Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Олимпиада в София - да, но не по този начин
Добави мнение   Мнения:6 1
o_kalitko
31 Окт 2005 00:24
Мнения: 85
От: Bulgaria
А защо не и интерпланетарни игри в София (Васюки)?
FL
31 Окт 2005 00:36
Мнения: 6,942
От: Canada
Мафия!
Комунягите пак ще ни окрадат!
Me4o
31 Окт 2005 09:45
Мнения: 641
От: Bulgaria
Каквото и да предложи някой, все ще се намери някой идиот да обясни колко е глупаво това и до какви загуби ще довеед. В добавка ако има нещо общо с комунистите - значи става въпрос за далавера. Ако в добавка има и връзка с България - абе къде сме тръгнали и ние, бе, това не е за нас, ние нищо си нямаме, виж другите ....
Интересно, какво толкова са имали повече от нас в Сараево преди олимпиадата? А ако води до такива загуби защо всички се избиват за домакинство?
И друго интересно - истината е, че на никой не му пука дали се дават пари под масата, стига да спечели домакинството И ДА НЕ ГО ХВАНАТ!!!
При нас в България, обаче, когато ни обвинят в накаква гадост (Марков, папата, Славков...) това води до лавина от нови самообвинения, медиите с кеф, стигащ до оргазъм ровят в тази тема, обяснявайки, че нещата всъщност са много по зле - това е България, бе, не ни знаеш какви сме гадове...
Сигурно на времето Славков се е кефел, че името му ще се увековечи с тази олимпиада - хората след време ще си спомнят: "Тази пързалка (булевард, лифт и т.н) ги построи Славков...".
Sossa
31 Окт 2005 11:56
Мнения: 697
От: Bulgaria
Г-н Ме4о,

като се предложи нещо, то трябва да се огледа от всички страни и да му се намерят положителните страни и кусурите. Щото не всички хора предлагат нещо безкористно. А даже да е безкористно, може да е глупаво.
Икономиката на СФРЮ по онова време е била много по- добре развита и отворена от българската такава. Тогава. Сега сме още по- бедна страна, така че примерът е крайно неуместен.
Натискат се тия, които могат да си позволят една Олимпиада.
Прекрасно би било България да е домакин на Зимни олимпийски игри.
Въпросът е на каква цена и кой ще плати масрафа.
Щото като ти вдигнат данъците или не увеличат пенсията на баба ти 5 години или намалят разходите за образование и дедето ти се чуди що е то компютър, може би ще почнеш д мислиш по друг начин.

Съвсем друг е въпросът какви корпоративни интереси стоят зад тия, които натискат най- много за Олимпиадата - патриотични и родолюбиви или бизнес възможности да се усвояват много пари и да се приватизира едно- друго.


Аз съм за Олимпиада в България, но само след като се каже ясно и точно на обществото:
какво ще струва, кой ще плати сметката и кой ще харчи парите и може ли тия пари да се инвестират по- добре и с по- голям ефект за обикновените хора!
ТАПА
31 Окт 2005 13:11
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Изтървахте Славков! - Това е най-голямата загуба за спорта в България. Сега ще им гледаме сиира на жалките.
FL
31 Окт 2005 14:25
Мнения: 6,942
От: Canada
Олимпииският спорт, в България, е 100% Мафия!
Сега ни крадат, с Олимпядата още повече ще ни крадят..
Батета, Кюлевци, Мултигрупци....Неможе да ги разстрелят всичките...
Спасение няма!
Добави мнение   Мнения:6 1