещ банкер и финансов съветник на президента Георги Първанов"
......................................... ......................................... ...........
ЗНАЧИ, докато е бил съветник на президента Петър Стоянов преди това, пък, бил е съветник, НЕотърсил се от тъмното си минало?!?
bozata
29 Окт 2005 01:17
Мнения: 887
От: Bulgaria
Другари дайте да дадем - това е простата шаячна правда!!! Но да не даваме на другарите!!!!
KONTRAST
29 Окт 2005 01:32
Мнения: 727
От: Bulgaria
Народа стана за пореден път свидетел на поредната демонстративна ялова полицейска операция наложена от топ държавниците в момент на паническо състояние, некомпетентност, страх, както и с целенасоченото усилие на държавните ни лидери да прехвърлят отговорността за трагичното състояние на страната в резултат на алчността и готовността на висши държавни служители от изпълнителната и правораздавателната система да приемат подкупи (а често и да ги предизвикат) в замяна на покровителствуване, оневиняване или позволяването на безнаказни тежки престъпление за сметка на гласоподаваттелите, целия българгски народ и против националните ни интереси.
'
Истината е една.
Организираната престъпност унищожаваща България е в Народното Събрание, Изпълнителната и Правораздавателна система. Уличните организирани бандитски сформирования са рожба и подизпълнител на тази организирана престъпност настанила се удобно и трайно на всички нива в държавната власт.
'

Стига сте ни правили на идиоти!
Perkele
29 Окт 2005 01:37
Мнения: 2,929
От: Bulgaria
Уважаеми Параграфе, по повод коментара ви, ето това е цитат от съседната статия:


Според лидера на СДС Петър Стоянов, който също е против спецмерки, покушението срещу Емил Кюлев е на икономическа основа. Той настоя управляващите да кажат, какъв е произходът на първия милион на банкера.


Мурано
29 Окт 2005 01:51
Мнения: 3,298
От: Nauru
Ина, ... много си права ...!
Ако се замислим, през последните стотина години англичаните надробиха такива попари по цялото земно кълбо че, ще има да ги сърбаме десетилетия напред: Погледни Близкия Изток, Азия, Африка ... къде ли не. Изкуствени държави - гарантирани конфликти ...

Редактирано от - Мурано на 28/7/2010 г/ 11:56:08

yapayapa
29 Окт 2005 02:28
Мнения: 2,222
От: Belgium
Британския поглед може да ни дразни/респектира - кой както го чете - но внимание заслужава, наистина, пълния щрих за тази разстреляна кариера - нелошо резюме на вътрешната и външна динамика на България за цели три петилетки:
"очевидно успя да се отърси от тъмното си минало и стана водещ банкер и финансов съветник на президента Георги Първанов". Посочва се, че Кюлев е бил полицай, който е учил бизнес в Софийския университет в първите години на прехода, принадлежал на групата предприемачи, близки до правителствата и се е справил добре с търговията на петрол.
paragraph39
29 Окт 2005 02:45
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Уважаеми PERKELE,
Тези негови думи- за парите на Ем. Кюлев- Петър Стоянов трябваше да ги каже ОЩЕ когато беше президент, а Кюлев му беше съветник и "спонсор"!!!
Туй ми беше скритият коментар !!!

Редактирано от - paragraph39 на 29/10/2005 г/ 02:46:20

SultanBg
29 Окт 2005 03:13
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Да беше победил Конят пак щеше да бъде съветник и
да си възвърне масрафите и по двамата кандидати.

Редактирано от - SultanBg на 29/10/2005 г/ 03:14:39

Sta
29 Окт 2005 03:28
Мнения: 5,780
От: United States
Кюлев се отърси от миналото и стана съветник на Първанов

Ами като се е отърсил от миналото за какво тогава го е съветвал? За предвиждане на бъдещето? Явно не е спец там. Според мен именно като свидетел и участник в събития от миналото е бил изпозван от Президента. Съответно покрай съветите за миналото е имал достъп ди информация за предстоящи събития, приватизации и др. събития от бъдещето където пък Първанов поради поста си е по-напреднал. Така я виждам аз симбиозата. Предполагам, че Кюлев съвесно си е доплащал разликата, защото ползата от съветите изглежда по-ценна за него.
СветлоПиво
29 Окт 2005 03:47
Мнения: 8,839
От: Canada
За мен историята звучи така. Кюлев е набарал парите. Замогнал се е. След това е казал - аз вече не съм от комунистическата партия а съм от БСП. Изтръскал си е ...... нещото и станал съветник на президент от същата любима партия.....
Ккво да обяснявам повече..
starija hush
29 Окт 2005 03:56
Мнения: 5,041
От: United States
Пурванов играе шах с овце.Англиския посланик го вижда и казва.Какви умни овци имате в Бг...Не е верно аз винаги печеля играта....
коруба
29 Окт 2005 07:40
Мнения: 257
От: Bulgaria
Какво да ви кажа?Кюлев бил голям банкер!Брей, това софийско гаменче бързо се изучило.Аз съм от неговото поколение и не успях да стана банкер.А исках, така исках да стана банкер!Сега съм обикновен народен представител(т.е.представител от народа), но съм жив! Аман от комунисти!
Top Gun
29 Окт 2005 07:57
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Никой не може да се "отърси" от миналото. Никой не е забравен и нищо не е забравено. Най-малкото натрупването на т.н. национално отговорен капитал! По нормален начин никой не може да стане милионер за една нощ!
cherno nigro
29 Окт 2005 08:06
Мнения: 514
От: Burundi
Никога не съм защитавал британците, ала в случая коментарът си е коментар – умерен, обективен и никъв акъл не ни дават /щото нищо у пикливото им кралство не е без пари!/. Утре ще видя и неделните депеши кво дращят по въпроса...А ние вместо да вием кат ущипани госпоици, време е да се ОТЪРСИМ некои великомании и да отгледаме поне малко самокритичност.
Yapapapa, обади се с два реда на мейла ми, моля – къде си и какво праиш по Белгията, често отскачам там
Zmeja
29 Окт 2005 08:35
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
.........
Но в Президенството попаднал на хора
и станал човек.
Chicho Dr.
29 Окт 2005 09:46
Мнения: 8,006
От: USA
....че Кюлев е бил полицай, който е учил бизнес в Софийския университет в първите години на прехода, принадлежал на групата предприемачи, близки до правителствата и се е справил добре с търговията на петрол.
Комунист + ДС принадлежност + Россексимбанк (Миша Чорнъй) + търсен от Интерпол + отказана му виза за САЩ и Англия са достатъчни елементи за да стане човек съветник на президента-комунист. Бивш ДС-ар няма. Бивш негър по може - Майкъл Джексън.
В основни линии това са елементите на които трябва да "благодарим" за настоящата организирана престъпност. Някои имена: 1. Андрей Луканов, трето поколение предател по определение на Т. Живков (Последният е имал предвид трите поколения от тази фамилия, предали на Русия страната си), основател на след 10-то ноемврийската мафия, застрелян на 2.10. 1996 г. 2. Огнян Дойнов, основен фактор в Политбюро и идустриалните тайни на България до 10.11., и пръв износител на капитали зад граница, на Запад. Живял до смъртта си в Австрия. Една седмица след него в отвъдното го последва синът му. И семето им да не остане след тях, беше казал един мъдър човек. 3. Венелин Коцев, не знам дали е още жив, но помня, че беше се преместил в братска Австрия, бивш член на Полибюро. 4. Шабан Тюркмен, лично покровителстван от Любен Гоцев и помогнал на ДС в незаконната и търговия с каптагон. Любен Гоцев се счита за главният изпълнител на операция "Завербуване на гангстери с цел изпиране на открадните от БКП пари, принадлежащи на българския народ." Шабан Тюркмен беше търсен от Интерпол за нарко- и незаконни оръжейни сделки. Търсен беше и от Турция за терористична дейност. Господ с, или без наша помощ си го прибра в началото 90-те. 5. Фатик, син на прдишния. Изключително нагъл и жесток престъпник, работещ за ДС. Зстрелян през април 2004 г. 6. Илия Павлов, бивш полицай от шесто, бивш борец, бивш зет на ген. Чатръфилов от 1-во главно. Шеф на българската мафия за пред хората. Шеф на икономическия гръбнак на БСП, "Мултигруп", застрелян през 2003 г. 7. Иво Карамански, "Кръстникът", бивш гребец, бивш криминален затворник, певец ("Арията на клеветата" на поицията. Застрелян от подставеното лице Стефан Въжаров през 1999 г. И още много, много имена, все свързани с комунистическата партия, най-малкото на ниво дребни дилъри. По-важното е как се стигна до това ниво на престъпността: 1. Чисто икономически причини - БКП-ДС целеше да запази открадното от българския народ и държава. Трябваха и и перачи. Тази дейност се възложи на бивши спортисти, най-вече борци. На вън се изнесоха с чували милиарди долари. Още толкова се трансферираха "безжично" 2. Политически причини: БКП искаше да стовари вината за престъпността върху създадената от самата нея опозиция. Трябваше демокрацията като форма на управление да бъде компрометирана. С тази цел полицията се изтегли от улицата. След като мутрите се самозабравиха до такава степен, че някои куки бяха убити, те, чингетата започнаха да се връщата на улицата, където им е работното място. Отвориха се затворите (П. Младенов) и хиляди криминални типове се "демократизираха". 3. Соци ални причини: Много от "новите демократи", всъщност абици озни комсомолчета се подкупиха и набързо преминаха към врага. На думи се представяха за антикомунисти. Крещяха по митимгите "Долу БКП!", а си бяха на ведомост при ДС. 4. Етнически: нарочната ненаказуемост на престъпмниците отприщи вродената криминалогенност на циганите. До този момент единствената институция, която раздава правосъдие си остава самият Бог. Бог да ни пази!
smiren
29 Окт 2005 09:54
Мнения: 539
От: Bulgaria
Параграфа е елегантно прав, разбира се.
А! Един пророк - млад човек, който всеки ден чете всички вестници, беше предсказал, че следващият е Кюлев. Никой ве му обърна внимание. Сега предрича, че следващият е Софиянски. Налуднучаво изглежда, но...ако се замисли човек...съдебното ровене във всичките му миризливи сделки в които има замесени и други...има човек, има ровене, няма...Ако познае и този път, залочвам да му вярвам безпрекословно. Може би наистина в редовете и между редовете се съдържа достатъчно материал за заключения. Кой знае.
Добави мнение   Мнения:74 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »